If Apu palvelee liikenteessä ja auttaa ajoneuvovahingoissa

Vahinkoilmoituksen tekeminen vie vain hetken. Katso myös tarkemmat ohjeet eri vahinkotilanteisiin.

Ilmoita vahingosta

Tilanne tien päällä tai ongelma autossa?

If Apu ratkoo ajoneuvoosi liittyvät pulmat puolestasi ja auttaa sinua kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa. Ole ajoneuvoasiakkaanamme aina yhteydessä If Apuun – olipa pulmasi millainen tahansa. Ratkaisemme tilanteen ripeästi ja annamme sinulle toimintaohjeet. Tarvittaessa ohjaamme sinut sopivimpaan korjaamoon, lähetämme hinausauton ja järjestämme kyydin, jolla pääset jatkamaan matkaasi.

Neuvomme ja opastamme kaikkia – korvaus riippuu vakuutuksesi sisällöstä

Neuvomme ja opastamme kaikkia Ifin ajoneuvovakuutettuja. Saat palvelumme kautta välittömän avun kaikille ajoneuvoille, merkeille ja malleille. Vakuutuksesi sisällöstä riippuu, kuinka laajasti voimme korvata sinulle aiheutuneita vahinkoja.

Parasta korvauspalvelua

If Avun pohjana on Suomen paras korvauspalvelu, jota on kehitetty ja laajennettu yhdessä kumppaneidemme kanssa. Siksi voimme auttaa sinua entistä laajemmin, paremmin ja nopeammin. Pääset alkuun valitsemalla avuntarpeesi tai soittamalla If Apuun numeroon 010 19 19 19.

Puhelu If Apu -palveluun maksaa kotimaan lankaverkosta soitettuna paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran.

Vakuuttamiseen ja laskutukseen liittyvät asiat hoidat kätevästi Omilla sivuilla tai asiakaspalvelumme kautta. Helpoiten käytät Omia sivuja If Mobiili -sovelluksella.