Päävalikko Siirry sisältöön

Uutishuone

Tervetuloa Ifin uutishuoneeseen! Löydät täältä Ifin viestinnän yhteystiedot, lehdistötiedotteet sekä linkit sosiaalisen median kanaviimme. Ota yhteyttä!

Ifille oma äänilogo ja uusi viestintäkonsepti

08.29.2022, 04.00

If vahvistaa brändipositiotaan välittävimpänä vakuutusyhtiönä If auttaa paljon -konseptilla. Samalla julkistettu äänilogo on koottu asiakkaiden arkielämän äänistä.

Pikkuveljen syyttäminen auttaa vähän - If auttaa paljon Kuva: If

Vuoden 2020 syksyllä If julkisti uuden viestintäkonseptin ”Rinnallasi”. Nyt tuota asiakaslupausta konkretisoidaan osoittamalla, miten tuemme asiakkaitamme, kun jotain sattuu. Syvään hengittäminen ja kymmeneen laskeminen auttaa vähän – If auttaa paljon. Ilmastointiteippi ikkunalasissa auttaa vähän – If auttaa paljon.

Ifin logossa on kolme pistettä, joilla on jatkossa entistä tärkeämpi rooli brändi-identiteetissämme. Pisteet ja niihin jatkossa liittyvä Ifin uusi äänilogo vahvistavat tarinankerrontaa mainonnassa ja viestinnässä. Äänilogossa kuuluvat asiakkaiden arkielämän äänet, kuten ovikellon soitto ja puhelimen helinä. Suunnittelusta vastasi Åkestam Holst.

- Haluamme uudella viestinnänkonseptilla vahvistaa positiotamme välittävänä vakuutusyhtiönä ja samaan aikaan konkretisoida, mitä Rinnallasi-lupaus tarkoittaa. Tunne ohjaa usein ostopäätöksiä. Meidän täytyykin tehdä pitkäjänteistä työtä viestiemme kanssa luottamuksen kehittämiseksi. Asiakaslupauksemme on syvällä arvoissamme – se on oleellista jatkuvan ja aidon viestinnän varmistamiseksi, kommentoi Sumit Malhotra, Ifin Head of Brand, Marketing and Communication.

Ifin kampanja näkyy laajasti televisiossa, digitaalisilla alustoilla, ulkomainonnassa ja radiossa.

Asiakas: If
Mainostoimisto: Åkestam Holst NoA
Design: Bold NoA
Tuotantotoimisto: BKRY NoA
Ohjaaja: Torbjörn Martin
Tuotantoyhtiö: B-Reel Films
Radiotuotanto: Flickorna Larsson
Mediatoimisto: Carat

Mediayhteydet

Tavoitat Ifin viestinnän ma-pe klo 9-16.

Outi Kärkkäinen
Viestintäpäällikkö
Puhelin: 010 514 1962
Sähköposti: outi.karkkainen@if.fi

Jos teet ilmoitusmyyntiä tai tarvitset Ifin logoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen markkinointi@if.fi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa