Miksi autovakuutus Ifistä?

Ifin asiakkaana saat käyttöösi erinomaiset edut ja palvelut autoiluun liittyen. Olemme koonneet muutamia syitä, miksi sinun kannattaa olla Ifin autovakuutusasiakas.

Sekä nykyisten että tulevien asiakkaittemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää – siksi meillä on käynnissä jatkuva, pitkäjänteinen kehitystyö. Olimme ensimmäinen yhtiö, joka jo vuosia sitten ryhtyi palkitsemaan huolellisia kuljettajia Loistokuskiedulla. Keväällä 2017 avasimme If Apu –palvelun, joka auttaa kaskoasiakkaitamme 24/7 kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa – myös teknisissä vioissa. Toukokuusta eteenpäin Ifistä saa myös Suomen nopeimmin kertyvän bonuksen. Uuden liikennevakuutuksemme lähtöbonus on aina vähintään 30 %, joten aloittelevakin autoilija voi saavuttaa 80 % maksimibonuksen jo viidessä vuodessa.

Kunnon bonukset autovakuutukseesi

Saat meiltä reilut bonukset vakuutuksiisi. Jos olet Loistokuski, maksat vakuutuksistasi vähemmän.

Lisätietoa bonuksista

Loistokuskit maksavat vakuutuksista vähemmän

Loistokuskin bonukset eivät tipu ensimmäisen kolarin jälkeen. Nyt matkasi Loistokuskiksi on entistä lyhyempi.

Tutustu Loistokuskietuun

Autovakuutus ilman yllättäen nousevia hintoja

Hinnoittelumme ei perustu lyhytaikaisiin tarjouksiin ja on reilua kaikille. Et siis joudu maksamaan muiden asiakkaiden alennuksia.

Lue If Vakaahinnasta

Jopa 16 % edullisemmat vakuutukset pysyvästi

If Etuohjelma palkitsee pysyvillä alennuksilla (10 - 16 %) ja If Omavastuurahalla. Pääset ensimäiselle alennusportaalle jo kaskovakuutuksella.

Lue lisää If Etuohjelmasta

Hanki autovakuutus helposti verkosta

Vertaa ja laske autovakuutuksesi hinta alle minuutissa. Toimii sujuvasti myös mobiilissa. 


Laske ja osta

Nopea apu autosi ongelmiin

Kun autosi jättää sinut tielle tai kaipaat apua autosi käyttöön liittyvissä ongelmissa – autamme sinua 24/7 kaikkialla Suomessa.


If Apu

Suomen parasta korvauspalvelua

Korvauspalvelumme sujuu kuten pitääkin. Asiakkaistamme 92 % on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä vahinkonsa käsittelyyn.

Kokemuksia Ifistä

Auton vertaisvuokraus

Auton vertaisvuokraus on palvelu, jossa voit auton omistajana tienata autollasi silloin, kun et tarvitse sitä itse – turvallisesti Ifin vakuuttamana.

Tutustu vertaisvuokraukseen

Helppo rekisteröinti

Auton sähköinen rekisteröinti hoituu samalla kun ostat autovakuutuksen. Omistajan vaihtamiseen ei tarvita katsastuskonttorilla käyntiä, vaan asia hoituu sähköisellä varmenteella.

Auton rekisteröinti