Tee muuttoilmoitus ja siirrä kotivakuutus uuteen osoitteeseen

Kotivakuutus ei siirry automaattisesti uuteen kotiin. Ifin asiakkaana siirrät kotivakuutuksen Omilla sivuilla tai soittamalla asiakaspalveluun. Jos muutat omakotitaloon tai paritaloon, tee muuttoilmoitus soittamalla.

Jos olet muuttamassa kerros-, rivi- tai luhtitaloon

Siirrä kotivakuutus uuteen kotiin Omilla sivuilla kohdasta "Omat vakuutukset" ja valikosta "Tee muutoksia"

Voit myös soittaa 010 19 19 19 (ma–pe 8–20, la–su 10–16).

Jos olet muuttamassa omakotitaloon tai paritaloon

Soita 010 19 19 19 (ma–pe 8–20, la–su 10–16), niin hoidetaan asia kuntoon.

Jos sinulla ei vielä ole If Kotivakuutusta

Voit siirtää kotivakuutuksesi Ifille ja samalla irtisanoa vanhan vakuutuksesi verkkokaupassa. Osta kotivakuutus verkkokaupasta tai soita 010 19 19 19 (ma-pe 8-20). Ifin asiakkaana saat pysyvästi vakaat hinnat ja pääset monien hyvien etujen piiriin.

Kotivakuutus ja muutto

Kotivakuutus on voimassa muuton aikana sekä vanhassa että uudessa asunnossa. Kotivakuutuksen laaja turva kattaa irtaimistovahingot pakatessa, kantaessa ja kuljetettaessa. Myös vastuuvakuutus on voimassa, jos aiheuttaa vahinkoa toisen henkilön omaisuudelle.

Jos säilytät muuton jälkeen vielä omaisuuttasi vanhassa asunnossa, niin uuteen asuntoon siirretty kotivakuutus kattaa vanhan asunnon omaisuusvahingot vielä 3 kk muuton jälkeen.

Muuttuvatko vakuutustarpeesi?

Ovatko vakuutuksesi ajan tasalla? Muuton yhteydessä on kannattaa tarkistaa vakuutusturva kokonaisuudessaan. Vertaa miten vastaavassa elämäntilanteessa olevat suomalaiset ovat vakuuttaneet itsensä ja omaisuutensa.
Testaa minkälainen vakuuttaja olet.