Etäeläinlääkäri tuo avun kotiisi

Kun sinulla on eläinvakuutus Ifissä, saat kolme ilmaista etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. Tutustu etäeläinlääkäriin ja ota palvelu käyttöön! 

 • Eläinlääkärille ilman stressiä

  Etäeläinlääkäri on vaivaton – saat avun kotiisi tai tallille videopuhelun välityksellä.

 • Kokeile maksutta

  Saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuonna 2021.

 • Nopea ja helppo käyttää

  Saat nopeasti neuvoja eläinlääkäriltä vaikka vesille, mökille tai tallille.

Mikä on etäeläinlääkäri?

Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Etäeläinlääkärin kautta saat apua sinne, missä sinä oletkin. 

Tavoitat eläinlääkärin älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan maksuttoman sovelluksen avulla. FirstVet on Suomen ensimmäinen etäeläinlääkäriklinikka ja Ifin yhteistyökumppani. 

Näin käytät etäeläinlääkäriä

 1. Saat yhteyden etäeläinlääkäriin älypuhelimella tai tabletilla. Lataa FirstVetin maksuton sovellus, joka toimii iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla. Lataa sovellus puhelimeesi jo saman tien, jotta se on valmis käytettäväksi, kun tarvitset eläinlääkäriä. 
 2. Varaa aika eläinlääkärin vastaanotolle sovelluksen kautta.
 3. Kun eläinlääkäriaika lähestyy, avaa sovellus ja toimi sen ohjeiden mukaan. Eläinlääkäri antaa neuvoja ja ohjaa tarpeen mukaan jatkohoitoon.
 4. Mikäli tarvitset teknistä tukea etäeläinlääkärin käytössä, ota yhteyttä FirstVetiin
 5. Korvaamme kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuonna 2021. Kolmen kerran jälkeen etäeläinlääkäristä aiheutuneet kulut korvataan vakuutusehtojen mukaisesti, kuten mikä tahansa käynti eläinlääkärillä. Ilmoita kuluista Omilla sivuillasi 24/7. 

Etäeläinlääkärin aukioloajat ja hinnat

FirstVet-etäeläinlääkäri palvelee

 • joka päivä klo 7-24

Etäeläinlääkärin vastaanoton hinta on

 • 32 euroa ma–pe kello 7–18
 • 55 euroa iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Voit käyttää etäeläinlääkäriä kolme kertaa maksutta, jos koirallasi tai kissallasi on eläinlääkärin kulut kattava vakuutus Ifissä ja vaiva on vakuutuksesta korvattava. Hevosen omistajat saavat kolme maksutonta käyntikertaa, jos hevosella on laajat eläinlääkärikulut kattava vakuutus. Etu on voimassa vuoden 2021 ajan. 

Vakuutus korvaa käynnit etäeläinlääkärillä siinä missä käynnit tavallisella eläinlääkärin vastaanotolla.

Milloin etäeläinlääkäristä on apua?

Etäeläinlääkäristä on hyötyä aina, kun eläimesi hyvinvointi huolestuttaa. Jos et ole varma, pitäisikö eläin viedä lääkäriin tai eläintä on vaikeaa kuljettaa, etäeläinlääkäri on fiksu valinta. FirstVetin eläinlääkärit antavat hoito-ohjeita, auttavat hoidon tarpeen arvioinnissa ja kirjoittavat tarvittaessa lähetteen tarkempiin tutkimuksiin.

Etäeläinlääkäri on avoinna 15 tuntia vuorokaudessa – tavoitat siis päivystävän eläinlääkärin lähes milloin vain.

FirstVetin eläinlääkäreillä on tiedot koko Suomen eläinklinikoista, ja he antavat puolueettomia suosituksia jatkohoitopaikoista. Voit siis päättää itse, missä haluat hoidattaa eläintäsi.

Laske hinta lemmikkisi vakuutukselle

Vakuutus tuo mielenrauhaa ja helpottaa eläinystäväsi hoitoa. Lue, mitä eläinvakuutus korvaa, ja laske tarkka hinta koirasi tai kissasi vakuutukselle. Hinnan laskeminen vie muutaman minuutin, eikä se sido sinua mihinkään. Jos etsit vakuutusta hevoselle, saat sen helposti asiakaspalvelustamme. Huomaathan, että vakuutukset korvaavat vain sellaisia vahinkoja, jotka ovat sattuneet vakuutuksen ottamisen jälkeen.

Tutustu myös näihin