Tietoturvavakuutus

If Tietoturvavakuutus eli kybervakuutus tuo taloudellista turvaa, jos yrityksesi suojaus pettää. Sinun ei tarvitse huolehtia menetetyistä tuloista tai asiantuntijoiden kustannuksista. Me hoidamme asian puolestasi.

Ota kybervakuutus meiltä. Anna meille muutama tieto yrityksestäsi.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
 • Turvaamme yrityksesi toiminnan

  Kybervakuutus turvaa liiketoiminnan jatkumisen, jos tietoturvasi murretaan.

 • Asiantuntija-apua 24/7

  Saat heti apua tietoturvamurron syiden ja vaikutusten selvittämiseen.

 • Korvaamme kuluja monipuolisesti

  Korvaamme tietomurron aiheuttamia tietojen, ohjelmien ja verkkojen palautuskustannuksia.


Vahvista yrityksesi tietoturvaa kybervakuutuksella

Tietoturvavakuutus eli kybervakuutus tuo taloudellista turvaa, jos yrityksesi joutuu tietomurron, kyberhyökkäyksen tai kiristyksen kohteeksi.

Mitä tietoturvavakuutus eli kybervakuutus korvaa?

Liiketoiminnan keskeytymisen aiheuttamia taloudellisia vahinkoja. Kun verkkokauppa ei toimi tai asiakkaita ei voida palvella, yrityksen liikevaihto kärsii. Korvaamme tästä aiheutuneita tappioita.

Hakkeroinnin tai palvelunestohyökkäyksen aiheuttamia kuluja. Hakkeri voi jumiuttaa sekä verkkokaupan että myymälöiden järjestelmät. Autamme hyökkäyksen torjunnassa ja korvaamme kuluja tietoturva- eli kybervakuutuksesta.

Viruksen tai haitallisen koodin aiheuttamia kuluja. Kun järjestelmät saastuvat, voi liiketoimintakyky alentua. Korvaamme viruksen häätämisestä aiheutuvia kuluja.

Tietojen, ohjelmien ja verkkojen palautumiskuluja. Järjestelmien palauttaminen ennalleen on usein suuritöistä ja asiantuntijalta voi kulua siihen jopa kymmeniä tunteja. Korvaamme tästä aiheutuvia kuluja.

Tietomurron ilmoittamisen asiakkaillesi. Jos tietomurto kohdistuu asiakkaasi tietoihin, voi edessä olla iso määrä yhteydenottoja. Korvaamme tästä syntyviä kustannuksia. Korvaamme vakuutuksesta myös välttämättömät ja kohtuulliset kulut, jotka syntyvät kolmannelle osapuolelle ilmoittamisesta, jos ilmoitusvelvollisuus perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 34. artiklaan, vaikkei tästä vakuutuksesta korvattavaa tietomurtoa olisikaan todettu.

IT-laitteiden rikkoutumisen, joka aiheutuu tietomurrosta. Joskus tietomurto aiheuttaa IT-laitteiden rikkoutumisen. Korvaamme IT-laitteiden korjaamisesta ja vaihtamisesta aiheutuneita kuluja.

Asiakkaittesi henkilö- ja luottotietojen turvaamisesta aiheutuneita kuluja. Tietomurron tapahduttua täytyy toimia nopeasti, jotta pystytään ehkäisemään lisävahinkoja. Korvaamme esimerkiksi tietojen turvaamisen valvontakuluja.

Asiakkaasi yrityssalaisuustiedon paljastumisen tai tuhoutumisen. Jos olet vastuussa asiakkaasi tietojen katoamisesta, korvaamme asiakkaallesi aiheutuneen taloudellisen vahingon.

Maineenhallintakuluja tietomurtotapauksessa. Kybervakuutus korvaa PR-konsultin välttämättömät ja kohtuulliset palkkiot tietomurtoon liittyvän julkisuuden tai sen uhan negatiivisten vaikutusten vähentämiseksi, jos julkisuudella olisi todennäköisesti haitallisia vaikutuksia vakuutuksenottajan maineelle. Korvauksia ei makseta, jos tietomurron toteamisesta on kulunut yli 180 päivää.

Korvausvelvollisuuden selvittämisen. Epäselvissä tapauksissa selvitämme, oletko korvausvelvollinen asiakkaallesi aiheutuneesta vahingosta.

5 GB tallennustilaa ja varmuuskopioinnin. Yhteistyössä Storgaten kanssa, saat asiakkaanamme maksutta 5 GB tallennustilaa ja varmuuskopiot yrityksen digitiedoista.

Kybervakuutuksen hinta

Hintaesimerkkejä If Tietoturvavakuutukselle: 

 • Vähittäiskauppias, liikevaihto 1 000 000 €, vakuutuksen hinta 500 € vuodessa.
 • Arkkitehtitoimisto, liikevaihto 500 000 €, vakuutuksen hinta 423 € vuodessa.
 • IT-yritys, liikevaihto 300 000 €, vakuutuksen hinta 300 € vuodessa.
 • Pienet yritykset, liikevaihto alle 100 000 €, vakuutuksen hinta yleensä 170 € vuodessa.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous If Tietoturvavakuutuksesta
 

Yhteistyö BDO Kyberturvapalvelun kanssa

Tietoturvahyökkäyksen käsittely vaatii yleensä erityisasiantuntemusta. Siksi työskentelemme BDO Kyberturvapalvelun kanssa varmistaaksemme, että tietoturvavakuutuksella varustetut asiakkaamme saavat nopeasti ammattitaitoista apua, jos yrityksesi altistuu hyökkäykselle. BDO Kyberturvapalvelun asiantuntijoiden tuki katetaan If Tietoturvavakuutuksesta.