Päävalikko Siirry sisältöön

Uutishuone

Tervetuloa Ifin uutishuoneeseen! Löydät täältä Ifin viestinnän yhteystiedot, lehdistötiedotteet sekä linkit sosiaalisen median kanaviimme. Ota yhteyttä!

Ifin vastuullisuusraportti 2020 on julkaistu

03.23.2021, 08.12

Vakuutusyhtiö If on julkaissut tänään vastuullisuusraporttinsa vuodelta 2020. Ifin vastuullisuustyössä korostui viime vuonna ilmasto- ja ympäristökuormituksen vähentäminen yhteistyössä yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa.

- Tärkein tavoitteemme on ilmastohankkeidemme kautta auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisia ja kestäviä valintoja. Pystyimme edistämään vastuullisuustyötämme viime vuonna koronapandemiasta huolimatta ja päivitämme parhaillaan vastuullisuusstrategiamme pitkän aikavälin tavoitteita vuodesta 2021 eteenpäin kertoo Philip Thörn, Head of Sustainability.

If on tammikuusta 2020 lähtien edellyttänyt kaikkien yhteistyökumppaniensa ja alihankkijoidensa sitoutuvan yhteisiin eettisiin ohjeisiin, joissa korostetaan ihmisoikeuksia, työelämän oikeuksia, ympäristövaikutusten huomioimista sekä korruptiontorjuntaa.

-  Asiakkaamme voivat siis olla varmoja siitä, että kaikki kumppanimme täyttävät tiukat ympäristövaatimukset ja ovat sitoutuneet yhteisin toimintatapoihin, Thörn jatkaa.

Konkreettinen esimerkki välillisestä vastuullisuustyöstä on Ifin yhteistyökumppaninsa Anticimexin kanssa toteuttamana kodin kuntotarkastus, joka on osa Ifin laajaa kotivakuutusta. Omakotitalojen kunnosta ja esimerkiksi energiatehokkuudesta huolehtimisen tukeminen ja vahinkojen ennaltaehkäisy vähentää merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä.

Ruotsin Ympäristöinstituutin analyysin mukaan kuntotarkastusten kautta saavutettu päästövähennys vastaa 14 miljoonan ajokilometrin vähentämistä fossiilisilla polttoaineilla.

Vastuullisuusraportissa on kerrottu laajemmin Ifin vastuullisuustyöstä. Raporttiin voi tutustua nettisivuillamme https://www.if.fi/tietoa-ifista/vastuullisuus

Mediayhteydet

Tavoitat Ifin viestinnän ma-pe klo 9-16.

Outi Kärkkäinen
Viestintäpäällikkö
Puhelin: 010 514 1962
Sähköposti: outi.karkkainen@if.fi

Jos teet ilmoitusmyyntiä tai tarvitset Ifin logoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen markkinointi@if.fi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa