Yrityksen vakuutukset

Kaikki yrityksen vakuutukset kokeneelta, toimialat ja riskit tuntevalta kumppanilta. Tutustu yrityksen vakuutuksiin ja pyydä tarjous, niin autamme sinua valitsemaan sinun tarpeisiin sopivat vakuutukset.

 • 92% vahinkotapauksista saa myönteisen päätöksen
 • Asiakkaamme antavat meille arvosanaksi 9 / 10
 • Korvauspalvelua, joka sujuu niin kuin pitääkin
Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta


Saako vakuutukset sinut haukottelemaan?

Makaatko unettomana yöllä miettimässä, onko yritykselläsi oikea yrityksen vakuutus? Ei hätää. Meillä on tähän helppo ratkaisu. Ota yhteyttä niin varmistamme, että sinulla on oikea yritysvakuutus. Olemme rinnallasi, kun huolehdit yrityksestäsi.

 • Aina oikein vakuutettu

  Me varmistamme, että yrityksesi on oikein vakuutettu myös toimialasi mukaan. Nyt ja tulevaisuudessa.

 • 9/10 asiakastyytyväisyydessä

  Asiakkaamme antavat meille vahingonkäsittelyssä huippuarvosanan. Se on helppoa, sillä käsittely sujuu nopeasti.

 • Digitaaliset palvelut

  Hoida ja hallinnoi yrityksesi kaikki vakuutusasiat digitaalisesti. Älä enää etsi uusinta laskua paperipinosta.

Suojaa yrityksesi vahingoilta ja odottamattomilta kustannuksilta

Meille yrityksen vakuutukset tarkoittavat tulevaisuuden turvaa. Haluamme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä vähentämään vahingon tapahtumisen riskiä ja auttaa sinua suojautumaan taloudellisilta vahingoilta.

Me luomme vakuutusturvan yrityksesi toimialan mukaan, ja huomioimme toimialasi tyypilliset vahingot ja riskit, jotta voit nukkua yösi rauhassa. Mukautamme vakuutuksen myös yrityksesi koon mukaan, olit sitten yksinyrittäjä tai osakeyhtiön, kommandiittiyhtiön tai muun yritysmuodon omaava yhtiö.

Onko yrityksesi rakennusalalla, kaupan alalla vai työskenteletkö IT-konsulttina? Oli toimialasi mikä tahansa, yritysvakuutuksemme tuovat turvaa niin yrittäjälle, työntekijälle ja koko yrityksen toiminnalle. Me ymmärrämme, jos vakuutukset eivät ole sinun lempiaiheitasi. Ei huolta, me katsomme, että sinulla on oikea yrityksen vakuutus.

Yrityksen vakuutukset pienille ja suurille yrityksille

Oletko yksinyrittäjä tai pienen yrityksen omistaja, vai työskenteletkö yrityksessä kumppanina tai istut yrityksen hallituksessa? Vakuutustarve vaihtelee sitä mukaan, mihin liiketoimintasi perustuu ja miltä se näyttää. Oli liiketoimintamallisi ja toimialasi mikä tahansa, tärkeintä on, että sinä, työntekijäsi ja yrityksesi toiminta voi jatkua, sattui mitä tahansa.

Aloittava yrittäjä

Aloittavalle yritykselle on hyvä saada perussuoja, joka kattaa odottamattomat kustannukset.

Uuden yrittäjän vakuutukset 

Yritysvakuutuksen hinta

Vakuutuksen hinta riippuu monista eri osista, esimerkiksi yrityksen toimialasta ja yrityksen omaisuudesta.

Katso hintaesimerkit 

If Investointituki

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada yrityksellesi investointitukea, kun ennaltaehkäiset omaisuus-, ajoneuvo- ja työtapaturmien syntyä.

Lue lisää ja hae investointitukea

Yrityksen omaisuus, tuotanto ja palvelu on keskiössä, vakuutusten mahdollistaessa sen, että kaikki liiketoiminta voi jatkua vahingoista riippumatta. Siinä me autamme ja katsomme, että liiketoimintasi voi jatkua yritysvakuutusten avulla. Sinun kuuluu tuntea, että yrityksen vakuutus suojaa yrityksesi voimavaroja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia äkillisistä kustannuksista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, ja yritys voi jatkaa kasvuaan.

Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta