Edut ja palvelut autoilijalle

Ifin asiakkaana saat käyttöösi erinomaiset vakuutukset ja palvelut autoilusi tueksi. Lue, mitä kaikkea saat Ifin autovakuutuksen mukana.

Oletko kiinnostunut autoilusta?

Selaa autoiluaiheisia artikkeleitamme
 1. Artikkelit

  Vahinkoja voi sattua kaikille

  Vahinkotilastomme auttavat sinua arvioimaan tarvitsemaasi autovakuutusta. Ota selvää riskeistä ja keskimääräisistä korjauskustannuksista.

 2. Neuvot ja vinkit

  Millainen autovakuutus sopii sinulle?

  Kartoita tarpeesi neljän kysymyksen testillä.

 3. Neuvot ja vinkit

  Lasivakuutus myös osakaskoon

  Suojaudu yleisimmältä vahingolta.

 4. Palvelut

  If Laatukorjaamo

  Valitsemme luotettavan korjaamon puolestasi.

  Autosi on hoidossa ammattilaisilla
 5. Neuvot ja vinkit

  Mikä kasko korvaa?

  Vertaa vaihtoehtojamme.

Tallenna Ifin vahinkoapu puhelimeesi – saat sujuvampaa palvelua

Kaikissa ajoneuvovakuutuksissamme on maksuton ja 24/7 päivystävä Ifin vahinkoapu -neuvonta numerossa 010 19 18 40.

Voit olla meihin yhteydessä paitsi vahingon sattuessa myös silloin, kun epäilet teknistä vikaa autossasi. Tarkistamme vakuutusturvasi ja annamme selkeät toimintaohjeet joka tilanteeseen.

Kun tarvitset hinausta, muista aina ensin ottaa yhteyttä Ifin vahinkoapuun. Tällöin varmistamme, että osaava hinauskumppanimme vie autosi luotettavaan korjaamoon. Meidän kautta asioidessasi omavastuusi on 0 euroa, eikä sinun tarvitse itse maksaa hinauslaskua tai tehdä vahinkoilmoitusta.

Tutustu hinaus- ja tiepalveluun

Paras asiakaskokemus vakuutusalalla

Ifissä on vakuutusalan paras asiakaskokemus, kertoo vuosittainen Asiakkuusindeksi-tutkimus. Ero seuraavaksi parhaaseen vakuutusyhtiöön oli tutkimuksen mukaan yli neljä prosenttiyksikköä. 

Myös asiakasuskollisuudessa If oli paras vakuutusyhtiö ja ylsi kakkossijalle, kun vertailuun otettiin myös pankkiala. Autovakuutusasiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ennen muuta nopeaan korvauspalveluumme sekä sujuvaan asiointiin kanssamme.

Lue kokemuksia Ifistä

Nykyaikainen vakuutus sähköautoilijoille

Henkilöauton vakuutustamme on viritetty vastaamaan entistä paremmin sähköautoilijoiden tarpeisiin. Vakuutus korvaa hinauksen lähimmälle latauspisteelle, jos täyssähköautosi ajoakuista loppuu sähkö, ja vakuutus kattaa myös latausjohdon.

Lue lisää sähköauton vakuutuksesta

Hyödynnä reilut bonukset ja keskittämisedut

Hinta ajokilometrien mukaan

Jos ajamisesi määrä vähentyy, maksat myös autovakuutuksestasi vähemmän. Ifissä vakuutuksen hintaan vaikuttaa arviosi vuosittaisista ajokilometreistäsi.

Omilla sivuillasi, Omat vakuutukset -valikon alla päivität verkossa ajokilometrisi tai autovakuutuksesi kattavuuden nykyisiä tarpeitasi vastaavaksi. Päivittäminen on näppärää verkossa, missä ja milloin tahansa.

Kirjaudu Omille sivuille

Auto tarvittaessa seisontaan

Kun et vähään aikaan tarvitse autoasi, voit helposti tehdä Omien sivujen kautta liikennekäytöstäpoiston. Näin voit säästää seisonta-aikana veroissa ja vakuutusmaksuissa. Muista kuitenkin, että auton turvaaminen kaskolla kannattaa myös sen ollessa seisonnassa.

Kun olet valmis ottamaan ajoneuvosi takaisin tien päälle, myös liikennekäyttöönotto onnistuu mutkitta Omilla sivuilla.

Auton vaihto suunnitelmissa?

Kun harkitset uuden tai käytetyn auton hankkimista, kannattaa verkossa ottaa etukäteen selvää myös sen vakuutuksen kustannuksista. Autovakuutuslaskurin avulla hinta selviää vaikka koeajolla tai nettiä selaillessa, kun sinulla on tiedossasi auton rekisterinumero. Jos mietit vakuutusyhtiön vaihtamista, lue vinkit autovakuutuksen kilpailuttamiseen

Hyödynnä myös auton vaihtajille suunnattu monipuolinen artikkelisarjamme, jossa jaamme asiantuntijoiden vinkit mm käytetyn auton ostoon ja myyntiin.

Vinkit auton vaihtoon

Keskittämällä vähintään 10 % alennus kaikista vakuutuksistasi

Siirrä vakuutukset verkkokaupan ostoskoriin, ja näet oman keskittämisalennuksesi.