Yrittäjän vakuutukset

Yrittäjä, hanki yrityksen vakuutukset toimintasi turvaksi - muistathan vakuuttaa myös itsesi. Katsotaan yhdessä, mitkä yrittäjän vakuutukset tarvitset, jotta sinä ja taloutesi pysytte suojassa ilman ylivakuuttamista.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Vakuutus yrittäjälle - mitä velvoitteita yrittäjällä on?

Yrittäjän pakollisia vakuutuksia on neljää eri tyyppiä:

  • Yrittäjän eläkevakuutus
  • Työntekijöiden eläkevakuutus
  • Työtapaturmavakuutus
  • Työntekijöiden ryhmähenkivakuutus

Näiden lisäksi pitää maksaa työttömyysvakuutusmaksu. Vakuuttamisvelvollisuus perustuu lakeihin ja työehtosopimuksiin. Mihin näistä sinä kuulut, riippuu omistussuhteistasi yrityksessä.

Yrittäjän vapaaehtoisia vakuutuksia on kolmen tyyppisiä:

  • Henkilövakuutuksia yrittäjälle tai työntekijöille
  • Vastuuvakuutuksia
  • Omaisuusvakuutuksia

Monet vapaaehtoisista vakuutuksista ovat henkilöstölle tärkeitä ja tukevat hyvää työnantajamielikuvaa. Ne voivat myös auttaa yrittäjää kulujen ennakoimisessa ja hallinnassa.

Yrittäjän riskit

Miten korkea taloudellinen riskisi on? Tee yrittäjän pikatesti, niin saat tietää toimintasi riskitason.

Yrittäjän riskitasotesti

Vakuutus pienyrittäjälle, aloittavalle tai jo asemansa vakiinnuttaneelle

Olemme vakuuttaneet yrittäjiä lähes jokaiselta alalta ja tunnemme riskit hyvin. Autamme oikeanlaisen vakuutuksen löytämisessä ja sparraamme halutessasi mielellämme myös yrityksen liiketoiminnan kasvattamisessa.

Yrittäjälle on tarjolla paljon erilaisia vakuutuksia, joiden valinta ja vertailu ei ole aina kokeneellekaan yrittäjälle se mieluisin tehtävä. Järkevän, mutta silti riittävän vakuutuspaketin rakentaminen vaatii perehtymistä.

Jokainen toimiva vakuutusratkaisu suunnitellaan tarkkaan asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Näin olet suojassa, vaikka loukkaisit itsesi, kilpailijasi haastaisi sinut oikeuteen tai työntekijäsi tekisi kalliin virheen.

Mitä vakuutuksia tarvitsen minun yritystoiminnalleni?

Startup-yritys, kasvuritys, toimintaansa aloitteleva yrittäjä, pienyrittäjä tai ammatinharjoittaja, yrittäjyyttä on monenlaista. Yhteistä kaikille on vakuutusturvan merkitys liiketoiminnan ja henkilöstön kasvaessa.

Juttele asiantuntijamme kanssa yrityksesi vakuutustarpeesta, saat neuvoja ja ehdotuksen juuri sinun tilanteeseesi sopivista yrityksen vakuutuksista.

Lisätietoa yrityksen vakuutuksista