Tietoa meistä

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,9 miljoonaa asiakasta. Työllistämme 7 900 henkilöä.

Tavoitteena tyytyväisimmät asiakkaat

7 900 työntekijäämme työskentelee päivittäin tarjotakseen yksityis- ja yritysasiakkaillemme parhaita vakuutusratkaisuja ja palveluita.

Tarjoamme turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja annamme neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi. Vahingon sattuessa lupaamme nopeaa ja ammattitaitoista korvauskäsittelyä.

Teemme työtä edistääksemme turvallisempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Lasten liikenneturvallisuus on meille erityisen tärkeää. Jaamme esimerkiksi kuukausittain turvallisuustukea If Turvallisuusrahaston kautta.

Liiketoiminta-alueemme

​Ifin liiketoimintaa johdetaan pohjoismaisesta näkökulmasta. Toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Henkilöasiakkaat, Yritysasiakkaat ja Suurasiakkaat. Baltia on erillinen liiketoiminta-alue, ja sillä on yksilölliset markkinaolosuhteet.​​

Lue lisää liiketoiminnastamme.

If yksinkertaisti juridista rakennettaan

Ifin Suomen liiketoiminnasta vastaava yhtiö If Vahinkovakuutusyhtiö Oy on 2.10.2017 sulautettu ruotsalaiseen emoyhtiöön If Vahinkovakuutus Oyj:in. Suomen yhtiö toimii jatkossa Ruotsin yhtiön sivuliikkeenä. 

Muutos yksinkertaistaa Ifin Pohjoismaista juridista rakennetta ja vähentää hallinnon monimutkaisuutta. If on toiminut sivuliikkeenä Norjassa ja Tanskassa jo vuodesta 1999 lähtien.

Muutos ei vaikuta mitenkään Ifin asiakaspalveluun, liiketoimintaan tai henkilöstöön Suomessa. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä muutoksen takia mitään. 

Miksi If?