Koiravakuutus

Katso koiravakuutuksen hinta ja valitse vakuutus, joka sopii parhaiten sinulle ja rakkaalle lemmikillesi.

  • Helppo ja yksinkertainen omavastuu

    Maksat vain 35 % eläinlääkärikuluista ja lääkkeistä itse.

  • Etäeläinlääkäri tuo avun luoksesi

    Käytä palvelua puhelimellasi mistä tahansa klo 7-24.

  • Korvauspäätös suoraan klinikalla

    Suorakorvaus toimii jo yli 30 paikkakunnalla.


Ifin koiravakuutus tarjoaa lemmikillesi turvaa koko eliniän

Koiran vakuutuksella turvaat lemmikkisi sairastumisten ja tapaturmien varalta ja varmistat sille hyvän hoidon. Meillä voit päättää koirasi vakuutuksen laajuuden itse, ja reilu omavastuu takaa korvauksen myös pienemmistä lääkärikuluista. 

Voit ottaa vakuutuksen niin rotukoirille kuin sekarotuisillekin eläinystäville kuusiviikkoisesta pennusta aina seitsemänvuotiaaseen saakka. Koiravakuutus on voimassa eläinlääkärikulujen osalta koko koiran eliniän.

Koiravakuutuksen hinta joustaa tarpeidesi mukaan

Koiravakuutuksen hinta riippuu pitkälti siitä, miten laajasti haluat koirasi vakuuttaa. Useimmille paras ratkaisu on vakuutus, joka kattaa sekä sairauksista ja tapaturmista syntyvät eläinlääkärikulut että koiran menehtymisen.

Halutessasi voit valita vakuutukseesi myös pelkät eläinlääkärikulut tai pelkän henkiturvan, joka kattaa myös koiran katoamisen tai varkauden.

Lisäturvana koiralle kannattaa harkita ainakin vastuuturvaa, josta korvaamme esimerkiksi naapuriesi tai ystäviesi omaisuudelle aiheutuneet metkut. Koirallesi parhaan mahdollisen hoidon puolestaan takaa kuntoutusturva, josta korvaamme kuntoutuksen yhteydessä mm. fysioterapiahoidot.

Koiran vakuutuksen hintaan vaikuttavat vakuutuksen laajuuden lisäksi eläimen ikä ja rotu sekä vakuuttajan asuinpaikka.

Voit myös säätää koiravakuutuksen hintaa valitsemalla sinulle riittävän suuruisen enimmäiskorvausmäärän, eli korvataanko eläinlääkärikuluja vakuutuskaudessa 1 000, 2 000 vai 3 000 euroa. Omavastuu on aina kiinteä 35 %.

Kennelliiton jäsenenä saat koiran vakuutuksesta lisäksi 10 % alennuksen.

Koiravakuutusten vertailu

Voit vertailla eri vaihtoehtoja myös verkkokaupassamme ja kokeilla hintalaskuriamme ilman ostopakkoa.

Mitä koiravakuutus korvaa? Eläinlääkärikulut ja henkiturva Eläinlääkärikulut Henkiturva
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Sisältää
Sisältää Ei sisältää Sisältää

Koiran vastuuvakuutuksen tai kuntoutuksen saat lisäturvina

Suorakorvaus ja nopea vahinkojen käsittely – saat sujuvaa palvelua

Kun koirasi tarvitsee eläinlääkäriä, voit aina valita hoitopaikan itse. Suosittelemme kuitenkin Ifin eläinvakuutuksiin kuuluva suorakorvauspalvelua, joka toimii jo yli 30 paikkakunnalla ja yli 80 klinikalla.

Suorakorvauksen ansiosta sinun tarvitsee maksaa kassalla ainoastaan omavastuu, joka on meillä aina 35 % hinnasta. Lue lisää suorakorvauksesta ja etsi lähin suorakorvausta tarjoava klinikka kätevästä karttapalvelusta.

Jos et käytä suorakorvausta tarjoavaa klinikkaa, ei sinun silti tarvitse jäädä odottelemaan korvauspäätöstä pitkäksi aikaa. Käsittelemme 90 % eläinvakuutuksen vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi sujuvasti ja nopeasti!

Kokeile If Mobiili -sovellusta, jolla teet vahinkoilmoituksen kätevästi puhelimellasi.