Etäeläinlääkäri tuo avun kotiisi

Kun sinulla on eläinvakuutus Ifissä, saat kolme ilmaista etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. Tutustu etäeläinlääkäriin ja ota palvelu käyttöön! 

Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Tavoitat eläinlääkärin älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan maksuttoman sovelluksen avulla. Palvelun tarjoaa FirstVet, joka on Suomen ensimmäinen etäeläinlääkäriklinikka ja Ifin yhteistyökumppani. 

 • Eläinlääkärille ilman stressiä

  Etäeläinlääkäri on vaivaton – saat avun kotiisi tai tallille videopuhelun välityksellä.

 • Kokeile maksutta

  Saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuonna 2021.

 • Nopea ja helppo käyttää

  Saat nopeasti neuvoja eläinlääkäriltä vaikka vesille, mökille tai tallille.

Etäeläinlääkärin aukioloajat ja hinnat

FirstVet-etäeläinlääkäri palvelee

 • joka päivä klo 7-24

Etäeläinlääkärin vastaanoton hinta on

 • 32 euroa ma–pe kello 7–18
 • 55 euroa iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Voit käyttää etäeläinlääkäriä kolme kertaa maksutta, jos koirallasi tai kissallasi on eläinlääkärin kulut kattava vakuutus Ifissä ja vaiva on vakuutuksesta korvattava.

Hevosen omistajat saavat kolme maksutonta käyntikertaa, jos hevosella on laajat eläinlääkärikulut kattava vakuutus. Etu on voimassa vuoden 2021 ajan. 

Vakuutus korvaa käynnit etäeläinlääkärillä siinä missä käynnit tavallisella eläinlääkärin vastaanotolla.

Milloin etäeläinlääkäristä on apua?

Etäeläinlääkäristä on hyötyä aina, kun eläimesi hyvinvointi huolestuttaa. Jos et ole varma, pitäisikö eläin viedä lääkäriin tai eläintä on vaikeaa kuljettaa, etäeläinlääkäri on fiksu valinta.

FirstVetin eläinlääkärit antavat hoito-ohjeita, auttavat hoidon tarpeen arvioinnissa ja kirjoittavat tarvittaessa lähetteen tarkempiin tutkimuksiin.

Etäeläinlääkäri on avoinna 15 tuntia vuorokaudessa – tavoitat siis päivystävän eläinlääkärin lähes milloin vain.

FirstVetin eläinlääkäreillä on tiedot koko Suomen eläinklinikoista, ja he antavat puolueettomia suosituksia jatkohoitopaikoista. Voit päättää itse, missä haluat hoidattaa eläintäsi.

Laske hinta lemmikkisi vakuutukselle

Lue, mitä eläinvakuutus korvaa, ja laske tarkka hinta koirasi tai kissasi vakuutukselle. Jos etsit vakuutusta hevoselle, saat sen helposti asiakaspalvelustamme.