Päävalikko Siirry sisältöön

Yritysvakuutukset

Me huolehdimme, että sinulla on oikeanlainen yritysvakuutus, jotta voit rauhassa keskittyä toimintasi kehittämiseen. Anna meidän ottaa sinuun yhteyttä, niin hoidamme yrityksesi vakuutukset kuntoon.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
 • Huolehdi hyvinvoinnista

  Työhyvinvointi edellyttää, että työ on turvallista, terveellistä ja mielekästä. Tavoitteena on pitää työntekijät terveinä ja työkykyisinä koko työuran ajan.

 • Aloittavalle yrittäjälle

  Mitä vakuutuksia uusi yritys tarvitsee? Mitä aloittavan yrittäjän kannattaa muistaa? Uuden yrityksen perustaminen on jännittävää aikaa.

 • Suositut yritysvakuutukset

 • Rinnallasi yrityksesi arjessa

  Yrittäjän arki voi joskus olla haasteellista. Päivittäin tapaamme kaltaisiasi ihmisiä, jotka ovat seuranneet unelmiaan yrittäjäksi ryhtymisestä. Oli yrityksesi arki minkälainen tahansa, on tärkeää, että saat oikeanlaista apua ja tukea.

  Me haluamme tehdä yrityksesi arjesta turvallisen. Olemme rinnallasi, kun yrityksesi kohtaa hankalia hetkiä sekä päivinä, jolloin haluat keskittyä yrityksesi tulevaisuuteen. Haasteita kohdanneet yritysasiakkaamme ovat myös meidän tyytyväisimmät asiakkaamme, antaen meille arvosanaksi 9/10.

  Yritysvakuuttajana tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen.  Haluamme tarjota sinulle parasta tukea ja turvaa, jotta voit nauttia yrityksesi arjesta. Tarjoamalla henkilökohtaista palvelua haluamme, että tunnet itsesi tervetulleeksi, kun tarvitset apuamme. Olemme rinnallasi.

  Tervetuloa Ifiin.