Vakuutus toimialallesi

Oletko perustamassa yritystä? Vai etsitkö uutta kumppania yrityksesi vakuuttamiseen? Saat meiltä toimialallesi räätälöidyt vakuutusratkaisut.


Eri toimialat vaativat eri vakuutukset

Me tarjoamme vakuutusratkaisuja monipuolisesti eri toimialoille. Ota yhteyttä niin varmistamme sinun yrityksellesi sopivan vakuutusratkaisun.

Vaikuttaako toiminnan laajentaminen uudelle alalle vakuutusturvaan?

Toiminnan vastuuvakuutus on toimialakohtainen vakuutus jota kannattaa päivittää toimialan mukaan

Uusille toimialoille laajentaminen on tyypillistä etenkin pienyrityksille, jotka tekevät saman Y-tunnuksen alla monenlaista työtä. On esimerkiksi täysin tavallista, että automekaanikko laajentaa toimintaansa varaosien tai jopa autojen myyntiin. Kun harkitset vastaavia siirtoja, on hyvä tietää, että kaikki liiketoiminnan osa-alueet on vastuuvakuutettava erikseen, jotta vakuutus korvaisi mahdolliset vahingot.

Toiminnan vastuuvakuutus on toimialakohtainen, joten jos laajennat toimintaasi uusilla palveluilla, on sinun syytä päivittää myös vastuuvakuutustasi. Vain näin vakuutus voi korvata mahdolliset vahingot.

Riippumatta yrityksesi toimialasta suosittelemme toiminnan vastuuvakuutusta kaikille. Toiminnan vastuuvakuutus kattaa yrityksen toiminnallaan aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot. Lue lisää yrityksen vastuuvakuutuksista.

Toiminnan vastuuvakuuttaminen on suuressa roolissa myös silloin, kun olet myymässä yritystäsi – tai edes harkitset sen myymistä hamassa tulevaisuudessa. Ostajalle on tärkeää, että hän ei joudu taloudelliseen vastuuseen yrityksesi aiemmin tekemistä virheistä.