Päävalikko Siirry sisältöön

Yritysvakuutukset

Me huolehdimme, että sinulla on oikeanlainen yritysvakuutus, jotta voit rauhassa keskittyä toimintasi kehittämiseen. Anna meidän ottaa sinuun yhteyttä, niin hoidamme vakuutukset kuntoon!

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
 • Huolehdi hyvinvoinnista

  Työhyvinvointi edellyttää, että työ on turvallista, terveellistä ja mielekästä. Tavoitteena on pitää työntekijät terveinä ja työkykyisinä pitkäjänteisesti.

 • Aloittavalle yrittäjälle

  Mitä vakuutuksia uusi yritys tarvitsee? Mitä aloittavan yrittäjän kannattaa muistaa? Uuden yrityksen perustaminen on jännittävää aikaa.

 • Suositut yritysvakuutukset

  Tutustu suosituimpiin yritysvakuutuksiin!

 • Yrityksen vakuutukset tietopaketti

  Kenelle yritysvakuutus on?

  Oletko startup-yrittäjä, aloittava yrittäjä vai kokenut yrittäjä ja vakuutuksen tarpeessa? Meiltä saat yrityksen vakuutukset kaikenkokoisille yrityksille, oli yrityksen koko, toimiala tai yhtiömuoto mikä tahansa. Autamme myös vakuutusyhtiön vaihdossa, jos haluat keskittää kaikki yrityksen vakuutukset samaan yhtiöön.

  Mitä yritysvakuutus turvaa?

  Yritysvakuutukset tuovat turvaa sekä yrittäjälle että yritykselle sekä sen työntekijöille. Yrityksen omaisuus, tuotteet, ideat ja asiakkaat voit turvata yritysvakuutuksilla. Toisin sanoen, yritysvakuutuksilla varaudut riskeihin, kuten sairastumisesta johtuviin poissaoloihin, omaisuusvahinkoihin, ajoneuvovahinkoihin tai esimerkiksi ulkopuolisille aiheutettuihin vahinkoihin. 

  Lue lisää yrityksen vakuutuksista