Kevytperävaunun vakuutus

Peräkärryllä, trailerilla ja perävaunulla on oltava liikennevakuutus, jota voit täydentää kaskovakuutuksella. Perävaunuvakuutuksessa saat molemmat samassa paketissa, sinulle sopivalla turvatasolla.


Täyskasko Etukasko Osakasko Liikenne
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Sisältää Sisältää

Myös perävaunu tarvitsee vakuutuksen

Perävaunulla on oltava liikennevakuutus, jota voit täydentää kaskovakuutuksella. Perävaunuvakuutuksessa saat molemmat samassa paketissa, sinulle sopivalla turvatasolla.

Perävaunuvakuutukseen voit valita lakisääteisen liikennevakuutuksen sekä haluamasi kaskon. Liikennevakuutus ​​​kattaa henkilövahingot sekä syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot, mutta ei koskaan oman vaunusi vaurioita. Kaskovakuutuksesta saat puolestaan korvausta perävaunusi kärsimistä vahingoista.

Kaskovakuutuksen kolme turvatasoa

  • Täyskasko on sopiva ratkaisu uudelle perävaunulle. Saat siitä korkeamman korvauksen lunastustilanteessa.
  • Etukasko on erinomainen turva hieman vanhemmalle perävaunulle, joka on ahkerassa käytössä*. Se kattaa täyskaskon tapaan myös törmäykset ja tieltä suistumiset.
  • Osakasko jättää törmäysvahingot omalle vastuullesi, mutta sekin kattaa esimerkiksi hinauksen, varkaudet ja ilkivallan.

Verkkokaupassamme sinun on kätevä vertailla paitsi kaskovakuutustemme sisältöjä myös hintoja keskenään. Löydä sinulle sopivin vaihtehto ja osta vakuutus helposti!

*Etukaskoa ei toistaiseksi saa verkkokaupasta, jos perävaunu on alle 3 vuotta vanha. Voit kuitenkin hankkia etukaskon myös uudempaan perävaunuun asiakaspalvelumme kautta.

Tarvitsetko vakuutuksen yrityksesi perävaunulle?

Tutustu yrityksen matkailuvaunun ja perävaunun vakuutukseen