Yrittäjän vakuutukset

Yrittäjänä tarvitset tietyt pakolliset vakuutukset ja vapaaehtoisia vakuutuksia toimintasi luonteesta riippuen. Selvitetään yhdessä, mitä vakuutuksia yrityksesi tarvitsee, niin et maksa turhasta. Sparraamme sinua myös yrityksen liiketoiminnan kasvattamisessa.

Pyydä tarjous vakuutuksista

Haluatko tarjouksen vakuutuksista?  Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...


Yrittäjälle on tarjolla paljon erilaisia vakuutuksia, joiden valinta ja vertailu ei ole aina kokeneellekaan yrittäjälle se mieluisin tehtävä. Järkevän, mutta silti riittävän vakuutuspaketin rakentaminen vaatii perehtymistä. Voit olla huoletta, me autamme: Juttele asiantuntijamme kanssa yrityksesi vakuutustarpeista. Saat ehdotuksen tilanteeseesi sopivista yrittäjän vakuutuksista kilpailukykyiseen hintaan.

Yrittäjän pakollisia vakuutuksia on neljää eri tyyppiä: yrittäjän eläkevakuutus, työntekijöiden eläkevakuutus, työtapaturmavakuutus ja työntekijäin ryhmähenkivakuutus. Näiden lisäksi pitää maksaa työttömyysvakuutusmaksu. Vakuuttamisvelvollisuus näissä perustuu lakeihin ja työehtosopimuksiin. Mihin näistä sinä kuulut riippuu omistussuhteistasi yrityksessä.

Yrittäjän vapaaehtoiset vakuutukset auttavat varautumaan yritystoiminnan riskeihin. Vapaaehtoisia vakuutuksia on kolmen tyyppisiä: henkilövakuutuksia yrittäjälle tai työntekijöille, vastuuvakuutuksia ja omaisuusvakuutuksia.

Onnistu yrittäjänä -verkkopalvelu opastaa yrityksen perustamisessa, mutta antaa vinkkejä myös yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Onnistu yrittäjänä -palvelun avulla pystyt luomaan helposti kattavan liiketoimintasuunnitelman ja saat vastauksia moniin yritystoiminnan pyörittämistä koskeviin kysymyksiin.

Yritysvakuutusten hinta

Saamme usein vakuutusten hintoja koskevia kyselyjä niin yrityksen perustamista suunnittelevilta kuin opiskelutarkoituksiin laskelmia kaipaavilta henkilöiltä. Olemme näitä kyselyjä varten tehneet muutaman esimerkin.

Jos vakuutustarjous juuri sinun yrityksellesi on ajankohtainen, ota yhteyttä.