Matkailuvaunun ja perävaunun vakuutus

Tarjoamme yrityksille matkailu- tai perävaunun vakuutuksen, joka turvaa ajoneuvon ja korvaa esimerkiksi henkilökohtaisen omaisuuden menetyksen varkauden tai palon seurauksena.

Laske hinta ja osta netissä.

Haluatko vakuuttaa useamman ajoneuvon kerralla? Pyydä tarjous

  • Unohda bonustaulukot

    Reilut ja vakaat hinnat perustuvat taitoomme arvioida riskejä.

  • If Apu auttaa tien päällä 24/7

    Maksuton If Apu auttaa, jos tien päällä sattuu jotain.


Matkailuvaunun ja perävaunun vakuutus

Täydennä peräkärryvakuutuksen liikennevakuutusta kaskolla niin saat kattavampaa turvaa

Matkailu- tai perävaunun vakuutuksella voit vakuuttaa auton perässä hinattavaa vaunua tai peräkärryä, jonka kokonaismassa on enintään 3,5 tonnia. Vaunu voi olla henkilöiden tai tavaran kuljetukseen, tai matkailutarkoitukseen tarkoitettu, hinattava ajoneuvo. Perävaunuksi lasketaan myös hinattavat laitteet, esimerkiksi saunapaljut, torivaunut ja henkilönostimet. Yli 3,5 tonnia painavat perävaunut vakuutamme raskaina perävaunuina

Auton vetämällä perävaunulla täytyy olla liikennevakuutus. Liikennevakuutus kattaa henkilövahingot sekä syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot, mutta ei oman vaunusi vaurioita. Voit tarpeen mukaan täydentää liikennevakuutusta kaskovakuutuksella. Taulukosta näet helposti, minkälaisia vahinkoja perävaunuvakuutuksen kaskot korvaavat.

Peräkärryvakuutuksen hinta

Perävaunuvakuutuksen hinta koostuu mm. siitä, minkä kaskon valitset. Hinnan juuri sinun perävaunulle voit helposti laskea netissä. Täytä peräkärryn rekisterinumero ja yrityksesi Y-tunnus, valitse kasko tai liikennevakuutus, laske hinta ja osta saman tien. Laske hinta perävaunuvakuutukselle tai matkailuvaunuvakuutukselle.

Yrityksen matkailu- tai perävaunun vakuutus Täyskasko Osakasko Liikennevakuutus
Sisältää Sisältää Sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Voit lisämaksusta liittää lisäturvia Täyskaskoon.

Valinnaiset turvat Täyskasko Osakasko Liikenne-vakuutus
Sisältää Ei sisältää Ei sisältää

Perävaunuvakuutuksen hinta ja omavastuu

Perävaunuvakuutuksen ja matkailuvaunuvakuutuksen hinta

Kaikki If ajoneuvovakuutukset voit ostaa kätevästi verkosta. Matkailuvaunu- ja perävaunuvakuutuksen hinnan saat täyttämällä vaunun rekisterinumeron ja Y-tunnuksen ylhäällä olevaan kenttään. Valitse kasko tai pelkkä liikennevakuutus, laske hinta ja osta saman tien. Laske hinta perävaunuvakuutukselle

Perävaunuvakuutuksen rahoittajan osuus

Ajoneuvon rahoittajan osuus on turvattu erityisehdoin tuottamuksellisissa tilanteissa, kun korvaaminen muuten evättäisiin. Tuottamuksellisia tilanteita ovat esimerkiksi päihtyneenä ajaminen tai avainten jättäminen ajoneuvoon. Tällöin korvaus maksetaan rahoitus- tai leasingyhtiölle ja vakuutusyhtiö perii korvauksen takaisin ajoneuvon haltijalta tai vahingon aiheuttajalta.

Perävaunuvakuutuksen omavastuu

Vahingon sattuessa vahingot korvataan vakuutuksen laajuuden mukaan. Korvauksesta vähennetään vakuutuskirjalla mainittu turvakohtainen omavastuu. Omavastuu on korotettu, jos

  • vahinko on sattunut Pohjoismaiden ulkopuolella
  • perävaunu, matkailuvaunu tai sen kuorma osuu yläpuolella olevaan esteeseen
  • perävaunua tai matkailuvaunua on käytetty vahinkohetkellä nopeus- tai ajoharjoitteluun tai muuhun siihen rinnastettavaan toimintaan.

Tutustu aina huolella vakuutusehtoihin. Niissä on kuvattu yksityiskohtaisesti, mitä juuri sinun vakuutuksesi kattaa. Tämän sivun tuotekuvaus on yleisluontoinen kuvaus matkailuvaunu- ja perävaunuvakuutuksesta ja eri turvalaajuuksien kattavuudesta.

Perävaunuvakuutukseen sisältyy If Apu

If Apu on tukenasi kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa, ympäri vuorokauden. Kun perävaunun moottori sammuu, tuulilasi rikkoutuu tai auton merkkivalo syttyy, If Apu auttaa. Saat palvelumme kautta välittömän avun kaikille ajoneuvoille, automerkeille ja –malleille. Lue lisää If Avusta