Kissavakuutus

Kissavakuutus turvaa lemmikkiäsi läpi elämän sairauksien ja tapaturmien varalta. Osta kissallesi vakuutus, niin voit olla huoletta tulevaisuudessa.

Reilu omavastuu takaa korvauksen myös pienemmistä lääkärikuluista.

 • Helppo ja yksinkertainen omavastuu

  Maksat vain 35 % eläinlääkärikuluista ja lääkkeistä itse.

 • Etäeläinlääkäri tuo avun luoksesi

  Käytä palvelua puhelimellasi mistä tahansa klo 7-24.

 • Korvauspäätös suoraan klinikalla

  Suorakorvaus toimii jo yli 30 paikkakunnalla.


Voit valita kissallesi sopivan vakuutuksen niin, että vakuutus kattaa laajimmillaan eläinlääkärikuluja, lemmikkisi katoamisen ja varkauden sekä menehtymisen.

Mitä kissavakuutus korvaa? Hoitokulut Hoitokulut ja henkiturva Henkiturva
Eläinlääkärin tutkimukset, hoidot ja lääkkeet

Korvaamme kissalle sattuneen tapaturman tai sairauden johdosta syntyneitä eläinlääkärikuluja. Korvattaviin kuluihin sisältyvät mm. eläinlääkärin antama ja määräämä hoito sekä lääkkeet.  

Omavastuuna maksat aina vain 35 % syntyneistä kuluista. Kiinteää euromääräistä omavastuuta ei ole, joten saat korvauksen pienistäkin kuluista.

Esimerkkejä:

 • Kissalla todetaan silmätulehdus, joka vaatii kahta käyntiä eläinlääkärin vastaanotolla, joista ensimmäinen maksaa 100 € ja toinen 200 €. Lääkkeistä kustannuksia tulee 40 €. Kummastakin käynnistä sekä lääkkeistä korvataan 65 % eli yhteensä saat korvausta 221 euroa.
 • Kissa tulee erittäin huonovointiseksi viikonloppuna. Se joudutaan viemään eläinsairaalan päivystykseen ja kotiutetaan seuraavana päivänä lääkkeiden ja erikoisruokavalion kera. Käynnistä ja lääkkeistä korvataan 65 %. Eläinlääkärin suosittelemaa erikoisruokavaliota ei korvata vakuutuksesta.

Lue, mitä kuluja kissavakuutuksesta ei korvata.

Röntgen- ja magneettikuvaukset sekä ultraäänitutkimukset

Kissavakuutuksesta korvaamme eläinlääkärin määräämistä röntgen- ja magneettikuvauksista, ultraäänitutkimuksesta sekä tietokonetomografiasta syntyviä kustannuksia.

Näitä tutkimuksia voidaan määrätä, kun epäillään esim.

 • Murtunutta tassua (3 kpl röntgenkuvia, n. 150 €)
 • Sydänsairautta (ultraäänitutkimus n. 200 €)
 • Kasvainsairauksia (tietokonetomografia n. 700 €)
Etäeläinlääkärin palvelut

Etäeläinlääkäri neuvoo sinua lemmikkisi terveysasioissa videoyhteyden kautta ja tuo avun suoraan kotiisi. Saat puolueettoman suosituksen jatkohoitopaikasta ja voit valita sen itse. Etäeläinlääkäri palvelee joka päivä klo 7-24.

If toteuttaa etäeläinlääkäripalvelun yhdessä kumppaninsa FirstVetin kanssa, ja se kuuluu Ifin tarjoamiin asiakasetuihin. Sen sisältö voi muuttua, eikä se ole osa vakuutussopimusta. Saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikertaa vuonna 2020.

Kissan menehtyminen

Korvaamme sinulle kissasi rahallisen arvon, mikäli eläin menehtyy tai se joudutaan lopettamaan sairauden tai tapaturman vuoksi.

Vakuutus on voimassa menehtymisen osalta sen vakuutuskauden loppuun saakka, jonka aikana eläin täyttää kymmenen vuotta.

Kissan katoaminen tai varkaus

Korvaamme sinulle kissasi rahallisen arvon katoamisen tai varkauden tapauksessa, jos eläintä ei löydy yhden kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Vakuutus on voimassa katoamisen tai varkauden osalta sen vakuutuskauden loppuun saakka, jonka aikana eläin täyttää kymmenen vuotta.

Kissan vakuutus tuo turvaa läpi eliniän

Kuten sinulle, myös kissallesi voi sattua ja tapahtua. Vakuutuksella turvaat lemmikkisi sairastumisten ja tapaturmien varalta ja varmistat sille hyvän hoidon.

Voit ottaa vakuutuksen terveelle, vähintään 6-viikkoiselle ja enintään 7-vuotiaalle kissallesi. Voit itse valita, haluatko vakuutuksen korvaavan eläinlääkärikulut, eläimen menehtymisen vai molemmat.

Voit valita korvataanko eläinlääkärikuluja ja eläinlääkärin määräämiä tutkimuksia vakuutuskaudessa enintään 1000 €, 2000 € vai 3000 €. Voit tehdä valinnan alempana tällä sivulla, jos olet valinnut eläinlääkärikulut sisältävän vakuutuksen.

Mitä kissavakuutus korvaa?

Suosittelemme ottamaan kissalle laajimman vakuutusturvan, joka kattaa sekä sairauksista ja tapaturmista syntyvät eläinlääkärikulut että menehtymisen. Ylempänä olevasta taulukosta näet, mitä eri vakuutuksemme sisältävät.

Voit vertailla eri vaihtoehtoja kätevästi myös verkkokaupassamme ja hintalaskuri kertoo sinulle, mikä on kunkin vakuutuksen hinta.

Laske hinta vakuutukselle.

Kissavakuutuksen hinta

Kissan vakuutuksen hintaan vaikuttavat vakuutuksen laajuuden lisäksi lemmikin ikä ja rotu sekä vakuuttajan asuinpaikka.

Hintaan vaikuttaa myös vakuutukseen valitsemasi enimmäiskorvausmäärä eli korvataanko kuluja vakuutuskaudessa 1 000 €, 2 000 € vai 3 000 €. Omavastuu on aina kiinteä 35 %.

Laske hinta vakuutukselle.

Kesäetuna maksuttomat etäeläinlääkärikäynnit

Kesän poikkeukselliset lomasuunnitelmat koskevat myös perheen nelijalkaisia ystäviä. Jotta kesäsi sujuisi turvallisissa merkeissä, eläinvakuutukseesi kuuluu nyt rajattomasti maksuttomia käyntejä FirstVet-etäeläinlääkärillä. 

Palvelu kuuluu uusien ja nykyisten asiakkaidemme koira-, kissa- ja hevosvakuutukseen 1.6.–31.8. 

Tänä vuonna lähilomaillaan ja tarjoamme useita siihen sopivia palveluita asiakkaillemme kesän ajan ilmaiseksi. Lue muista eduistasi

Lue lisää etäeläinlääkäristä.

Suorakorvaus ja nopea vahinkojen käsittely – saat sujuvaa palvelua

Kun koirasi tarvitsee eläinlääkäriä, voit valita hoitopaikan itse. Ifin eläinvakuutuksiin kuuluva suorakorvauspalvelu toimii jo yli 30 paikkakunnalla ja yli 60 klinikalla.

Lue lisää suorakorvauksesta ja etsi lähin suorakorvausta tarjoava klinikka kätevästä karttapalvelusta.

Jos et käytä suorakorvausta tarjoavaa klinikkaa, ei sinun silti tarvitse jäädä odottelemaan korvauspäätöstä pitkäksi aikaa. Käsittelemme 90 % eläinvakuutuksen vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi sujuvasti ja nopeasti!

Kokeile If Mobiili -sovellusta, jolla teet vahinkoilmoituksen kätevästi puhelimellasi.