Osoitteenmuutos ja kotivakuutuksen siirtäminen

Kotivakuutus ei siirry automaattisesti uuteen kotiin. Tee ensin muuttoilmoitus Postin verkkosivuilla. Asiakkaanamme siirrät kotivakuutuksen tämän jälkeen helposti uuteen kotiin Omilla sivuilla tai puhelimitse. Tutustu ohjeisiin!

  • Jos olet muuttamassa kerros-, rivi- tai luhtitaloon

    Siirrä kotivakuutus uuteen kotiin Omilla sivuilla kohdasta "Omat vakuutukset" ja valikosta "Tee muutoksia"

    Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 010 19 19 19. Asiakaspalvelumme on toistaiseksi auki normaalia lyhyemmän ajan. Tarkista aukioloajat. 

  • Jos olet muuttamassa omakotitaloon tai paritaloon

    Soita 010 19 19 19, niin hoidetaan asia kuntoon. Asiakaspalvelumme on toistaiseksi auki normaalia lyhyemmän ajan. Tarkista aukioloajat. 

Vakuutukset ja muutto

Kotivakuutus on voimassa muuton aikana sekä vanhassa että uudessa asunnossa. Laaja turva kattaa irtaimistovahingot pakatessa, kantaessa ja kuljetettaessa. Myös vastuuvakuutus on voimassa muuton aikana. 

Jos säilytät muuton jälkeen vielä omaisuuttasi vanhassa asunnossa, uuteen asuntoon siirretty kotivakuutus kattaa vanhan asunnon omaisuusvahingot vielä kolme kuukautta muuton jälkeen.

Muiden vakuutusten kohdalla osoitetietosi vaihtuvat automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Huomioithan, että muuttotilanteissa kotivakuutuksen lisäksi myös esimerkiksi ajoneuvovakuutusten hinnat saattavat muuttua. 

Muuttuvatko vakuutustarpeesi?

Ovatko vakuutuksesi ajan tasalla? Muuton yhteydessä on kannattaa tarkistaa vakuutusturva kokonaisuudessaan. Tutustu vakuutuksiimme! Tiesithän, että Ifin asiakkaana saat pysyvästi vakaat hinnat ja pääset monien hyvien etujen piiriin.