Matkavakuutus

Katso hinta matkavakuutukselle. Se kattaa myös mukanasi matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi.

  • Omavastuusi on 0 €

    Korvaamme matkasairauksien ja -tapaturmien lääkärikulut ilman ylärajaa.

  • Reilu korvaus matkan peruuntumisesta

    Saat korvausta matkalipuista ja majoituksista 5000 euroon saakka, jos sairastut ennen matkaa.

  • Etälääkäri auttaa 24/7

    Asioit matkalla etälääkärin kanssa helposti ja turvallisesti suomen kielellä.


Matkavakuutus tuo mielenrauhaa maailmalla ja kotimaanmatkoilla

Kattavasta matkavakuutuksestamme saat apua hankaliinkin tilanteisiin, oli kyse sitten sairastumisesta juuri ennen matkaa tai sen aikana – tai vaikka matkatavaroiden katoamisesta.

Ifin matkavakuutuksen voit halutessasi laajentaa myös kotimaanmatkoihin, mikäli valitset jatkuvan matkavakuutuksen. Yksittäinen ulkomaanmatka saattaa olla edullisempi vakuuttaa määräaikaisella matkavakuutuksella.

Matkavakuutuksen hinta ei kaada budjettia

Matkavakuutuksen hinta on moniin muihin vakuutuksiin nähden edullinen, eikä se kaada nuukaakaan matkabudjettia. Koska ulkomailla on todella tärkeää olla riittävän hyvin vakuutettu, haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme kattavan matkavakuutuksen, emmekä siksi pihistele siinä, mitä korvaamme.

Matkavakuutuksen hintaan vaikuttaa eniten sen laajuus ja terveydellisten syiden vuoksi vakuutetun ikä. Matkavakuutuksia vertaillessa kannattaakin ottaa huomioon, mitä korvataan ja millaista apua saat.

Vertaa vaihtoehtojamme

Jatkuvasta matkavakuutuksesta korvaus myös peruuntuneesta kotimaanmatkasta

Loman lähestyessä pelkkä ajatus odotetun matkan peruuntumisesta flunssan tai vatsataudin vuoksi voi olla stressaava. Kun hankit Ifin matkavakuutuksen, sinun ei tarvitse huolehtia ainakaan siitä, että lomaan sijoitetut rahat päätyisivät kankkulan kaivoon sairastumisen vuoksi.

Korvaamme etukäteen maksetut lennot, hotellit ja aktiviteetit jopa 5 000 euroon saakka matkustajaa kohden. Mikäli valitset jatkuvan matkavakuutuksen, se kattaa myös Suomessa tapahtuvien matkojen peruuntumiset ja keskeytymiset.

Lue matkavakuutuksesta kotimaanmatkoilla

Matkavakuutukset lapsille tai lapsenlapsille kuuluvat hintaan

Kun otat Ifistä vakuutuksen matkaa varten itsellesi, se kattaa automaattisesti myös alle 20-vuotiaat mukanasi matkustavat lapsesi tai lapsenlapsesi. Myös matkatavaravakuutus kattaa kaikkien samassa kodissa asuvien matkatavarat.

Huomioithan, että lapset tarvitsevat omat matkavakuutuksensa matkustaessaan yksin ilman vanhempiaan tai isovanhempiaan. Suosittelemme, että aikuinen eli yli 18-vuotias on aina itse vakuutuksenottajana, vaikka hän asuisikin vanhempiensa kanssa edelleen samassa taloudessa. 

Alle 18-vuotiailla Ifin matkavakuutus on voimassa kaikessa urheilussa.

isä levittä' aurinkovoidetta tytön kasvoille

Vakuutuksen saa kattamaan matkustajat ja matkatavarat

Matkustajavakuutus korvaa lääkärikäynnit ja matkojen peruuntumiset, ja halutessasi voit laajentaa matkavakuutuksesi matkatavaroihin ja kotimaanmatkoihin.

Mitä matkavakuutus korvaa? Jatkuva Määräaikainen

Lääkärikäynnit ulkomaanmatkalla, jos sinä, lapsesi tai lapsenlapsesi sairastutte tai loukkaannutte

Ingår Ingår

Liikuntaharrastuksissa sattuneet loukkaantumiset matkalla

Ingår Ingår

Apua 24/7 puhelimitse ja etälääkärin kautta

Ingår Ingår

Kuluja kriisitilanteessa ja ambulanssilennot Suomeen hätätapauksissa

Ingår Ingår

Ulkomaanmatkan peruuntuminen tai keskeytyminen - korvaamme etukäteen maksettuja tai ylimääräisiä matka- ja majoituskuluja

Ingår Ingår

Kotimaanmatkan peruuntuminen tai keskeytyminen - korvaamme etukäteen maksettuja tai ylimääräisiä matka- ja majoituskuluja

Ingår Ingår inte
Valinnaiset lisäturvat Jatkuva Määräaikainen

Matkatavaravakuutus
Jos matkatavarat eivät kuulu kotivakuutukseesi, sinun kannattaa hankkia niille matkavakuutukseen lisäturva, joka kattaa varkaudet ja rikkoutumiset. Jos matkatavarasi myöhästyvät, saat välttämättömyystarvikkeet matkakohteessa. Lisäturva sisältää myös matkan oikeusturva- ja vastuuvakuutukset.
Lue lisää matkatavaravakuutuksesta

Ingår Ingår

Matkasairauksien ja -tapaturmien hoitokulut kotimaanmatkoilla
Sinä ja perheesi pääsette jonottamatta hoitoon yksityiselle lääkäriasemalle vieraalla paikkakunnalla. Esimerkiksi kolmekymppisellä hoitokulujen laajennus myös kotimaanmatkoihin saattaa maksaa alle 20 euroa vuodessa. Kotimaanmatkojen peruuntumisturva sisältyy joka tapauksessa jatkuvaan matkavakuutukseen.
Lue lisää kotimaanmatkojen lisäturvasta

Ingår Ingår inte

Muista matkavakuutus myös Euroopassa

Suomen ulkoministeriö suosittelee matkavakuutusta myös EU:n alueella, sillä eurooppalainen sairaanhoitokortti ei kata kuluja erityishoidosta tai sairaankuljetuksesta ulkomailta kotimaahan.

Me korvaamme lääkärikulusi matkalla, ja omavastuusi on aina nolla euroa. Pääset nopeasti luotettavalle lääkärille laajan yhteistyöverkostomme kautta, ja sopimuslääkäriä käyttäessäsi et välttämättä tarvitse omaa rahaa lainkaan laskun maksamiseen. 

Mitä kaikkea matkavakuutus korvaa?