Vastuuvakuutukset

Vastuuvakuutus tuo turvaa kun yrityksesi tuote tai toiminta aiheuttaa toiselle vahingon. Täytä lomake ja pyydä tarjous yrityksen vakuutuksista. Me autamme sinua.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Seisomme yrityksesi takana, jos jotain sattuu.

  • Katamme korvausvastuusi

    Kun vahinko sattuu ja yrityksesi todetaan korvausvelvolliseksi, me korvaamme asian vakuutussopimuksen mukaisesti.

  • Asiantuntija-apua lakimiehiltämme

    Autamme korvausvastuun selvittämisessä ja neuvottelemme korvauksen vaatijan kanssa. Tarvittaessa maksamme myös asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.

  • Tunnemme alasi riskit

    Räätälöimme yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen.

Yrityksen vastuuvakuutus tuo taloudellista turvaa

Mitä jos asiakkaasi liukastuu tai kaatuu toimitiloissasi? Tai joku vahingoittaa itsensä käyttäessään yrityksesi virheellistä tuotetta?

Vastuuvakuutukset ovat tärkeä turva yrityksellesi, sillä on vaikea ennakoida millaisiin vahinko- tai kiistatilanteisiin voit joutua. Yrityksen vastuuvakuutusten avulla voit siirtää osan yrityksen vahingonkorvausvelvollisuudesta meidän huoleksemme. 

Älä anna vahingonkorvausvaatimuksen kaataa yritystäsi

Yritykselle vahingonkorvausvelvollisuus voi syntyä yrityksen varsinaisesta toiminnasta, yrityksen omistamista kiinteistöstä, koneista tai laitteista, tai esimerkiksi yrityksen työntekijän toiminnasta. Vahingonkorvausvelvollisuus voi syntyä myös yrityksen laatimista suunnitelmista tai yrityksen solmimista sopimuksista. Myös yrityksen avainhenkilöt kuten toimitusjohtaja, hallitus tai yritysjohto voi joutua korvausvastuuseen, johon yrityksen vastuuvakuutus tuo turvaa.

Asiakas voi edellyttää yritykseltäsi vastuuvakuutusta


Asiakkaallesi voi olla tärkeää tai välttämätöntä, että yritykselläsi on vastuuvakuutus. Vastuuvakuutus auttaa esimerkiksi neuvottelu- tai sopimustilanteissa uusien asiakkuuksien kanssa.

Näin yrityksen vastuuvakuutus tuo turvaa

Vastuuvakuutuksen hinta

Vakuutusneuvojamme tuntevat toimialasi ja varmistavat, että sinulla ja yritykselläsi on oikea vakuutus. Aloita täyttämällä yrityksen Y-tunnus sivun yläosassa olevaan ruutuun ja pyydä tarjous. Otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarjouksen vastuuvakuutukselle.

Yrityksesi toimialalle sopiva vastuuvakuutus

Vastuuvakuutuksia on useita erilaisia. Tarvitsemasi turva riippuu siitä, myytkö tuotteita tai palveluita, millä toimialalla toimit ja mitä vaatimuksia yrityksellesi voidaan asettaa. Yrityksen vastuuvakuutus auttaa sinua varautumaan odottamattomiin kuluihin ja vahinkoihin.

Yrityksen vakuutettavat vastuuriskit voidaan karkeasti jakaa kolmeen ryhmään: toiminasta aiheutunut vahinko (Toiminnanvastuu), tuotteesta aiheutunut vahinko (Tuotevastuu) ja asiantuntijan tai konsultin toimeksiannon virheellisyydestä aiheutunut vahinko (Konsulttivastuu).

Toimitko konsulttina?

Meiltä saat hyvät ratkaisut toimit sitten teknisenä konsulttina, ICT-konsulttina tai liikkeenjohdon konsulttina. Konsulttivastuuvakuutus sopii teknistä suunnittelutoimintaa tekevälle konsultille, jonka tekemien suunnitelmien perusteella joku toinen toteuttaa suunnitelmat. Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan tekemän konsulttitehtävän virheellisyydestä tai puutteellisesta suorittamisesta toiselle aiheutuneet henkilö-, esine- ja taloudelliset vahingot. Lue lisää konsulttivastuuvakuutuksesta.

ICT-yrityksen vastuuvakuutus kattaa ICT-ohjelmistokonsultoinnin virheellisyydestä aiheutuneen korvausvastuun. Lue lisää ICT-yrityksen vastuuvakuutuksesta 

Liikkeenjohdon konsulttien kannattaa ottaa taloudellinen vastuuvakuutus, joka kattaa korvausvastuuta taloudellisista vahingoista, jotka johtuvat virheestä konsulttitoimeksiannon toteuttamisessa.   

Lue lisää yrityksen vastuuvakuutuksesta

IPR Palvelu tukee yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä

Mikä merkitys aineettomilla oikeuksilla on yrityksen kasvulle, kansainvälistymiselle ja arvon kasvattamiselle?

IPR Palvelu on Ifin ja IPR-ammattilaisten kanssa kehitetty, yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä tukeva palvelu, aineettoman omaisuuden suojeluun.

Tutustu IPR Palveluun!