Etäeläinlääkäri on eläinlääkäri chatin välityksellä

Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Eläinvakuutusasiakkaanamme saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. 


Oksentaako koirasi? Onko kissasi käytös muuttunut? Muun muassa näihin saat nopeasti apua ja ajan etäeläinlääkärille jopa viiden minuutin päähän. 

Rekisteröidy jo tänään

Etäeläinlääkäripalvelun tarjoaa FirstVet, Ifin yhteistyökumppani

FirstVet on Suomen ensimmäinen etäeläinlääkäriklinikka ja Ifin yhteistyökumppani. Rekisteröinti FirstVetin käyttäjäksi vie vain muutaman minuutin. Tavoitat eläinlääkärin älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan maksuttoman sovelluksen avulla, jonka jälkeen voit chattailla eläinlääkärin kanssa videopuhelun välityksellä.

Miksi etäeläinlääkäri?

 • Nopea ja helppo käyttää

  Saat nopeasti neuvoja eläinlääkäriltä vaikka vesille, mökille tai tallille.

 • Eläinlääkärille ilman stressiä

  Etäeläinlääkäri on vaivaton – saat avun kotiisi tai tallille videopuhelun välityksellä.

 • Maksuttomia käyntejä Ifin asiakkaille

  Saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuonna 2024.

Etäeläinlääkärin aukioloajat ja hinnat

FirstVet-etäeläinlääkäri palvelee

 • joka päivä klo 7-24

Etäeläinlääkärin vastaanoton hinta

Asiakkaanamme voit käyttää etäeläinlääkäriä kolme kertaa maksutta, jos koirallasi tai kissallasi on eläinlääkärin kulut kattava vakuutus Ifissä ja vaiva on vakuutuksesta korvattava.

Hevosen omistajat saavat kolme maksutonta käyntikertaa, jos hevosella on laajat eläinlääkärikulut kattava vakuutus. Etu on voimassa vuoden 2024 ajan. 

Vakuutus korvaa käynnit etäeläinlääkärillä, siinä missä käynnit tavallisella eläinlääkärin vastaanotolla.

Hinnat maksuttomien käyntien jälkeen

 • 32 euroa ma–pe kello 7–18

 • 55 euroa iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Rekisteröidy etäeläinlääkäripalveluun

Milloin eläinlääkärin chatista on apua?

 • Aina, kun lemmikkisi hyvinvointi huolestuttaa. Jos et ole varma, pitäisikö eläin viedä lääkäriin tai eläintä on vaikeaa kuljettaa, etäeläinlääkäri on fiksu valinta.
 • FirstVetin eläinlääkärit antavat hoito-ohjeita, auttavat hoidon tarpeen arvioinnissa ja kirjoittavat tarvittaessa lähetteen tarkempiin tutkimuksiin.
 • Etäeläinlääkäri on avoinna 15 tuntia vuorokaudessa. 
 • FirstVetin eläinlääkäreillä on tiedot koko Suomen eläinklinikoista, ja he antavat puolueettomia suosituksia jatkohoitopaikoista. Voit päättää itse, missä haluat hoidattaa eläintäsi.

Laske hinta lemmikkisi vakuutukselle

Lue, mitä eläinvakuutus korvaa, ja laske tarkka hinta koirasi tai kissasi vakuutukselle. Jos etsit vakuutusta hevoselle, saat sen helposti asiakaspalvelustamme.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.