Toiminnan vastuuvakuutus

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  1. Toiminnan vastuuvakuutus

Toiminnan vastuuvakuutus on yrityksen perusvastuuvakuus. Se korvaa vakuutetun yrityksen toiminnasta aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot.

Toiminnan vastuuvakuutus kattaa myös oikeudenkäyntikulut

Selvitämme asiakkaamme puolesta, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt. Vakuutus kattaa myös vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset.

Laajenna vastuuvakuutuksesi työn kohteeseen ja virheisiin

  • ​vakuuta työn kohde, ota Haltuun otetun omaisuuden vakuutus
  • korvaa työstä ai​heutuneet virheet​, ota Rajoitettu takuuvakuutus

Vastuuvakuutuksilla​ yritys voi siirtää lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön kannettavaksi. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää


Vakuuta työn kohde

Laajenna toiminnan vastuuvakuutusta

Jos käsittelet yritystoiminnassasi toisen omaisuutta, teet esimerkiksi korjaus-, huolto- tai asennustoimintaa, kannattaa huomioida, että toiminnan vastuuvakuutus ei korvaa työn kohteelle aiheutettuja vahinkoja. Nämä on kuitenkin mahdollista vakuuttaa Haltuun otetun omaisuuden vakuutuksella.

Ota Haltuun otetun omaisuuden vakuutus

Vakuutus kattaa käsiteltävänä, huolehdittavana tai muutoin haltuun otettuna taikka uskottuna olevalle vieraalle omaisuudelle aiheutetut vahingot. Vakuutus ei kuitenkaan kata toiminnan harjoittamiseen tarvittavia koneita, laitteita tai kuljetusvälineitä.

Vakuutus korjaa virheet

Laajenna yrityksesi vastuuvakuutus

Rajoitettu Takuuvakuutus sopii esimerkiksi asennus- ja korjaustoimintaa tekeville yrityksille. Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan omat kustannukset, jotka aiheutuvat oman tai työntekijän tekemän virheellisen työn korjauksesta.

Rajoitettu Takuuvakuutus kattaa virheellisen työn korjauksen

Vakuutuksesta korvataan virheellisesti suoritetusta työstä vakuutuksenottajalle aiheutuvat välittömät korjauskustannukset, joista vakuutuksenottaja on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Vakuutuksessa tarkoitettu suoritusvirhe on työsuorituksen tuloksen virhe, joka aiheuttaa korjaamattomana työn kohteen toimimattomuuden tai vaaran henkilö- tai esinevahingon syntymiselle.​​​

Dronevakuutus

Myönnämme toiminnan vastuuvakuutuksen lisäturvana kauko-ohjattaville ilma-aluksille (drone) EU-asetuksen mukaisen vastuuvakuutuksen. 

Lue lisää dronevakuutuksesta

Toiminnan vastuuvakuutuksen esitteet

  1. Toiminnan vastuuvakuutus