Uusi yrittäjä

Ota yhteyttä, niin katsotaan millaisia vakuutuksia yrityksesi tarvitsee.
 1. Uuden yrittäjän vakuutukset

Yrityksen tärkein vakuutettava kohde on yleensä yrittäjä, jonka pitkä poissaolo voi kaataa koko yrityksen. Yrityksen arvokkainta omaisuutta voi puolestaan olla uunituore patentti. Joskus ulkopuoliselle aiheutettu vastuuvahinko voi maksaa satoja tuhansia euroja. Näihin kaikkiin saat oikein mitoitetun turvan Ifistä.


 • Hanki ensin lakisääteiset vakuutukset.

  Meiltä saat myös pakolliset eläkevakuutukset.

 • Oikeusturvavakuutus kannattaa ottaa jo alkumetreillä.

  Ota oikeusturvavakuutus ennen kuin allekirjoitat yhtään sopimusta.

 • Yrittäjän pitkä poissaolo voi kaataa koko yrityksen.

  Henkilövakuutuksilla työhön paluu nopeutuu tehokkaan hoitoketjun ansiosta.

vakuutukset kerralla kuntoon

Uuden yrittäjän eläketurva taataan lakisääteisellä eläkevakuutuksella. Suurin osa yrittäjistä kuuluu YEL-vakuutuksen piiriin. Vain oikein mitoitettu YEL-vakuutus varmistaa riittävän eläkkeen työkyvyttömyystapauksessa.

Vapaaehtoisella eläkevakuutuksella voit täydentää YEL-vakuutuksen antamaa eläketurvaa. Palkattujen työntekijöiden eläkekertymä varmistetaan TyEL-vakuutuksella.

Lue lisää YEL- tai TyEL-vakuutuksesta

Jos palkkaat työntekijöitä, sinun tulee vakuuttaa heidät työssä aiheutuvien tapaturmien varalta työtapaturmavakuutuksella, jonka ohessa hoidetaan myös työntekijäin ryhmähenkivakuutus. Työnantajan tulee myös ottaa työttömyysvakuutus Työttömyysvakuutusrahastosta.​

Uuden yrittäjän vapaaehtoiset vakuutukset

Ensimmäiseksi uuden yrittäjän on syytä ottaa oikeusturvavakuutus. Vain ennen sopimustentekoa otettu oikeusturvavakuutus varmistaa mahdollisuuden hankkia asianajoapua kiistatilanteessa. Osta Oikeusturvavakuutus

Uuden yrityksen tärkein voimavara on yrittäjä itse. Yrittäjän tapaturmavakuutus kattaa työtapaturmien ja ammattitautien lisäksi myös vapaa-ajalla sattuvat tapaturmat. Yrittäjän tapaturmavakuutus korvaa muun muassa hoitokuluja ja haittarahaa sekä ansionmenetyskorvauksia, jotka perustuvat yrittäjän omaan YEL-työtuloon.

Yli 90 % lyhytaikaisista poissaoloista johtuu sairauksista. Ottamalla TerveysPlus-sairauskuluvakuutuksen varmistat nopean hoitoon pääsyn ja töihin paluun myös sairaustapauksissa.

Vastuuvakuutus ja keskeytysvakuutus kannattaa ottaa toiminnan alkaessa.

Omaisuuden ja autojen vakuutukset otetaan sitä mukaa, kun niitä tarvitaan.

Uusi yrittäjä, sinun ei tarvitse selvitä yksin. Me Ifissä autamme mielellämme ja käymme läpi sinun henkilöturvasi ja muut yrityksen vakuutukset. ​​​​​​

Hoida vakuutus- ja vahinkoasiasi silloin kun se sinulle sopii

If Yrityskansio on verkkopalvelu, jonka kautta hoidat vakuutusasiat helposti, turvallisesti ja milloin tahansa. Vahingon sattuessa korvauksen hakeminen sujuu kansion kautta nopeimmin.

Yritysvakuutusten hinta

Saamme usein vakuutusten hintoja koskevia kyselyjä niin yrityksen perustamista suunnittelevilta kuin opiskelutarkoituksiin laskelmia kaipaavilta henkilöiltä. Olemme näitä kyselyjä varten tehneet muutaman esimerkin.

Jos todella olet perustamassa yritystä, ja haluat juuri sinun tarpeitasi vastaavan vakuutustarjouksen, ota yhteyttä.

Yrittäjän työkalupakki

Käy tutustumassa Ifin, Varman ja Nordean yhteistyössä perustamaan onnistuyrittäjänä.fi -sivustoon.​ Saat sieltä hyvät ohjeet ja työkalut liiketoiminnan suunnitteluun ja yrityksen perustamisen eri vaiheisiin.​​


Meiltä ratkaisut myös uusiin riskeihin

Immateriaalioikeudet ovat monelle yritykselle sen tärkeintä omaisuutta, ja niiden suojeleminen on toiminnan edellytys. Voit turvata yrityksesi patentit ja tavaramerkit IPR-vakuutuksella.

Onko yrityksesi kyberturvallisuus kunnossa?

Tietomurrot ovat nopeasti kasvava ongelma. Vaikka pidät yrityksesi ajan tasalla mm. varmistamalla palomuurin ja virustorjunnan päivitykset, yrityksesi voi joutua tietomurron kohteeksi. Ifin Tietoturvavakuutus korvaa esimerkiksi hakkeroinnin tai viruksen aiheuttamia kuluja ja vahinkoja. Lisäksi korvaamme liiketoiminnan keskeytymisestä aiheutunutta taloudellista vahinkoa.

Hoida ainakin nämä

Yrittäjän vakuutukset

kuntoon saman tien
 1. Uuden yrittäjän vakuutukset