Koiravakuutus

Katso koiravakuutuksen hinta ja valitse vakuutus, joka sopii parhaiten sinulle ja rakkaalle lemmikillesi.

  • Helppo ja yksinkertainen omavastuu

    Maksat vain 35 % eläinlääkärikuluista ja lääkkeistä itse.

  • Etäeläinlääkäri päivystää klo 7-24

    Käytä puhelimellasi mistä tahansa. Saat kolme käyntiä vuodessa maksutta.

  • Korvauspäätös suoraan klinikalla

    Suorakorvaus toimii jo yli 30 paikkakunnalla.


Koiran vakuutus tarjoaa elinikäisen turvan

Koiravakuutuksella turvaat lemmikkisi sairastumisten ja tapaturmien varalta ja varmistat sille hyvän hoidon. Saat vakuutuksen niin rotukoiralle kuin sekarotuisellekin kuusiviikkoisesta pennusta aina seitsemänvuotiaaseen saakka.

Koiran vakuutus on voimassa eläinlääkärikulujen osalta koko koiran eliniän. Meillä voit päättää vakuutuksen laajuuden itse, ja huoleton 35 % omavastuu takaa korvauksen myös pienemmistä lääkärikuluista.

Paras koiravakuutus kattaa erityyppiset koettelemukset

Verkkokaupassamme voit joustavasti koota koirallesi vakuutuksen tarpeellisiksi katsomistasi turvista. Halutessasi voit valita vakuutukseesi pelkät eläinlääkärikulut tai pelkän henkiturvan, joka kattaa myös koiran katoamisen tai varkauden.

Lisäturvana koiralle kannattaa harkita ainakin vastuuturvaa, josta korvaamme esimerkiksi naapuriesi tai ystäviesi omaisuudelle aiheutuneet metkut. Koirallesi parhaan mahdollisen hoidon puolestaan takaa kuntoutusturva, josta korvaamme kuntoutuksen yhteydessä mm. fysioterapiahoidot.

Vertaa eri vaihtoehtoja

Koiravakuutuksen hinta joustaa tarpeittesi mukaan

Koiravakuutuksen hinta riippuu pitkälti siitä, miten laajasti haluat koirasi vakuuttaa. Useimmille hyvä perusratkaisu on vakuutus, joka kattaa sekä sairauksista ja tapaturmista syntyvät eläinlääkärikulut että koiran menehtymisen.

Koiravakuutuksessamme on huoleton 35 % omavastuu, jonka ansiosta saat korvauksen myös vähäisemmistä kuluista. Halutessasi voit säätää koiravakuutuksen hintaa valitsemalla sopivan enimmäiskorvausmäärän. Ota myös huomioon, että koiravakuutuksemme mukana saat rahanarvoisia etuja ja palveluja.

Tutustu etuihin ja palveluihin

Koiravakuutusten vertailu

Voit vertailla eri vaihtoehtoja myös verkkokaupassamme ja kokeilla hintalaskuriamme ilman ostopakkoa.

Mitä koiravakuutus korvaa? Eläinlääkärikulut ja henkiturva Eläinlääkärikulut Henkiturva
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Sisältää
Sisältää Ei sisältää Sisältää

Koiran vastuuvakuutuksen tai kuntoutuksen saat lisäturvina

Suorakorvaus ja nopea vahinkojen käsittely

Suosittelemme koiravakuutukseemme kuuluvaa suorakorvauspalvelua, joka toimii jo yli 30 paikkakunnalla ja 90 klinikalla. Sen ansiosta sinun tarvitsee maksaa kassalla ainoastaan omavastuu, ja klinikka hoitaa korvaushakemuksen puolestasi.

Jos et käytä suorakorvausta tarjoavaa klinikkaa, ei sinun silti tarvitse jäädä odottelemaan korvauspäätöstä pitkäksi aikaa. Eläinvakuutusten osalta käsittelemme 90 % vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi nopeasti ja sujuvasti.

Etsi karttapalvelusta lähin klinikka

Kolme ilmaista etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa

Kumppanimme FirstVetin etäeläinlääkäri neuvoo sinua lemmikkisi terveysasioissa videoyhteyden kautta ja tuo avun suoraan kotiisi. Kun hankit koiravakuutuksen Ifistä, pääset kokeilemaan palvelua kolme kertaa vuodessa maksutta.

Etäeläinlääkäri päivystää joka päivä klo 7-24, ja se on hyödyllinen apu, kun koirallasi on lieviä vaivoja, tai et ole varma, olisiko se syytä vielä eläinlääkärin tarkistettavaksi. Etäeläinlääkäriltä saat tilannearvion ja neuvot kotihoitoon sekä mahdollisesti myös puolueettoman suosituksen jatkohoitopaikasta.

Lue lisää etäeläinlääkäristä