Tarvitsetko apua vahinkotilanteessa?

Katso ohjeet ja tee vahinkoilmoitus tarvittaessa.

Suomen parasta korvauspalvelua

Arvostat sujuvaa korvauspalvelua aina silloin, kun jotain sattuu. Asiakkaamme arvioivat korvauspalvelumme maan parhaaksi.**

* Vertailututkimus asiakkaiden tyytyväisyydestä vakuutusyhtiönsä korvauspalveluun: Kuinka tyytyväinen olit vahinkojesi käsittelyyn. Nettipaneeli, n=2613, joista Ifin asiakkaita 165. 12/2016–01/2017, Kantar TNS.

 • Ole huoletta. Me autamme.

  Asiasi otetaan meillä käsittelyyn saman tien, ja hoidamme vahinkosi nopeasti loppuun asti.

 • Enemmän tyytyväisiä asiakkaita

  If sijoittui vuoden nousijaksi asiakaskokemusta mittaavassa tutkimuksessa.

 • Nopeaa korvauspalvelua

  Lupaus näkyy myös toiminnassamme. Voit saada korvauspäätöksen sekunneissa ja käsittelemme 77 % tapauksista vuorokauden aikana.

Ajankohtaista

Tietoa koronaviruksesta ja vakuutuksista Ifin asiakkaille.

Liikkeellä on paljon koronaan liittyviä huijauksia. Lue lisää identiteettivarkauksista, kuinka voit suojautua niiltä ja miten Ifin kotivakuutus auttaa, jos joudut huijauksen kohteeksi. 

Tietoa maksuttomasta tuholäintorjunnasta
Ilmoita tuhoeläimistä

Jos omaisuuttasi on vahingoittunut myrskyn takia, teet vahinkoilmoituksen kätevimmin Omilla sivuilla. Toimintaohjeita ja vinkkejä myrskytuhoihin liittyen.

Muistathan säilyttää kuitit

Vahinkoilmoituksen lisäksi saatamme pyytää muitakin asiakirjoja. Säilytä kuitit ja tositteet, kunnes korvaus on maksettu.

 • Pienennä omavastuutasi

  Tiesitkö, että sinulla saattaa olla jemmassa Omavastuurahaa? Kerrytät Omavastuurahaa vahingottomista vuosista aina 200 € saakka. Ota raha käyttöön!

  Omavastuuraha
 • If Apu palvelee 24/7

  If Apu on nopea apu kaikkiin autosi ongelmiin. Saat apua äkillisiin ja yllättäviin tapahtumiin ympäri vuorokauden kaikkialla Suomessa.

  Tutustu If Apuun
 • Muutoksenhaku

  Jos olet tyytymätön Ifin ratkaisuun, ota ensin yhteys asiaasi käsitelleeseen yksikköön. Katso ohjeet muutoksenhakuun ja korvauspäätöksen uudelleenkäsittelypyyntöön.

  Muutoksenhakuohjeet