Päävalikko Siirry sisältöön

Vakuutus yrityksille ja sen ihmisille

Me huolehdimme, että sinulla on oikeanlainen yritysvakuutus, jotta voit rauhassa keskittyä toimintasi kehittämiseen. Anna meidän ottaa sinuun yhteyttä, niin hoidamme vakuutukset kuntoon!

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Vakuutamme sinut päästä varpaisiin

Ihmiset ovat yrityksen tärkein sekä haavoittuvaisin osa. Henkilövakuutukset antavat sekä sinulle että työntekijöillesi taloudellista turvaa jos jotain sattuu.

Vakuutukset päästä varpaisiin

Elämäsi vakuutusvinkit

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Me autamme sinua ja annamme vinkkejä eri elämäntilanteisiisi. Hyödynnä juttumme vaikkapa  autoilusta, hyvinvoinnista ja työelämästä. 

Lue juttuja

Yritysvakuutusten tietopaketti

Kenelle yritysvakuutus?

Oletko startup-yrittäjä, aloittava yrittäjä vai kokenut yrittäjä ja vakuutuksen tarpeessa? Meiltä saat yrityksen vakuutukset kaikenkokoisille yrityksille, oli yrityksen koko, toimiala tai yhtiömuoto mikä tahansa. Autamme myös vakuutusyhtiön vaihdossa, jos haluat keskittää kaikki yrityksen vakuutukset samaan yhtiöön.

Mitä yritysvakuutus turvaa?

Yritysvakuutukset tuovat turvaa sekä yrittäjälle että yritykselle sekä sen työntekijöille. Yritysvakuutuksilla turvaat esimerkiksi yrityksen omaisuutta, tuotteita, ideoita, asiakkaita ja henkilöstöä . Toisin sanoen, yritysvakuutuksilla varaudut riskeihin, kuten sairastumisesta johtuviin poissaoloihin, omaisuusvahinkoihin, ajoneuvovahinkoihin tai esimerkiksi ulkopuolisille aiheutettuihin vahinkoihin. 

Lue lisää yrityksen vakuutuksista