Huvudmeny Till innehåll

Om If

För privatpersoner och företag.
Vi försäkrar det som är värdefullt i livetIf är det ledande skadeförsäkringsbolaget i Norden med cirka 3,7 miljoner kunder. Koncernen sysselsätter 6 800 anställda.

 • Jobba på If

  Bläddra bland lediga jobb, skicka in en ansökan till det jobbet som intresserar dig eller skicka oss en öppen ansökan tillsammans med din cv.

  Se alla lediga jobb
 • Fakta om If

  Vi på If känner till risker och vet vad du kan göra för att undvika dem. Vi hjälper i försäkringsärenden och bygger upp det bästa möjliga försäkringsskyddet för dig.

  Läs mer om oss
 • Vårt mål är att ha de nöjdaste kunderna
  6 800 medarbetare arbetar dagligen för att erbjuda våra privat- och företagskunder marknadens bästa försäkringslösningar och tjänster.
  Vi erbjuder skydd mot oväntade skador och bistår med rådgivning för att minska riskerna i vardagen. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. 
  Vi verkar för ett tryggare och mer hållbart samhälle. Trafiksäkerheten för barn ligger oss särskilt nära. Genom If Trygghetsfond delar vi exempelvis varje månad ut bidrag för ökad trygghet.
  Våra affärsområden
  Ifs affärsverksamhet leds ur ett nordiskt perspektiv. Verksamheten är indelad i tre affärsområden: Privat, Företag och Industri. Baltikum är ett separat affärsområde med speciella marknadsförutsättningar.