Konsulttivastuuvakuutus

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Konsulttivastuuvakuutus sopii teknistä suunnittelutoimintaa tekevälle yritykselle, jonka tekemien suunnitelmien perusteella joku toinen toteuttaa suunnitelmat.

Konsulttivastuuvakuutus teknisille suunnittelutoimistoille

Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan tekemän konsulttitehtävän virheellisyydestä tai puutteellisesta suorittamisesta toiselle aiheutuneet henkilö-, esine- ja taloudelliset vahingot. Perusmuodossaan vakuutus korvaa tilaajalle aiheutetut vahingot KSE-ehtojen mukaisesti, eli palkkion määrään saakka. Vakuutusta on kuitenkin mahdollista laajentaa niin, että myös tilaajalle aiheutetut vahingot korvataan vakuutusmäärään saakka. Vakuutus ei kata asennustoiminnan vahinkoja eikä valmistettujen taikka toimitettujen tuotteiden virheellisyydestä aiheutunutta vahinkoa.​​

Me selvitämme, onko vakuutuksenottaja vahingonkorvausvelvollinen. Vakuutus kattaa myös vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset.

Vastuuvakuutuksilla​ yritys voi siirtää lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön kannettavaksi. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää.


Turun Tilikeskus-Yhtiöt

Vaikka erinomaisen ammattitaitoinen henkilökunta tekee harvoin virheitä, on vastuuvakuutusten hyvä olla kunnossa. Siksi jokaisessa Tilikeskus-Yhtiöiden tarjouksessa lukee, että toiminta on vastuuvakuutettu Ifissä.

Lue, miksi vastuuvakuutukset ovat tärkeitä tilitoimistolle

Konsulttivastuuvakuutuksen faktaesite

Lue lisää konsulttivastuuvakuutuksesta