Liikennevakuutus ja ajoneuvon rekisteröinti

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Vahingon sattuessa liikennevakuutus korvaa sairaanhoitokulut ja toisen osapuolen ajoneuvon korjauksen. Liikennevakuutus on lakisääteinen.


  • Liikennevakuutus on lakisääteinen.

  • Ryhmäliikennevakuutukseen on mahdollista saada omavastuu.

  • Turvallinen ajotapa vaikuttaa liikennevakuutuksesi hintaan.

YRITYKSEN AJONEUVOILLE LAKISÄÄTEINEN LIIKENNEVAKUUTUS

Liikennevakuutuksesta korvataan liikennevahingossa syntyneet henkilövahingot ja syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Tyypillisiä korvauksia ovat esimerkiksi kaikkien osapuolten sairaanhoitokulut ja toisen osapuolen ajoneuvon korjauskustannukset.

Siirtyminen Ifin asiakkaaksi on helppoa. Me huolehdimme yrityksesi liikennevakuutuksen siirtämisen. Riittää, kun olet yhteydessä puhelinpalveluumme tai omaan yhteyshenkilöösi, joka hoitaa yhtiönvaihdosrekisteröinnin puolestasi.

Ota liikennevakuutus Ifistä.

Tarvitsetko vakuutuksen omalle autollesi? Tutustu henkilöasiakkaan ajoneuvovakuutuksiin ja osta vaikka saman tien​.


Ulkomailla

Ulkomaille autolla

Suomalainen liikennevakuutus on voimassa Euroopan talousalueella (ETA) ja muissa vihreän kortin (Green Card) -sopimukseen liittyneissä maissa.

ETA-maissa suomalaisen ajoneuvon aiheuttama liikennevahinko on mahdollista korvata Suomen lain tai tapahtumamaan/sattumismaan lain mukaan. Muissa Green Card -maissa korvaus maksetaan vahingon sattumismaan lakien ja säännösten mukaisesti. Tällöin kannattaa ottaa lisäturvaksi Matka- ja Tapaturmavakuutus.

Kun lähdet Pohjoismaiden ulkopuolelle, pyydä meiltä Green Card. Se on todistus voimassa olevasta suomalaisesta liikennevakuutuksesta.

Saatat tarvita valtakirjan

Jos ylität Suomen rajan autolla, jonka rekisteriotteessa ei ole omaa nimeäsi auton omistajana tai haltijana, tarvitset mukaasi valtakirjan. Valtakirjan voi allekirjoittaa ajoneuvon omistaja tai haltija. Osamaksulla ostetun auton voi viedä maasta vain rahoitusyhtiön luvalla. Tällöin valtakirjan antaa rahoitusyhtiö auton omistajana. ​​​​ 

Ulkomailla autoilevan opas

Autoilijan lomakkeet

Millaisen

yritysajoneuvon vakuutus

on mielessäsi?

Vakuutamme kaikki yrityksen ajoneuvot. Tässä yleisimmät, lue lisää ja pyydä tarjous!