Yrityksen vakuutukset

Kaikki yrityksen vakuutukset kokeneelta, toimialat ja riskit tuntevalta kumppanilta. Tutustu vakuutuksiin ja pyydä tarjous, niin autamme sinua valitsemaan sinun yrityksellesi sopivat vakuutukset.


Yrityksen vakuutus

Mikä, kenelle ja miksi?

Yrityksen vakuutus koostuu usein monesta eri vakuutuksesta ja eri yrityksillä on eri vakuutustarpeita. Mitä vakuutuksia kukin yritys tarvitsee, riippuu pitkälti yrityksen toiminnasta, muodosta ja koosta.

Useimmiten yrityksen vakuutukset lajitellaan eri kategorioiden mukaan:

  • Henkilövakuutukset
  • Ajoneuvovakuutukset
  • Omaisuusvakuutukset
  • Kiinteistövakuutukset
  • Vastuuvakuutukset

Näiden lisäksi yrityksille on esimerkiksi kuljetusvakuutus ja merivakuutus sekä eri toimialoille, yritysryhmille ja järjestöille soveltuvia vakuutuksia.

Tietyt vakuutukset ovat pakollisia, mutta muuten yritys voi pitkälti itse valita, minkälaista turvaa haluaa toiminnalleen ottaa. Aluksi pakollisten ja vapaaehtoisten vakuutusten viidakkoon voi helposti eksyä, mutta toiminnan vakiintuessa ymmärrys yleensä kasvaa. 

Konkreettiset vakuutukset, kuten ajoneuvovakuutus tai kiinteistövakuutus, ovat helpompia hahmottaa, kun taas eri vastuuvakuutukset voivat tuntua epäselviltä.

Jos kaipaat lisää ohjeistusta vakuutusten keskellä samoamiseen, jätä meille soittopyyntö, autamme mielellämme.

Mikä on yrityksellesi ajankohtaista?

Miksi valita yrityksen vakuutus Ifistä?

Meille yrityksen vakuutukset tarkoittavat tulevaisuuden turvaa. Sinun kuuluu tuntea, että yrityksen vakuutus suojaa yrityksesi voimavaroja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia äkillisistä kustannuksista tai liiketoiminnan keskeytyksistä.

  • Olet aina oikein vakuutettu. Me luomme vakuutusturvan yrityksesi toimialan mukaan, ja huomioimme toimialasi tyypilliset vahingot ja riskit, jotta voit nukkua yösi rauhassa.
  • 9/10 asiakastyytyväisyydessä. Asiakkaamme antavat meille vahingonkäsittelyssä huippuarvosanan. Kun käsittely sujuu nopeasti ja saat apua hetkessä, voi yrityksesi toiminta jatkua normaalisti, sattui mitä tahansa.
  • Digipalvelut käytössäsi 24/7. Hoida ja hallinnoi yrityksesi kaikki vakuutusasiat digitaalisesti. Digipalveluista löydät tietoa vakuutusten korvattavuudesta, uusimmat laskut ja ladattavat vakuutustodistukset.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous niin varmistamme, että yrityksesi vakuutusasiat ovat kunnossa. 

Yritysvakuutuksen hinta

Vakuutuksen hinta riippuu monista eri osista, esimerkiksi yrityksen toimialasta ja yrityksen omaisuudesta.

Katso hintaesimerkit 

If Investointituki

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada yrityksellesi investointitukea, kun ennaltaehkäiset omaisuus-, ajoneuvo- ja työtapaturmien syntyä.

Lue lisää ja hae investointitukea

Uudenlainen työtapaturmavakuutus

If Osuva on uudenlainen ja huoleton työtapaturmavakuutus, jossa saat juuri sinun yrityksesi riskinkantokyvylle sopivan ratkaisun. Ifin vakuutuksella työntekijäsi saavat hoitoa nopeasti ja kattavasti, eikä sinulle koidu yllättäviä kuluja. Olemme tukenasi myös työturvallisuuden parantamisessa.

Tutustu If Osuvaan