Työtapaturmavakuutus

Yrityksen lakisääteinen työtapaturmavakuutus, jolla työntekijä vakuutetaan töissä ja työmatkalla sattuneiden tapaturmien ja työn aiheuttamien ammattitautien varalta.

Katso laskurista vakuutukselle hinta ja osta helposti verkosta tai pyydä tarjous, niin otamme yhteyttä.

Kenelle tarvitset työtapaturmavakuutuksen?

If Osuva on huoleton työtapaturmavakuutus. Sen avulla työntekijät saavat hoitoa nopeasti ja kattavasti, eikä yritykselle koidu yllättäviä kuluja. Olemme tukenasi myös työturvallisuuden parantamisessa.

  • Nopeasti ja helposti apua

    Työntekijäsi pääsevät hoitoon jonottamatta ja leikkaukseen alle viikossa.

  • Kattaa kustannukset

    Vakuutus korvaa mm. sairaanhoitokulut ja tutkimuskulut, päivärahan, kuntoutusrahan ja kuntoutuksen.

  • Ei yllättäviä kuluja

    Vakuutusratkaisu, jossa maksut näkyvät reaaliajassa ja niiden seuraaminen digipalveluiden kautta on helppoa.

Mitä If Osuva työtapaturmavakuutukseen kuuluu?
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää
Sisältää

Työtapaturmavakuutus turvaa työntekijäsi onnettomuuksien ja ammattitautien varalta

Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen avulla varmistat yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden.

Työtapaturma on usein odottamaton ja äkillinen ulkoisten tekijöiden aiheuttama vahinko, joka johtaa työntekijän loukkaantumiseen. Työtapaturma voi sattua omalla työpaikalla tai siihen kuuluvalla alueella, matkalla töihin tai töistä kotiin, tai esimerkiksi työ- ja asiointimatkoilla.

Turvaat työntekijäsi työtapaturmavakuutuksella myös ammattitautien varalta. Ammattitaudilla tarkoitetaan sairautta, jonka pääasiallinen aiheuttaja on työssä esiintyvä fysikaalinen, kemiallinen tai biologinen tekijä. Tyypillisiä ammattitauteja aiheuttavia tekijöitä ovat muun muassa melu, tärinä, pölyt, kemialliset aineet tai kaasut.

Mitä työtapaturmavakuutus korvaa?

Tiedätkö jo, mihin yrityksesi työtapaturmavakuutus perustuu?

Työtapaturmavakuutuksella leikkaukseen alle viikossa

Ifin laaja paikallinen sairaanhoitoverkosto varmistaa sen, että työntekijäsi saavat nopeasti tarvittavaa hoitoa. Hyvän hoidon avulla työntekijä voi palata töihin ja työelämään mahdollisimman nopeasti.

Kun työ- ja toimintakyky heikentyy, työtapaturmavakuutuksen tarjoamat kuntoutusetuudet edistävät työntekijän palautumista. Sairaanhoitokulujen ja tutkimuskulujen lisäksi työtapaturmavakuutuksesta maksetaan esimerkiksi päivärahakorvausta työkyvyttömyyden ajalta ja pysyvissä työkyvyttömyyksissä tapaturmaeläkettä. 

Kun otat työtapaturmavakuutuksen meiltä, et joudu jonon jatkoksi. Yhteistyökumppaniemme palvelulupaus Ifin asiakkaille takaa, että henkilöstösi pääsee erikoislääkärille saman tien ja leikkaukseen yleensä 1-5 päivässä.

Yrityksesi mukainen työtapaturmavakuutus

If Osuva työtapaturmavakuutus Pieni yritys Iso yritys
Onko vakuutus muokattavissa valintojeni mukaisesti?
Ei. Vakuutus on kiinteä kokonaisuus, jota ei voi muokata omien valintojen perusteella. Kyllä. Yrityksellä on mahdollisuus muokata vakuutus oman riskinkantokyvyn mukaiseksi valitsemalla sopiva omakustannusraja.
Vaikuttavatko omat vahingot maksuun?
Eivät. Tämä on oiva vaihtoehto, kun et halua että yrityksen omat vahingot vaikuttavat maksuun. Kyllä. Yrityksen omat vahingot vaikuttavat omakustannusosuuteen.
Onko vakuutuskauden lopullinen maksu hyvin ennustettavissa?
Kyllä. Vakuutuskauden lopullinen maksu eroaa ennakkomaksusta vain jos teet muutoksia palkkoihin tai ammattiluokkiin. Kyllä. Vakuutuskauden lopullinen maksu eroaa ennakkomaksusta vain jos teet muutoksia palkkoihin tai ammattiluokkiin. 
Huomioidaanko työturvallisuustyö maksussa?
Kyllä, työturvallisuuskysymykseen annetun vastauksen perusteella. Kyllä, pääasiassa yritysten omien vahinkotilastojen perusteella.

Työtapaturmavakuutus & hinta

Kerromme videolla lyhyesti, miten yrityksen työtapaturmavakuutusmaksu määräytyy ja voiko siihen vaikuttaa.

Katso video

If Osuva -työtapaturmavakuutuksen hinnoittelu kaikenkokoisille yrityksille

Työtapaturmavakuutus ylläpitää työturvallisuutta

Olethan huolehtinut työturvallisuudesta?

Ennaltaehkäisevä työturvallisuustyö on paras keino ehkäistä työtapaturmien syntymistä.  Työtapaturmavakuutusta hankkiessa esitämme asiakkaillemme työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Työturvallisuuskysymykset auttavat yritystäsi täyttämään työturvallisuuslain ja -asetusten minimivaatimuksia ja niillä on vaikutusta vakuutusmaksuun. Pienten yritysten työturvallisuuskysymyksessä tiedustellaan, onko esimerkiksi työsuojelun toimintaohjelma tehty. 

Investointitukea työturvallisuusvälineiden hankintaan

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada meiltä investointitukea työturvallisuus-välineiden hankintaan jopa 500 euron edestä. Investointituki hyvitetään kertaluonteisena alennuksena vakuutusmaksusta.

Investointituen piiriin kuuluvat työturvallisuusvälineet hankitaan aina If Turvakaupasta. Tuen voi saada, kun olemme hyväksyneet hakemuksen ennen hankintojen tekemistä.

Kysymyksiä ja vastauksia työtapaturmavakuutuksesta

Mitä vakuutuksia yritys tarvitsee?

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset itsellesi ja yrityksellesi? Testaa vakuutusopasta ja selvitä parissa minuutissa, millaiset yritysvakuutukset parhaiten vastaavat tarpeisiisi.

Siirry vakuutusoppaaseen