Toimeentulovakuutus sairauteen tai tapaturmaan

Turvaa taloutesi vakuutuksella, jos tulosi tippuvat sairausloman tai työkyvyttömyyden vuoksi.

Miksi toimeentulovakuutus?

  • Varaudut tulojen alenemiseen väliaikaisesti tai pysyvästi

    Pidemmällä sairauslomalla tulot laskevat puoleen. Hädän hetkellä saat turvasta riippuen kertakorvauksen tai tukea kuukausittain.

  • Saat turvaa vakavien sairauksien ja tapaturmien varalta

    Vakuutuksemme kattaa laajan listan yleisiä sairauksia.

  • Ikäviin yllätyksiin on parempi varautua hyvissä ajoin

    Vakuutuksen myöntämisikä on turvasta riippuen 15-59 vuotta tai 18-55 vuotta.

Sinulle räätälöity

Kokoa toimeentulovakuutuksesi yhdestä tai useammasta alla esittelemästämme turvasta. Saat valittua niihin myös sinulle sopivat korvaussummat.

Henkilövakuutustesti parissa minuutissa

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset? Anna meidän auttaa. Tee nopea testi parissa minuutissa ja saat ehdotuksia, mitkä vakuutukset sopivat tarpeisiisi.

Vakavan sairauden turva

Saat valitsemasi verovapaan korvauksen vakavan sairauden turvasta nopeasti lääkärin diagnoosin jälkeen. Keskimäärin korvaus maksetaan kahden viikon kuluessa. Korvaussummaksi voit verkkokaupassa valita 20 000 – 50 000 euroa.

Turva ei ole sidottu sairauslomaan tai työkyvyttömyyteen, ja korvauksen käytät haluamallasi tavalla. Turva ei myöskään pääty yhteen maksettuun korvaukseen. Jos sairastut kahteen eri vakavaan sairauteen, saat kaksi korvausta. 

Vaikka sinulla olisi jo aiempaa sairaushistoriaa, se ei tarkoita, ettetkö voisi saada meiltä vakavan sairauden turvaa. Vakuutuksia myönnetään myös rajoitusehdoin.

Mitkä sairaudet turva kattaa?

Päivärahaturva

Päivärahaturva kattaa ansiotulon menetyksiä joutuessasi sairauslomalle. Valitsemasi päiväkohtainen korvaus maksetaan kuukausittain tilillesi. Päivärahaturva on verotettavaa ansiotuloa.

Turva kattaa sekä sairauksista että tapaturmista johtuvat sairauslomat ja on räätälöitävissä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Voit saada taloudellista apua lyhyellekin sairauslomalle tai pisimmillään 365 päiväksi. Lisäksi voit itse valita omavastuuajan ja korvausmäärän.

Mitä tapahtuu tuloillesi, jos sairastat pitkään?

Pysyvän työkyvyttömyyden turva

Työkyvyttömyysvakuutuksesta saat verovapaan kertakorvauksen, joka auttaa korvaamaan ansionmenetyksiä jäädessäsi työkyvyttömyyseläkkeelle.

Korvaussummaksi voit valita 50 000 – 150 000 euroa. Huomioi kuitenkin, että korvaussumma alenee 50–55-vuotiailla.

Turva auttaa jo myös kuntoutustuen eli määräaikaisen työkyvyttömyyseläkkeen aikana. Silloin valitusta korvaussummasta maksetaan 10 prosenttia. 

Turva kattaa työikäisten yleisimpiä, äkillisiä pysyvän työkyvyttömyyden syitä.

Katso lista korvattavista sairauksista

Usein kysyttyä toimeentulovakuutuksista

Sairaus- ja tapaturmavakuutuksella jonottamatta hoitoon

Kun sinulla on sairaus- ja tapaturmavakuutus, et joudu odottamaan hoitoon pääsyä vaan voit hakeutua hoitoon haluamaasi paikkaan saman tien.

Tapaturmavakuutuksemme ja sairausvakuutuksemme sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin ja verkkokaupassamme voit vertailla vakuutuksia ja hintoja vaivattomasti rauhassa. Oman terveyden turvaamista ei kannata lykätä.

Nainen kuntouttaa kättään fysioterapeutilla

Henkivakuutus tuo turvaa läheisillesi, jos menehdyt​

Henkivakuutuksen korvaus turvaa läheisiäsi ja heidän taloudellista toimeentuloaan, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen korvaussumma maksetaan valitsemallesi edunsaajalle nopeasti. Korvaussumman voi käyttää esimerkiksi lainojen maksuun, päivittäiseen elämiseen tai perintöverojen maksamiseen.​

Varautuminen tuo rauhaa tulevaisuuden varalle. On rohkeaa ja tärkeää miettiä sitä juuri nyt.​

Nainen ja mies ihailevat vauvaa

Ifin asiakkaan etuja

Jopa 15 % alennus vakuutusmaksuistasi keskittämällä

Katso myös muut henkilövakuutuksemme ja tutustu Ifin etuohjelmaan. Pääset mukaan etuohjelmaan, kun sinulla on meiltä kotivakuutus tai henkilöauton kaskovakuutus.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.