Helpota elämääsi e-laskulla

Saat laskut suoraan verkkopankkiisi

E-laskussa on aina valmiina kaikki tarvittavat maksutiedot.

Sinun tarvitsee vain tarkistaa maksu ja hyväksyä se parilla klikkauksella, jonka jälkeen maksu veloitetaan tililtäsi eräpäivänä. Jos otat käyttöösi lisäksi automaattisen maksamisen, e-lasku toimii vieläkin helpommin – kuten entinen suoraveloitus.

Huomaathan, että verkkopankissa voit laittaa päälle ilmoituspalvelun, joka lähettää aina ilmoituksen uudesta saapuneesta e-laskusta. Näin pysyt helposti laskutuksesi ajan tasalla.

Laskujen tallennus ja arkistointi tapahtuu automaattisesti puolestasi verkkopankkiisi sekä Omille sivuille. Voit toki tallentaa laskut myös koneellesi.

E-laskun käyttöönotto on entistäkin helpompaa – onnistuu nyt Omien sivujen kautta

  1. Kirjaudu Omille sivulle, mene Laskut-välilehdelle, avaa Sopimustiedot-valikko ja valitse "Tilaa e-lasku".
  2. Valitse listalta oma pankkisi ja klikkaa lopuksi vielä "Tilaa".
  3. Tämän jälkeen sinun on enää hyväksyttävä e-laskusopimus oman verkkopankkisi kautta. Näet hyväksyttävän sopimuksen oman verkkopankkisi etusivulla parin päivän kuluessa.

Huomaathan, että e-laskusopimus on hyväksyttävä oman verkkopankin kautta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet tilannut e-laskun Omien sivujen kautta.  Saatat saada vielä seuraavan laskun perinteisenä laskuna, mutta sen jälkeen laskutus tapahtuu automaattisesti e-laskuna.

Jos olet Aktian tai OP:n asiakas, et toistaiseksi voi aktivoida e-laskua Omilla sivuillasi. Voit kuitenkin ottaa e-laskun käyttöön pankkisi ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa laskutuksesta löydät myös usein kysyttyä laskustuksesta -sivulta.

Sinua voi kiinnostaa myös nämä sisällöt