29 kesäkuuta 2015 15:02

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ifin verkkosivut toimivat tällä hetkellä hitaasti. Vikaa selvitellään paraikaa. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa vaivaa.

29 kesäkuuta 2015 11:45

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko matkustamassa Kreikkaan? Lähdetkö reissuun ison käteismatkakassan kanssa? Älä säilytä koko setelinippua yhdessä paikassa. Lue lisää: http://bit.ly/1eUikGV Nyt suorastaan kannattaa kätkeä rahaa eri puolille kroppaa ja matkatavaroita! Vain luovuus on rajana :)

29 kesäkuuta 2015 11:18

If Vahinkovakuutus - Kreikan-matkan lomakassaa ei kantsi säilöä yhteen paikkaan: http://t.co/2AL3CUmuh1 Kätkemistaidot kunniaan! #Kreikka http://t.co/xbhO03Pv1C

Avainsanat: Kreikka,

29 kesäkuuta 2015 10:44

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko muuttohommissa kuunvaihteessa? Kurkkaa muuttajan muistilistaamme. P.S. Aika kivaa, että ylihuomenna on jo heinäkuu! Kesäsäätkin alkoivat juuri sopivasti ;) Ihanaa lomaa kesälomansa tänään aloittaneille!

Muuttoilmoitus ja vakuutukset uuteen kotiin - if.fi

Tee muuttoilmoitus ja siirrä vakuutuksesi nyt uuteen kotiin. If Kotivakuutus kattaa myös muuton aikana sattuneet vahingot. Toimi heti!

29 kesäkuuta 2015 10:36

If Vahinkovakuutus - Kolkutteleeko #muutto ovella? Täällä vinkkejä, miten saat homman sujumaan #smooth'isti. http://t.co/TUmsjm3LLQ http://t.co/p4aScaCvGf

Avainsanat: muutto, smooth,

26 kesäkuuta 2015 12:48

If Vahinkovakuutusyhtiö - Festariliput ja kyyti check! Entä vakuutukset? #Ifyou #kotivakuutus #tapaturmavakuutus http://bit.ly/1GBwX7C

Vakuutus Ifiltä – valitse sinulle sopivat vakuutukset - if.fi

Vakuutus tuo turvaa - valitse juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat vakuutukset avullamme. Laske hinta ja osta netistä -10 %!

Avainsanat: Ifyou, kotivakuutus, tapaturmavakuutus,

26 kesäkuuta 2015 08:00

Terveydenhoitoalalla varauduttiin tietomurtoihin vakuutuksella

Terveydenhoitoalan tietojärjestelmissä on runsaasti arkaluontoista henkilötietoa, jonka vuoksi Cityterveys halusi vakuuttaa liiketoimintaansa myös tietomurtojen varalta. Maailmalla yritysten tietoturvavakuutukset ovat yleistyneet, ja kyseessä on ensimmäinen terveysalan toimija Suomessa, joka on ottanut Ifin tietoturvavakuutuksen. ​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: tietoturva, tietoturvavakutuus,

25 kesäkuuta 2015 19:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kiitos rakentavasta palautteesta! Asiakkaamme antoi meille arvosanan 6/10 ja kommentoi: ”Kovin tuntui monimutkaiselta irtisanoa peräkärryn osakaskon. Ensin soitin mutta nykyään ei enää voikaan irtisanoa puhelimessa. Netissä meni jonkin aikaa että sai sen tehtyä.” Palvelupäällikkö Minna Ifistä vastaa: Vakuutuksenottaja voi irtisanoa vapaaehtoisen vakuutuksen päättymään milloin tahansa. Lain mukaan irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti. Helpoiten tämä onnistuu sähköisellä irtisanomislomakkeella, joka löytyy If Kansiosta. Sähköisen irtisanomislomakkeen hyväksyminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Mikäli tämä ei onnistu, voi irtisanomisilmoituksen lähettää myös postitse joko vapaamuotoisesti tai erillisellä irtisanomislomakkeella. Tässä tapauksessa irtisanomisilmoituksessa tulee olla myös vakuutuksenottajan allekirjoitus.