FirstVet ja If yhteistyössä

Etäeläinlääkäri on myös päivystävä eläinlääkäri

Etäeläinlääkäri tuo avun sinne missä sinä olet, kun eläinystäväsi terveys huolestuttaa. Saat ensimmäisen hoitokerran maksutta, kun koirasi, kissasi tai hevosesi on vakuutettu Ifissä. Jos lemmikiltäsi puuttuu vakuutus, tutustu vakuutukseen ja lue, mitä kaikkea se korvaa.

 • Eläinlääkärille ilman stressiä

  Etäeläinlääkäri on vaivaton – saat avun kotiisi tai tallille videopuhelun välityksellä.

 • Ensimmäinen kerta maksutta

  Tutustumisetuna voit käyttää etäeläinlääkäriä kerran maksutta, kun eläimelläsi on vakuutus Ifissä.

 • Nopea ja helppo käyttää

  Saat nopeasti neuvoja eläinlääkäriltä vaikka vesille, mökille tai tallille.

Mikä on etäeläinlääkäri?

Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Etäeläinlääkäri on erityisen kätevä kesälaitumilla, sillä saat apua sinne, missä sinä olet – olitpa sitten koiran kanssa veneellä, mökillä kissan kanssa tai tallilla. 

Tavoitat eläinlääkärin älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan maksuttoman sovelluksen avulla. FirstVet on Suomen ensimmäinen etäeläinlääkäriklinikka ja Ifin yhteistyökumppani. 

Saat ensimmäisen hoitokerran maksutta!

Näin käytät etäeläinlääkäriä

 1. Saat yhteyden etäeläinlääkäriin älypuhelimella tai tabletilla. Lataa FirstVetin maksuton sovellus App Storesta tai Google Playsta. Sovellus toimii iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla. Lataa sovellus puhelimeesi jo saman tien, jotta se on valmis käytettäväksi, kun tarvitset eläinlääkäriä. 
 2. Sovellus pyytää eläimen vakuutuksen numeroa, joten hae se Omilta sivuilta, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran. Et tarvitse vakuutusnumeroa enää myöhemmin asioidessasi. 
 3. Varaa aika eläinlääkärin vastaanotolle sovelluksen kautta.
 4. Kun eläinlääkäriaika lähestyy, avaa sovellus ja toimi sen ohjeiden mukaan. Eläinlääkäri antaa neuvoja ja ohjaa tarpeen mukaan jatkohoitoon.
 5. Jos olet jo käyttänyt tutustumisetusi, vakuutus korvaa etäeläinlääkärikäynnit siinä missä tavallisetkin eläinlääkärikäynnit. Ilmoita kuluista Omilla sivuillasi 24/7.

Etäeläinlääkärin aukioloajat ja hinnat

FirstVet-etäeläinlääkäri palvelee

 • joka päivä kello 9–24.

Etäeläinlääkärin vastaanoton hinta on

 • 35 euroa ma–pe kello 9–18
 • 55 euroa iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Tutustumisetuna voit käyttää etäeläinlääkäriä kerran maksutta, jos koirallasi tai kissallasi on eläinlääkärin kulut kattava vakuutus Ifissä ja vaiva on vakuutuksesta korvattava. Hevosen omistajat saavat maksuttoman käyntikerran, jos hevosella on laajat eläinlääkärikulut kattava vakuutus. Etu on voimassa vuoden 2018 ajan. 

Vakuutus korvaa käynnit etäeläinlääkärillä siinä missä käynnit tavallisella eläinlääkärin vastaanotolla.

Saat puolueettoman suosituksen jatkohoitopaikasta.

Milloin etäeläinlääkäristä on apua?

Etäeläinlääkäristä on hyötyä aina, kun eläimesi hyvinvointi huolestuttaa. Jos et ole varma, pitäisikö eläin viedä lääkäriin tai eläintä on vaikeaa kuljettaa, etäeläinlääkäri on fiksu valinta. FirstVetin eläinlääkärit antavat hoito-ohjeita, auttavat hoidon tarpeen arvioinnissa ja kirjoittavat tarvittaessa lähetteen tarkempiin tutkimuksiin.

Etäeläinlääkäri on avoinna 15 tuntia vuorokaudessa – tavoitat siis päivystävän eläinlääkärin lähes milloin vain.

FirstVetin eläinlääkäreillä on tiedot koko Suomen eläinklinikoista, ja he antavat puolueettomia suosituksia jatkohoitopaikoista. Voit siis päättää itse, missä haluat hoidattaa eläintäsi.

Laske hinta lemmikkisi vakuutukselle

Vakuutus tuo mielenrauhaa ja helpottaa eläinystäväsi hoitoa. Lue, mitä eläinvakuutus korvaa, ja laske tarkka hinta koirasi tai kissasi vakuutukselle. Hinnan laskeminen vie muutaman minuutin, eikä se sido sinua mihinkään. Jos etsit vakuutusta hevoselle, saat sen helposti asiakaspalvelustamme. Huomaathan, että vakuutukset korvaavat vain sellaisia vahinkoja, jotka ovat sattuneet vakuutuksen ottamisen jälkeen.

Kattavaa turvaa karvakuonoille

Vakuutus helpottaa elämää, kun koira tarvitsee lääkäriä. Tutustu ja laske häntäkohtainen hinta vakuutukselle!  

Laske hinta koirasi vakuutukselle

Vakuuta perheen pää

Vakuutus tuo mielenrauhaa. Kissaliiton jäsenyhdistyksen jäsenenä saat 20% alennuksen Ifin kissavakuutuksesta. 

Laske hinta kissan vakuutukselle

Se helpompi vakuutus hevoselle

Ifin hevosvakuutus turvaa ystäväsi edullisesti. Maksat omavastuuna 25 % kuluista itse.

Tutustu hevosvakuutukseen