Omakotitalon kunnossapitosuunnitelma

Ifin maksuton omakotitalon kunnossapitosuunnitelma tuo rakennusalan ammattilaisen kotikäynnille tutustumaan kotisi kohtiin, jotka voivat altistaa talosi vahingoille. Saat maksuttoman kirjallisen suunnitelman, jonka avulla säilytät kotisi arvon.

Tilaa kotikäynti

Miksi omakotitalon kunnossapitosuunnitelma kannattaa?

 • Säännöllinen terveystarkastus talollesi

  Suunnitelma tarjoaa tietoa talostasi ennen remonttia tai jos kuntotarkastuksesta on jo tovi. Konkreettiset huoltoehdotukset auttavat säilyttämään talosi arvon.

 • Ei vaikuta vakuutusmaksuihin tai korvauksiin

  Kunnossapitosuunnitelma kertoo mikä kodissasi kaipaa huoltoa. Yksittäisen kotikäynnin tiedot annetaan ainoastaan vakuutuksenottajalle ja Ifille eikä tietoja käytetä korvattavuuden arviointiin tai vakuutusmaksun määrittämiseen.

 • Tutustu kotisi turvallisuuteen

  Kunnossapitosuunnitelma kertoo myös miten talosi turvallisuutta voisi parantaa, oli kyseessä vaikkapa lapsiperheen tai iäkkäämmän väen koti.

Tilaa kotikäynti

Omakotitalon tiedot

Palvelun ehdot

Palvelu on maksuton lisäetu Ifin asiakkaille, jotka ovat vakuuttaneet omakotitalon Laaja- tai Laajaplus-turvatason kotivakuutuksella. Palvelu on tarkoitettu talon omistajan työkaluksi oman talon ylläpitoon ja huoltoon. Kotikäynnistä saatavaa kuntoraporttia ei ole tarkoitettu käytettäväksi asuntoa myydessä tai rahoitettaessa, eikä se sovellu asunnon arvon määritykseen.

Yksittäisen kotikäynnin tiedot annetaan ainoastaan vakuutuksenottajalle ja Ifille. Yksittäisen kunnossapitosuunnitelman tietoja ei käytetä palvelua käyttäneen vakuutuksenottajan vakuutusmaksujen määrittelemiseen. If voi kuitenkin käyttää palvelusta saatavia yksilöimättömiä laajoja tietokokonaisuuksia esimerkiksi talojen yleisten vahinkoriskien arviontiin.

Anticimex ei voi hyödyntää kotikäynnin tietoja omassa toiminnassaan, eivätkä If tai Anticimex myöskään luovuta kotikäynnin tietoja ulkopuolisille. If ja Anticimex voivat kuitenkin luovuttaa asiakkaan yhteystiedot ja lyhyen yhteenvedon kotikäynnillä havaituista korjaustarpeista korjauspalveluita tarjoaville yhteistyökumppaneilleen silloin, jos asiakas itse kotikäynnin yhteydessä pyytää yhteydenottoa yhteistyökumppanilta.

Hyväksy palvelun ehdot

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja noudattaen kulloinkin voimassaolevaa vakuutus- ja tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä.

* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Mitä kaikkea omakotitalon kunnossapitosuunnitelmaan kuuluu?

 1. Kotikäynti Yhteistyökumppanimme Anticimexin tekemä kotikäynti tarkistaa talosi vahingoille alttiit kohdat. Voit myös kysyä kysymyksiä talosi turvallisuuteen tai tuleviin huoltotarpeisiin liittyen.
 2. Sähköinen koontiraportti Saat kotikäynnistä sähköisen koontiraportin, johon on koottu sen tärkeimmät huomiot ja ehdotukset huoltotoimenpiteiksi, nyt tai tulevaisuudessa.
 3. Puhelinpalvelu Kysyttävää talon kunnossapidosta tai huoltotarpeista? Anticimexin puhelinpalvelu vastaa kysymyksiisi ja antaa neuvoja omakotitalon omistajille ennen ja jälkeen kotikäynnin.

Usein kysyttyä kodin kunnossapitosuunnitelmasta

Anticimexin puhelinpalvelu vastaa kysymyksiisi matalalla kynnyksellä

Omakotitalon kunnossapitosuunnitelman osana on myös näppärä puhelinpalvelu, josta saat apua talosi huoltoon ja korjauksiin, myös vaikket olisi hyödyntänyt Anticimexin kotikäyntiä. Voit siis kysyä puhelinpalvelusta neuvoja ketterästi joko ennen tai jälkeen kotikäynnin. Voit esittää Anticimexin rakennusalan ammattilaiselle sinua askarruttavia kysymyksiä, joihin haluaisit saada ammattilaisen mielipiteen tai ehdotuksen miten edetä talopulmasi suhteen.

Puhelinneuvonta auttaa omakotitaloasukkaita numerossa 0207 495 800 ma–pe kello 8–16.* 

*Neuvonnasta, selvitystöistä ja ohjeista ei peritä maksua. Puhelun hinta on vain 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.