Yrityksen vakuutukset

Kaikki yritysvakuutukset kokeneelta, toimialat ja riskit tuntevalta kumppanilta. Tutustu vakuutuksiin ja pyydä tarjous, niin autamme sinua valitsemaan sinun yrityksellesi sopivat vakuutukset.

 • 92% vahinkotapauksista saa myönteisen päätöksen
 • Asiakkaamme antavat meille arvosanaksi 9 / 10
 • Korvauspalvelua, joka sujuu niin kuin pitääkin

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Pienyrittäjä, osta vakuutus verkosta


Saako vakuutukset sinut haukottelemaan?

Makaatko unettomana yöllä miettimässä, onko yritykselläsi oikea vakuutus? Ei hätää. Meillä on tähän helppo ratkaisu. Ota yhteyttä niin varmistamme, että yrityksesi vakuutusasiat ovat kunnossa. Olemme rinnallasi, kun huolehdit yrityksestäsi.

 • Aina oikein vakuutettu

  Me varmistamme, että yrityksesi on oikein vakuutettu myös toimialasi mukaan. Nyt ja tulevaisuudessa.

 • 9/10 asiakastyytyväisyydessä

  Asiakkaamme antavat meille vahingonkäsittelyssä huippuarvosanan. Se on helppoa, sillä käsittely sujuu nopeasti.

 • Digitaaliset palvelut

  Hoida ja hallinnoi yrityksesi kaikki vakuutusasiat digitaalisesti. Älä enää etsi uusinta laskua paperipinosta.

Suojaa yrityksesi vahingoilta ja odottamattomilta kustannuksilta

Meille yrityksen vakuutukset tarkoittavat tulevaisuuden turvaa. Haluamme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä vähentämään vahingon tapahtumisen riskiä ja auttaa sinua suojautumaan taloudellisilta vahingoilta.

Me luomme vakuutusturvan yrityksesi toimialan mukaan, ja huomioimme toimialasi tyypilliset vahingot ja riskit, jotta voit nukkua yösi rauhassa. Mukautamme vakuutuksen myös yrityksesi koon mukaan, olit sitten yksinyrittäjä tai osakeyhtiön, kommandiittiyhtiön tai muun yritysmuodon omaava yhtiö.

Yrityksen vakuutukset pienille ja suurille yrityksille

Oletko yksinyrittäjä tai pienen yrityksen omistaja, vai työskenteletkö yrityksessä kumppanina tai istutko yrityksen hallituksessa? Oli toimialasi mikä tahansa, yritysvakuutuksemme tuovat turvaa niin yrittäjälle, työntekijälle ja koko yrityksen toiminnalle. Vakuutustarve vaihtelee sitä mukaan, mihin liiketoimintasi perustuu ja miltä se näyttää. Oli liiketoimintamallisi ja toimialasi mikä tahansa, tärkeintä on, että sinä, työntekijäsi ja yrityksesi toiminta voi jatkua, sattui mitä tahansa. Yritysvetäjänä sinun kuuluu tuntea, että vakuutus suojaa yrityksesi voimavaroja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia äkillisistä kustannuksista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, ja että toiminta voi jatkaa kasvuaan.

Aloittava yrittäjä

Aloittavalle yritykselle on hyvä saada perussuoja, joka kattaa odottamattomat kustannukset.

Uuden yrittäjän vakuutukset 

Osta helposti verkosta 

Yritysvakuutuksen hinta

Vakuutuksen hinta riippuu monista eri osista, esimerkiksi yrityksen toimialasta ja yrityksen omaisuudesta.

Katso hintaesimerkit 

If Investointituki

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada yrityksellesi investointitukea, kun ennaltaehkäiset omaisuus-, ajoneuvo- ja työtapaturmien syntyä.

Lue lisää ja hae investointitukea

Mitä yrityksen vakuutus on ja mitä sillä voi voi vakuuttaa?

Yrityksen vakuutus - mikä, kenelle ja miksi?

Yrityksen vakuutus koostuu usein monesta eri vakuutuksesta ja eri yrityksillä on eri vakuutustarpeita. Mitä vakuutuksia kukin yritys tarvitsee riippuu pitkälti yrityksen toiminnasta, muodosta ja koosta. Useimmiten yrityksen vakuutukset lajitellaan eri kategorioiden mukaan, koostuen:

 • Henkilövakuutuksista
 • Ajoneuvovakuutuksista
 • Omaisuusvakuutuksista
 • Kiinteistövakuutuksista
 • Vastuuvakuutuksista

Näiden lisäksi yrityksille on esimerkiksi kuljetusvakuutus ja merivakuutus sekä eri toimialoille, yritysryhmille ja järjestöille soveltuvia vakuutuksia. Tietyt vakuutukset ovat pakollisia, mutta muuten yritys voi pitkälti itse valita, minkälaista turvaa hän haluaa toiminnalleen ottaa. Aluksi pakollisten ja vapaaehtoisten vakuutusten viidakkoon voi helposti eksyä, mutta toiminnan vakiintuessa ymmärrys yleensä kasvaa.

Konkreettiset vakuutukset kuten ajoneuvovakuutus tai kiinteistövakuutus ovat helpompia hahmottaa, kun taas eri vastuuvakuutukset voivat tuntua epäselviltä. Jos kaipaat lisää ohjeistusta niiden seassa samoamiseen, olemme koonneet alle pikaoppaan niistä vakuutuksista, joita yrityksen kannattaa tasaisin väliajoin harkita.

Eri vakuutukset eri toimialoille

Jos yrityksesi toimii tietyllä toimialalla ja haluat toimialallesi räätälöidyn vakuutusturvan, voit lukea lisää toimialavakuutuksista täältä tai olla meihin yhteydessä. Ifin asiantuntijoilla on kattava toimialatuntemus. Katsomme yhdessä mitkä vakuutukset ovat sinun toimialallesi tärkeitä, mitä vakuutuksia kannattaa hankkia heti ja mitkä voit ottaa vaikkapa myöhemmässä vaiheessa yrityksesi kasvaessa. Asiantuntijamme tuntee eri alojen riskit ja räätälöi vakuutukset toimialasi mukaan.

Ota yhteyttä

Uudenlainen työtapaturmavakuutus

If Osuva on uudenlainen ja huoleton työtapaturmavakuutus, jossa saat juuri sinun yrityksesi riskinkantokyvylle sopivan ratkaisun. Ifin vakuutuksella työntekijäsi saavat hoitoa nopeasti ja kattavasti, eikä sinulle koidu yllättäviä kuluja. Olemme tukenasi myös työturvallisuuden parantamisessa.

Tutustu If Osuvaan

Pikaopas: yrityksen tärkeitä vakuutuksia

Yrityksen oikeusturvavakuutus suojaa yritystäsi oikeudenkäyntikuluilta, ja korvaa tarvittaessa myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut. Se mahdollistaa lakimiehen apuun turvautumisen kaikissa yllättävissä riita- ja rikosasioissa. Suosittelemme oikeusturvavakuutuksen ottamista ennen kuin allekirjoitat yrityksen nimissä ensimmäistäkään sopimusta.

Yrityksen sairauskuluvakuutus eli terveysvakuutus korvaa työntekijän sairastumista tai vapaa-ajalla sattunutta loukkaantumista. Sairaudet saattaa pahimmillaan johtaa pitkään poissaoloon, joka voi koitua yritykselle kalliiksi. Yrittäjän tapaturmavakuutus korvaa työtapaturmien ja ammattitautien lisäksi myös vapaa-aikana sattuvia tapaturmia.

Toiminnan vastuuvakuutus kattaa yrityksesi toiminnallaan aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot. Me myös selvitämme puolestasi, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt. Myös kuljetusvastuuvakuutus sisältyy Ifin toiminnanvastuuvakuutukseen.

IPR-vakuutus. Jos yrityksesi tulevaisuus on uuden keksinnön, tavaramerkin tai patentin varassa, kannattaa sitä suojata asiaankuuluvalla vakuutuksella. IPR-vakuutuksella varmistetaan, että yrityksesi voi hyödyntää immateriaalioikeuksia omassa toiminnassaan. Se tuo turvaa myös siinä tapauksessa, että loukkaat epähuomiossa kilpailijan immateriaalioikeuksia.

Tietoturvavakuutus eli kybervakuutus. Jos sinulla on verkkokauppa, tai jos osa liiketoiminnastasi tapahtuu verkossa tuo tietoturvavakuutus taloudellista turvaa, jos tietoturvasi pettää. Tietoturvavakuutus korvaa tietomurron aiheuttamia tietojen, ohjelmien ja verkkojen palautuskustannuksia sekä liiketoiminnan keskeytymisen aiheuttamia taloudellisia vahinkoja. Lisäksi se vastaa osaltaan myös EU:n tietosuoja-asetuksen asettamiin vaatimuksiin. GDPR:n myötä asiakas- ja henkilötietojen suojaaminen tietomurroilta on noussut entistä tärkeämpään rooliin.

Keskeytysvakuutus auttaa kattamaan kiinteät kustannukset, jos liiketoimintasi keskeytyy omaisuusvahingon, esimerkiksi tulipalon tai vesivahingon seurauksena. Kiinteiden kulujen lisäksi keskeytysvakuutus kattaa myynnin menetyksestä aiheutuvia kustannuksia ja auttaa sinua kattamaan vaihtoehtoisten liiketilojen kulut sillä aikaa, kun vahinkoja korjataan.

Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta