6 heinäkuuta 2015 12:02

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ovatko menevien ja harrastavien lastesi vakuutukset ajan tasalla? Kesän leikit, leirit, kilpailut ja pallopelit – edullinen tapaturmavakuutus turvaa lapsesi näissä. Alle 18-vuotiaalle voimassa myös kilpaurheilussa. Tapaturmavakuutus If henkilövakuutuksena nyt saatavissa ilman terveysselvitystä ja omavastuuta.

6 heinäkuuta 2015 10:46

If Vahinkovakuutusyhtiö - Hei aktiivisomettaja, lue tämä :)

Ethän tehnyt tätä virhettä, kun lähdit lomalle?

Poliisi neuvoo miettimään, kuinka tarkasti ja kenelle jakaa tietoa lomasuunnitelmistaan. Rikolliset hyödyntävät sosiaalisessa mediassa kerrottuja tietoja.

3 heinäkuuta 2015 13:12

If Vahinkovakuutusyhtiö - Asuntomessujen lippuarvonta pyörii vielä muutaman päivän ajan. Osallistu :) https://www.facebook.com/ifvahinkovakuutusyhtio/app_320178191328990

3 heinäkuuta 2015 08:17

If Vahinkovakuutusyhtiö - Voiko enää helpommin autovakuutuksen hintaa tarkistaa? http://bit.ly/1NAQdao

3 heinäkuuta 2015 08:00

Tällä summalla suomalaiset uskovat selviävänsä taloudellisesti puolison kuolemasta

Ifin henkivakuutuskumppani Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva selvitti*, miten suomalaisissa perheissä uskotaan taloudelliseen pärjäämiseen, jos vain toinen puoliso päätyy huolehtimaan perheen kaikista kuluista.​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: henkivakuutus, henkilövakuutus,

2 heinäkuuta 2015 13:58

If Vahinkovakuutusyhtiö - Henkivakuutus antaa taloudellista turvaa silloin, kun perheen on aika keskittyä suruun eikä toimeentulosta huolehtimiseen. www.henkivakuutuskuntoon.fi

2 heinäkuuta 2015 08:24

If Vahinkovakuutusyhtiö - Hopsansaa, matkatavarat eivät tulleetkaan perille asti! Lue blogistamme, mitä käsimatkatavaroihin kannattaa sulloa: http://bit.ly/1KucK9u Onko sinulla takataskussasi jokin lisävinkki lomamatkalle lähtemiseen, joka on joskus pelastanut sinut pulasta? Kerro meille!

1 heinäkuuta 2015 08:00

Aiotko vuokrata asuntosi oman lomasi ajaksi?

Vakuutusyhtiö vinkkaa, miten lyhytaikainen vuokraus esimerkiksi Airbnb:n kautta hoituu vaivattomasti kaikkien kannalta. [...] Lue lisää

Avainsanat: kotivakuutus, omaisuusvahinko,

29 kesäkuuta 2015 11:45

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko matkustamassa Kreikkaan? Lähdetkö reissuun ison käteismatkakassan kanssa? Älä säilytä koko setelinippua yhdessä paikassa. Lue lisää: http://bit.ly/1eUikGV Nyt suorastaan kannattaa kätkeä rahaa eri puolille kroppaa ja matkatavaroita! Vain luovuus on rajana :)

29 kesäkuuta 2015 10:44

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko muuttohommissa kuunvaihteessa? Kurkkaa muuttajan muistilistaamme. P.S. Aika kivaa, että ylihuomenna on jo heinäkuu! Kesäsäätkin alkoivat juuri sopivasti ;) Ihanaa lomaa kesälomansa tänään aloittaneille!

Muuttoilmoitus ja vakuutukset uuteen kotiin - if.fi

Tee muuttoilmoitus ja siirrä vakuutuksesi nyt uuteen kotiin. If Kotivakuutus kattaa myös muuton aikana sattuneet vahingot. Toimi heti!