Koiravakuutus

Katso koiravakuutuksen hinta ja valitse vakuutus, joka sopii parhaiten sinulle ja rakkaalle lemmikillesi.

Laske hinta koiravakuutukselle

Näistä syistä asiakkaamme valitsevat meidät

Miksi koiravakuutus Ifistä?

 • Huoleton omavastuu takaa korvauksen pienistäkin kuluista

  Ifin koiravakuutuksessa on yksinkertainen 35 prosentin omavastuu. Tämä tarkoittaa, että korvaamme kaikista vakuutuksen kattamista kuluista sinulle 65 prosenttia.

  Sinun ei tarvitse eläinlääkäriin mennessä laskeskella, onko omavastuuta vielä jäljellä tai arvuutella saatko pienistä kuluista korvausta.

 • Koiravakuutuksen ehdot ovat kaikille samat

  Ifin koiravakuutuksessa ei ole vain tiettyjä koirarotuja koskevia rajoituksia, joten vakuutus korvaa rodusta riippumatta samat asiat kaikille koirille.

  Kerromme myös suoraan, mitä vakuutus ei korvaa. Tutustu myös koiravakuutuksen ehtoihin ennen ostoa.

 • Ifin suorakorvaus toimii 90 klinikalla

  Koiravakuutukseemme kuuluu suorakorvauspalvelu, jonka ansiosta sinun tarvitsee maksaa kassalla ainoastaan omavastuu, ja klinikka hoitaa korvaushakemuksen puolestasi.

  Laaja suorakorvauspalvelumme on käytössäsi yli 30 paikkakunnalla ja 90 klinikalla joka päivä klo 8–24 välisenä aikana.

  Etsi kätevästä karttapalvelustamme sinua lähinnä oleva klinikka

Saat jopa 15 prosenttia alennusta vakuutuksista keskittämällä Ifiin

Vertaile koiravakuutuksia

Valitse koirallesi sopiva vakuutus

Ifistä saat koirallesi eläinlääkärikulut ja lääkkeet kattavan vakuutuksen sekä henkiturvan. Parhaan ja kattavimman turvan koirallesi varmistat valitsemalla molemmat koiravakuutukset ja saatavilla olevat lisäturvat. Koiravakuutusten vertailu hintoineen onnistuu helposti verkkokaupassa.

Mitä koiravakuutus sisältää? Eläinlääkärikulut Eläinlää­kärikulut Henkiturva Henki
Sisältää Ei sisältää

Koiran vakuutuksesta korvataan tapaturman tai sairauden johdosta syntyneitä eläinlääkärikuluja. Korvattaviin kuluihin sisältyvät mm. eläinlääkärin antama ja määräämä hoito sekä lääkkeet.

Omavastuuna maksat aina vain 35 % syntyneistä kuluista. Kiinteää euromääräistä omavastuuta ei ole, joten saat korvauksen pienistäkin kuluista.

Esimerkki: Koiralla todetaan silmätulehdus, joka vaatii kaksi käyntiä eläinlääkärin vastaanotolla, joista ensimmäinen maksaa 150 € ja toinen 250 €. Lääkkeistä kustannuksia tulee 50 €. Kummastakin käynnistä sekä lääkkeistä korvataan 65 % eli yhteensä saat korvausta 292,5 €.

Sisältää Ei sisältää

Koiravakuutuksesta korvaamme eläinlääkärin määräämistä röntgen- ja magneettikuvauksista, ultraäänitutkimuksesta sekä tietokonetomografiasta syntyviä kustannuksia.

Näitä tutkimuksia koirallesi voidaan määrätä, kun epäillään esimerkiksi:

 • Murtunutta tassua (3 kpl röntgenkuvia, hinta n. 250 €)
 • Sydänsairautta (ultraäänitutkimus, hinta n. 400 €)
 • Kasvainsairauksia (tietokonetomografia, hinta n. 1 000 €)
Sisältää Ei sisältää

Etäeläinlääkäri neuvoo sinua lemmikkisi terveysasioissa videoyhteyden kautta ja tuo avun suoraan kotiisi. Saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikertaa vuodessa.

Lue lisää etäeläinlääkäristä.

Ifin suorakorvaus toimii 30 paikkakunnalla ja 90 klinikalla klo 8–24 välisenä aikana joka päivä. Suorakorvauksella maksat eläinlääkärikäynneistä kassalla vain omavastuun.

Lue lisää suorakorvauksesta.

*If toteuttaa etäeläinlääkäripalvelun yhdessä kumppaninsa FirstVetin kanssa, ja se kuuluu suorakorvauspalvelun kanssa Ifin tarjoamiin asiakasetuihin. Palveluiden sisältö voi muuttua, eivätkä ne ole osa vakuutussopimusta.

Ei sisältää Sisältää

Korvaamme sinulle lemmikkisi rahallisen arvon:

 • mikäli eläin menehtyy tai joudutaan lopettamaan sairauden tai tapaturman vuoksi.
 • katoamisen tai varkauden yhteydessä, jos eläintä ei löydy yhden kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Henkiturva on voimassa sen vakuutuskauden loppuun saakka, jonka aikana eläin täyttää kymmenen vuotta.

Lisäturvat

Korvaamme koiran vastuuvakuutuksesta lemmikkisi aiheuttamia vahinkoja, kun ne kohdistuvat omistajan kotitalouden ulkopuolisiin henkilöihin tai heidän omaisuuteensa. Vahinkoja korvataan 85 000 euroon saakka.

Omavastuu on 150 euroa per vahinkotapaus.

Esimerkki: 

Koirasi innostuu nähdessään sukulaisesi pitkästä aikaa ja hyppää tämän syliin. Sukulaisesi silmälasit putoavat koiran riehakkaan tervehdyksen seurauksena. Vakuutuksesta korvataan sukulaiselle uudet silmälasit omavastuun jälkeen.

Korvaamme sairauden ja tapaturman hoidon yhteydessä eläinlääkärin määräämiä kuntouttavia hoitoja, kuten fysioterapiaa, akupunktiota ja kiropraktiikkaa.

Kuntouttavia hoitoja korvataan enintään 300 euroa vakuutuskauden (yksi vuosi) aikana.

Esimerkki: 

Koirallasi todetaan lihasvenähdys, johon eläinlääkäri määrää kuntouttavaa fysioterapiaa kolmen kerran sarjan (80 euroa per kerta). Korvaamme fysioterapian kustannukset kokonaisuudessaan eli 240 euroa.

Vahingon sattuessa

Nopeaa hoitoa ja sujuvaa korvauspalvelua, kun koirasi sairastaa

 • Toimi näin, jos koirasi on loukannut jalkansa ja ontuu

  Koiran ontuminen on merkki kivusta, jonka takia tulee aina olla yhteydessä eläinlääkäriin. On tärkeää, että vaivaa hoidetaan oikein, jotta se ei pahene tai aiheuta pysyviä vaurioita.

  1. Ota yhteyttä eläinlääkäriin Etsi karttapalvelustamme lähin eläinklinikka (linkki alla).
  2. Muista suorakorvaus Eläinklinikka hakee korvauksen puolestasi ja sinä maksat vain omavastuun.
  3. Hae korvausta itse maksamistasi kuluista Eläinvakuutusten osalta käsittelemme 90 % vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi nopeasti.
 • Toimi näin, jos epäilet koirallasi silmätulehdusta

  Koiran silmävaivan huomaa yleensä siitä, että sen silmä on alkanut rähmiä tai punoittaa. Saat hoito-ohjeita ja apua hoidon tarpeen arviointiin kätevästi etäeläinlääkäristä.

  1. Ota yhteyttä etäeläinlääkäriin Kirjaudu sovellukseen ja aloita keskustelu eläinlääkärin kanssa videopuhelun välityksellä.
  2. Saat hoito- ja toimintaohjeet Eläinlääkäri antaa sinulle etänä hoito-ohjeet ja tarvittaessa lähetteen tarkempiin tutkimuksiin. Vakuutukseesi kuuluu kolme ilmaista etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa.
  3. Hae korvausta itse maksamistasi kuluista Eläinvakuutusten osalta käsittelemme 90 % vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi nopeasti.
 • Toimi näin, jos koirasi aiheutti vahinkoa jonkun muun omaisuudelle

  Koiravakuutuksen vastuuturvasta korvataan koiran aiheuttamia vahinkoja kotitaloutesi ulkopuolisille henkilöille ja heidän omaisuudelleen.

  1. Tee vahinkoilmoitus Kerro mitä tapahtui ja hae korvausta vahingoista.
  2. Vahinkoilmoituksen käsittely Käsittelemme 90 % eläinvakuutusten vahinkoilmoituksista 24 tunnissa.
  3. Korvauspäätös Saat korvauspäätöksen Omille sivuille. Jos päätös on myönteinen, maksamme korvauksen tilillesi nopeasti.
Ilmoita vahingosta
Apua koiravakuutuksen valintaan

Kokoa koiravakuutus haluamistasi turvista

Verkkokaupassamme voit joustavasti koota koirallesi vakuutuksen tarpeellisiksi katsomistasi turvista. Halutessasi voit valita vakuutukseesi pelkät eläinlääkärikulut tai pelkän henkiturvan, joka kattaa koiran kuoleman sekä katoamisen tai varkauden.

Lisäturvana koiralle kannattaa harkita ainakin vastuuturvaa, josta korvaamme esimerkiksi naapuriesi tai ystäviesi omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Koirallesi parhaan mahdollisen hoidon puolestaan takaa kuntoutusturva, josta korvaamme kuntoutuksen yhteydessä mm. fysioterapiahoidot.

Voit vertailla vaihtoehtoja ja hintoja verkkokaupassa, se ei sido sinua ostoon.

Usein kysyttyä koiravakuutuksesta

Artikkelit

Elämää koiran kanssa

Tutustu myös muihin vakuutuksiimme

Kaikki vakuutukset