Yrityksen oikeusturvavakuutus

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...

Täysin yllättäen voi tulla tarvetta turvautua lakimiehen apuun riita- tai rikosasioissa. Näihin tilanteisiin voit varautua oikeusturvavakuutuksella. Se voikin olla yrityksesi tärkein vakuutus.

 • Sopimusriita ei aina johdu omasta toiminnasta.
 • Oikeudenkäyntikulut saattavat nousta hyvin korkeiksi.
 • Jos haluat, korvaamme myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

Riita poikki ja oikeusturvavakuutus väliin

Oikeusturvavakuutuksen tarkoitus on korvata riita-, rikos- ja hakemusasioista aiheutuneet asianajokulut. Toimialat, joita varten haluat vakuutuksen, merkitään vakuutuskirjaan. Siihen merkitään myös vakuutusmäärä, eli vakuutusyhtiön korvausvelvollisuuden yläraja.

Miksi yrityksen kannattaa ottaa oikeusturvavakuutus?

Riita siitä, mitä olikaan sovittu, voi syntyä milloin vain, vaikka oma toiminta olisi ollutkin moitteetonta. Vakuutus auttaa varautumaan näihin tilanteisiin.

Jos oikeuteen mennään, hävinnyt osapuoli joutuu maksamaan vastapuolen oikeudenkäyntikulut. Ifin oikeusturvavakuutusta laajentamalla voit säästyä myös näiltä kustannuksilta.

Lue asiantuntijamme pohdintoja yrityksen oikeusturvavakuutuksen tärkeydestä

Uuden yrittäjän ensimmäinen vakuutus

Erityisesti uuden yrittäjän kannattaa ottaa oikeusturvavakuutus heti, kun yritys on perustettu. Näin saat heti kaikista sopimuksistasi johtuvat riidat vakuutuksen piiriin.

Uusi yrittäjä, meillä on sinulle erinomainen tarjous: Oikeusturvavakuutus ensimmäiseksi vuodeksi vain 40 euroa! Voit ottaa vakuutuksen kätevästi netistä - täytä ja lähetä lomake.​

 • Yrityksen oikeusturva kannattaa ottaa

  Vaikka yrityksesi toimii täysin lain pykälien mukaan, jokin taho voi haastaa yrityksesi oikeuteen. Oikeusturvavakuutus on mahtava turvaverkko.

  Asiantuntijamme pohtii yrityksen oikeusturvavakuutuksen merkitystä
 • Kavalluksen varalle

  Rikosvakuutus on tarkoitettu yritykselle kavallusten ja pankki- ja luottokorttien väärinkäyttötapausten sekä katoamisen ja varastamisen varalle.

  Rikosvakuutus