Liikennevakuutus

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus joka korvaa sairaanhoitokulut ja toisen osapuolen ajoneuvon korjauksen. Osta vakuutus verkosta ja täydennä halutessasi kaskovakuutuksella.

Haluatko vakuuttaa useamman ajoneuvon kerralla? Pyydä tarjous

  • Liikennevakuutus on lakisääteinen.
  • Ryhmäliikennevakuutukseen on mahdollista saada omavastuu.
  • Turvallinen ajotapa vaikuttaa liikennevakuutuksesi hintaan.

Liikennevakuutus yritykselle

Yrityksen ajoneuvoille lakisääteinen liikennevakuutus

Liikennevakuutuksesta korvataan liikennevahingossa syntyneet henkilövahingot ja syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Tyypillisiä korvauksia ovat esimerkiksi kaikkien osapuolten sairaanhoitokulut ja syyttömän osapuolen ajoneuvon korjauskustannukset.

Osta liikennevakuutus verkosta

Saat kaikki Ifin ajoneuvovakuutukset kätevästi verkosta. Laske hinta täyttämällä ajoneuvon rekisterinumero ja Y-tunnus. Laske hinta ja osta vakuutus. Siirtyminen Ifin asiakkaaksi on helppoa. Me huolehdimme yrityksesi liikennevakuutuksen siirtämisen. Riittää, kun olet yhteydessä meihin puhelimitse 010 19 15 00, niin hoidamme yhtiönvaihdosrekisteröinnin puolestasi. 

Yrityksen ajoneuvojen rekisteröinti

Ajoneuvo on rekisteröitävä viimeistään seitsemän päivän kuluessa omistajan tai haltijan vaihdoksesta. Liikennevakuutus on edellytys ajoneuvon rekisteröinnille. Lue lisää rekisteröinnistä

Työmatka autolla ulkomaille

Oletko lähdössä työmatkalle ulkomaille autolla? Suomalainen liikennevakuutus on voimassa Euroopan talousalueella (ETA) ja muissa vihreän kortin (Green Card) -sopimukseen liittyneissä maissa. Lue lisää Green Cardista

Tarvitsetko vakuutuksen henkilökohtaiselle autolle? Tutustu henkilöasiakkaan ajoneuvovakuutuksiin ja osta kätevästi verkosta​.