Edut ja palvelut autoilijalle

Ifin asiakkaana saat käyttöösi erinomaiset vakuutukset ja palvelut autoilusi tueksi. Lue, mitä kaikkea saat Ifin autovakuutuksen mukana.

Oletko kiinnostunut autoilusta?

Selaa autoiluaiheisia artikkeleitamme
 1. Neuvot ja vinkit

  Lasivakuutus myös osakaskoon

  Ifistä saat lasivakuutuksen kaiken ikäisiin henkilöautoihin, kun täydennät kaskovakuutustasi lasiturvalla.

 2. Palvelut

  Tasku-inssi ajoharjoittelun tueksi

  Ifin Tasku-inssi auttaa kotiopetuksessa ajokorttia hankkivaa saavuttamaan tavoitteensa.

  2021 / 11 / 18
 3. Palvelut

  If Apu 24h hinaus- ja tiepalvelu

  Kerro yhteystietosi ja sijaintisi, niin soitamme sinulle ja hinausauto tulee luoksesi.

 4. Palvelut

  If Laatukorjaamo

  If Laatukorjaamossa saat aina korkeatasoista palvelua, ja voit huoletta odottaa ilmoitusta korjauksen valmistumisesta. Autosi on hoidossa ammattilaisilla, jotka tuntevat alan uusimmat teknologiat ja osaavat valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät. Meille on tärkeää, että pääset pian takaisin tien päälle, mutkattomasti ja ennen muuta turvallisesti.

  2021 / 05 / 17
 5. Neuvot ja vinkit

  Mitä kaskovakuutus korvaa?

  Mitä kaskovakuutus korvaa ja mitä se ei korvaa? Kaskosta on hyötyä yllättävän monissa tilanteissa. Katso vastaukset yleisiin kysymyksiin ja vertaa laajaa ja suppeaa kaskovaihtoehtoamme toisiinsa.

Paras asiakaskokemus vakuutusalalla

Ifssä on vakuutusalan paras asiakaskokemus, kertoo vuosittainen Asiakkuusindeksi-tutkimus. Ero seuraavaksi parhaaseen vakuutusyhtiöön oli tutkimuksen mukaan yli neljä prosenttiyksikköä. 

Myös asiakasuskollisuudessa If oli paras vakuutusyhtiö ja ylsi kakkossijalle, kun vertailuun otettiin myös pankkiala. Autovakuutusasiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ennen muuta nopeaan korvauspalveluumme sekä sujuvaan asiointiin kanssamme.

Lue kokemuksia Ifistä

Hyödynnä reilut bonukset ja keskittämisedut

Hinta ajokilometrien mukaan

Jos ajamisesi määrä vähentyy, maksat myös autovakuutuksestasi vähemmän. Ifissä vakuutuksen hintaan vaikuttaa arviosi vuosittaisista ajokilometreistäsi.

Ohjeidemme avulla päivität verkossa ajokilometrisi tai autovakuutuksesi kattavuuden nykyisiä tarpeitasi vastaavaksi.

Näin muokkaat vakuutustasi

Auto tarvittaessa seisontaan

Kun et vähään aikaan tarvitse autoasi, voit helposti tehdä Omien sivujen kautta liikennekäytöstäpoiston. Näin voit säästää seisonta-aikana veroissa ja vakuutusmaksuissa.

Lue ohjeemme liikennekäytöstäpoistoon ja liikennekäyttöönottoon ja ota selvää, miksi auto kannattaa turvata kaskolla myös seisonnan ajaksi.

Auto seisontaan ja takaisin liikenteeseen

Auton vaihto suunnitelmissa?

Kun harkitset uuden tai käytetyn auton hankkimista, kannattaa verkossa ottaa etukäteen selvää myös sen vakuutuksen kustannuksista. Autovakuutuslaskurimme avulla hinta selviää vaikka koeajolla tai nettiä selaillessa, kun sinulla on tiedossasi auton rekisterinumero.

Hyödynnä myös auton vaihtajille suunnattu monipuolinen artikkelisarjamme, jossa jaamme asiantuntijoiden vinkit mm käytetyn auton ostoon ja myyntiin.

Vinkit auton vaihtoon

Keskittämällä vähintään 10 % alennus kaikista vakuutuksistasi

Siirrä vakuutukset verkkokaupan ostoskoriin, ja näet oman keskittämisalennuksesi.