Konsulttivastuuvakuutus

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Konsulttivastuuvakuutus sopii teknistä suunnittelutoimintaa tekevälle yritykselle, jonka tekemien suunnitelmien perusteella joku toinen toteuttaa suunnitelmat.


Konsulttivastuuvakuutus teknisille suunnittelutoimistoille

Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan tekemän konsulttitehtävän virheellisyydestä tai puutteellisesta suorittamisesta toiselle aiheutuneet henkilö-, esine- ja taloudelliset vahingot. Perusmuodossaan vakuutus korvaa tilaajalle aiheutetut vahingot KSE-ehtojen mukaisesti, eli palkkion määrään saakka. Vakuutusta on kuitenkin mahdollista laajentaa niin, että myös tilaajalle aiheutetut vahingot korvataan vakuutusmäärään saakka. Vakuutus ei kata asennustoiminnan vahinkoja eikä valmistettujen taikka toimitettujen tuotteiden virheellisyydestä aiheutunutta vahinkoa.​​

Me selvitämme, onko vakuutuksenottaja vahingonkorvausvelvollinen. Vakuutus kattaa myös vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset.

Vastuuvakuutuksilla​ yritys voi siirtää lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön kannettavaksi. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää.

  • Suojaa yrityksesi

    Vastuuvakuutus on olennainen osa yrityksen riskienhallintaa ja suojaa yrityksesi kiista- ja vahinkotilanteissa. Vastuuvakuutus tuo turvaa vahinkotilanteisiin, jotka yrityksesi, työntekijäsi tai tuotteesi ovat aiheuttaneet ja joissa olet velvollinen korvaamaan toiselle osapuolelle aiheutetun vahingon.

    Yrityksen vastuuvakuutus
  • Suojaudu tietomurroilta

    Miten yrityksesi suojautuu tietomurtojen ja hakkereiden varalle? Tietoturvavakuutus korvaa liiketoiminnan keskeytymisen aiheuttamia taloudellisia vahinkoja, kun esimerkiksi verkkokauppa ei toimi. Tietoturvavakuutus tuo taloudellista turvaa, jos yrityksesi suojaus pettää.

    Tietoturvavakuutus