Vakavan sairauden turva

Laske oma hintasi - se ei sido ostoon.

 • Valitse korvaukseksi 20 000–50 000 euroa

  Voit käyttää rahan hoitoosi ja arjen kuluihisi tai vaikka lomamatkaan.

 • Ainutlaatuista turvaa useiden sairauksien varalle

  Jos sairastut kahteen eri sairauteen, saat kaksi eri korvausta.

 • Varaudu vakuutuksella sairastumisen taloudellisiin vaikutuksiin

  Pidemmällä sairauslomalla tulosi laskevat merkittävästi.

Vakavan sairauden turva kattaa nämä 10 sairautta ja vammaa:

 1. syöpä (pahanlaatuinen kasvain, ks. karenssi)
 2. sydäninfarkti
 3. aivoinfarkti tai aivoverenvuoto
 4. MS-tauti
 5. sydänleikkaus
 6. aivojen hyvälaatuinen kasvain
 7. motoneuronisairaus
 8. vakava palovamma
 9. aortta-aneurysma ja/tai aortan dissekoituma
 10. elinsiirto. 

Miksi vakavan sairauden turva Ifistä?

Verovapaa korvaus nopeasti tilillesi

Maksamme valitsemasi korvauksen (20 000–50 000 euroa) kerralla ja saat summan käyttöösi keskimäärin kahdessa viikossa.

Vakuutus on edullinen

Vakavan sairauden turvan hintaan vaikuttavat valitsemasi korvauksen määrä sekä ikäsi. Esimerkiksi hinta 35-vuotiaalle on noin 17 euroa kuukaudessa, jos korvaussumma on 50 000 euroa.

Muistathan, että voit saada alennusta vakuutuksistasi jopa 15 prosenttia, jos sinulla on Ifissä muitakin vakuutuksia. Ifin asiakkaana voit maksaa vakuutukset 12 erässä ilman lisäkuluja.

Ainutlaatuista turvaa useiden vakavien sairauksien varalle

Jos sairastut kahteen eri sairauteen, saat kaksi korvausta. Turva on ainutlaatuinen Suomessa, sillä yleensä vakuutusten voimassaolo päättyy ensimmäisen sairauden jälkeen.

Voit saada vakuutuksen voimaan rajoitettuna

Jos sinulla on jo ollut joku sairaus tai terveysongelmia, saatat saada vakuutuksen, jonka laajuutta on rajoitettu. Laske hinta ja vastaa terveyskyselyyn, niin saat nopeasti tietää, millaisena vakuutus voidaan sinulle myöntää.

Täydennä toimeentuloasi muilla turvilla

Täydennä vakavan sairauden turvaa muilla toimeentuloturvilla. Tutustu päivärahaturvaan ja pysyvän työkyvyttömyyden turvaan, jotka voit helposti ostaa verkkokaupasta vakavan sairauden turvan kanssa.

Miten ostan vakavan sairauden turvan?

Voit hankkia vakavan sairauden turvan Ifin verkkokaupasta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Laske vakavan sairauden turvan hinta parissa minuutissa. Hinnan laskeminen ei sido sinua ostoon.

Jos tarvitset apua sopivan henkilövakuutuksen valintaan, kokeile nopeaa testiä ja saat ehdotuksia tarpeisiisi sopivista vakuutuksista.

Jos haluat mielummin kysyä neuvoja Ifin asiantuntijalta, jätä meille soittopyyntö.

Vakuutuksen ostamisen jälkeen pyydämme sinua vastaamaan muutamaan terveyteesi liittyvään kysymykseen. Vastaa kysymyksiin Omilla sivuilla mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa, sillä vakuutus ei tule voimaan ennen kyselyn täyttämistä. Vakuutuksen myöntämisestä päätetään antamiesi tietojen perusteella.

Käytä veroton korvaus mihin haluat

Elämän tärkeysjärjestys kiepsahtaa ympäri, jos sairastut vakavasti.  Tärkeimmäksi tehtäväksesi tuleekin yhtäkkiä paraneminen. 

Pitkällä sairauslomalla tulot tippuvat usein noin puoleen totutusta. Mitä se tarkoittaisi sinun kohdallasi? Vakavan sairauden turvan avulla arkesi voi jatkua mahdollisimman normaalisti poikkeusaikanakin.

Voit käyttää verottoman ja kerralla maksettavan korvauksen haluamaasi tarkoitukseen – olipa se sitten arkisten menojen kattaminen, julkisia palveluja täydentävä kuntoutus tai vaikka unelmien lomamatka myöhemmin, sairauden selättämisen kunniaksi.

Vakavan sairauden turva ei ole pelkkä syöpävakuutus

Vakuutus vakavan sairauden varalta on käytännössä syöpävakuutus, sydänkohtausvakuutus, MS-tautivakuutus ja monta muuta yksittäisen sairauden vakuutusta yhdessä. Vakuutus korvaa yhteensä 10 yleistä sairautta ja vammaa.

Jos sairastut kahteen vakavaan sairauteen, saat kaksi korvausta. Voit ottaa vakavan sairauden turvan itsenäisenä tai täydentämään sairausvakuutusta tai tapaturmavakuutusta. 

Lue, miten eri vakuutukset auttavat syövän osuessa kohdalle

Usein kysyttyä vakavan sairauden turvasta

Ifin etuohjelma on uudistunut

Tiesitkö? Jos olet Ifin etuohjelman tasolla 1 eli sinulla on meiltä kasko- tai kotivakuutus, niin ottamalla vakavan sairauden turvan kasvaa alennuksesi 15 prosenttiin. Saat siis jatkossa isomman alennuksen myös muista vakuutuksistasi.

Näin Ifin etuohjelma toimii

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset?

Anna meidän auttaa. Tee nopea testi ja saat tietää, mitkä vakuutukset sopivat tarpeisiisi.

Jopa 15 % alennus vakuutusmaksuistasi keskittämällä

Ifin etuohjelma on uudistunut. Nyt pääset etuohjelman toiselle tasolle myös henkilövakuutuksella, jos sinulla on koti- tai kaskovakuutus. Saat silloin 15 % alennuksen lähes kaikista vakuutuksista.