Yrityksen vastuuvakuutukset

Mitä jos asiakkaasi liukastuu tai kaatuu toimitiloissasi? Tai joku vahingoittaa itsensä käyttäessään yrityksesi virheellistä tuotetta? Suoraan sanoen: Jos mokaat, kannat vastuun. Vastuuvakuutukset ovat tärkeä turva yrityksellesi, sillä on vaikea ennakoida millaisiin vahinko- tai kiistatilanteisiin voit joutua. Vastuuvakuutusten avulla voit siirtää osan yrityksen vahingonkorvausvelvollisuudesta meidän huoleksemme. 


Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...

Kaikki yritykset tarvitsevat vastuuvakuutuksen

Voit siirtää yrityksesi lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuuden meidän kannettavaksemme. Selvitämme puolestasi, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt.

Tarvittaessa räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen.

Vastuuvakuutuksilla turvaa riita- ja korvaustilanteisiin

Yrityksesi aiheuttaa vahingon

Toiminnan vastuuvakuutus on yrityksen perusvakuutus. Kun vahinko sattuu ja yrityksesi todetaan korvausvelvolliseksi, me korvaamme asian vakuutussopimuksen mukaisesti.

Selvitämme myös, onko yrityksesi todella korvausvelvollinen, ja minkä suuruinen korvausvelvollisuus on. ​​​​​​​​​​​​

Yrityksesi tuote aiheuttaa vahingon

Tuotevastuuvakuutus korvaa, jos yrityksesi tuote aiheuttaa henkilö- tai esinevahingon. Vastuu koskee kaikkia yrityksesi tuotteita, riippumatta siitä ovatko ne yrityksesi myynnissä olevia tavaroita vai yrityksen omaan käyttöön hankittuja.

Lue vastuuvakuutusten tuotepäällikkömme kirjoittama artikkeli tuotevastuusta. Voit yllättyä siitä, että voit tuotteen valmistajana, maahantuojana tai myyjänä joutua vastuuseen tuotteen virheestä aiheutuneista vahingoista, vaikka olet toiminut täysin vastuullisesti.

Yrityksesi on osallisena riita- tai rikosasiassa

Yrityksen oikeusturvavakuutus korvaa riita-, rikos- ja hakemusasioista aiheutuneet asianajokulut.

Työskenteletkö konsulttina tai neuvonantajan roolissa?

Kun työskentelet neuvonantajana tai konsulttina asiakkaasi projektissa, on aina mahdollista, että tapahtuu ennalta-arvaamattomia virheitä. Tällaisia tapauksia varten meillä on konsulttivastuuvakuutus

Onko yrityksesi valmistautunut GDPR:n eli EU:n uuden tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin?

EU:n uusi tietosuoja-asetus asettaa nykyistä tiukempia vaatimuksia henkilötietojen käsittelylle yrityksissä. Tietosuoja-asetukseen liittyvää suojaa mahdollisten vahingonkorvausten varalle saat sekä toiminnan vastuuvakuutuksella että If Tietoturvavakuutuksella.

Lue GDPR-artikkelimme

Tiesitkö tämän vastuuvakuutuksista?

Vastuuvakuutuksen ero normaaliin vahinkovakuutukseen on se, että vastuuvakuutuksessa kyse on jollekin toiselle aiheutuneiden vahinkojen korvaamisesta. Tilanteessa on siis aina kolme osapuolta: vakuutuksenottaja, se, joka on kärsinyt vahinkoa sekä vakuutusyhtiö.

Vakuutuksen kohde poikkeaa myös tavallisista vahinkovakuutuksista. Vastuuvakuutuksessa vakuutetaan omaisuuden sijasta oikeusjärjestyksen mukainen korvausvelvollisuus.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksesi vastuuvakuutuksista