Tervetuloa yritysasiakkaiden asiakaspalveluun!

Olemme täällä sinua ja yritystäsi varten.

If Yrityskansiossa hoidat kaikki yrityksesi vakuutus- ja vahinkoasiat sähköisesti. Saat kansion kautta nopeasti yhteyden asiantuntijoihimme.

Soita 010 19 15 00 Kirjaudu If Yrityskansioon

Näin hoidat yrityksesi vakuutusasiat

Yrityskansiossa voit kätevästi tarkastella voimassaolevia vakuutuksiasi, ilmoittaa vakuutustarpeiden muutoksista tai ilmoittaa vahingoista.

Uudenlainen työtapaturmavakuutus

If Osuva on uudenlainen ja huoleton työtapaturmavakuutus, jossa saat juuri sinun yrityksesi riskinkantokyvylle sopivan ratkaisun. Ifin vakuutuksella työntekijäsi saavat hoitoa nopeasti ja kattavasti, eikä sinulle koidu yllättäviä kuluja. Olemme tukenasi myös työturvallisuuden parantamisessa.

Tutustu If Osuvaan

Digitaaliset palvelut yrityksille ja työntekijöille

Hoida yrityksesi vakuutusasiat verkossa 24/7

If Yrityskansio

If Yrityskansio on maksuton, sähköinen palvelu, jossa hoidat kaikki yrityksesi vakuutus- ja vahinkoasiat. Vahinkoilmoituksen jättäminen tai yritystäsi koskevien muutosten ilmoittaminen on yksinkertaista. Saat kansion kautta nopeasti yhteyden asiantuntijoihimme, ja yhteydenpitosi arkistoituu automaattisesti. Vakuutustietosi pysyvät aina ajan tasalla.

Tutustu palveluun

Työntekijän Omat sivut

Työntekijän Omat sivut on työntekijöiden palvelu, jossa näet kaikki vakuutuksesi digitaalisesti, sekä henkilökohtaiset että työnantajan sinulle ottamat. Omilla sivuilla löydät vakuutuksesi tiedot ja seuraat korvaushakemuksesi etenemistä. Käytä Omia sivuja kätevästi If Mobiili- puhelinsovelluksen avulla.

Ota palvelu käyttöön!

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.