Kissavakuutus

Katso kissavakuutuksen hinta ja valitse vakuutus, joka sopii parhaiten sinulle ja rakkaalle lemmikillesi.

  • Helppo ja yksinkertainen omavastuu

    Maksat vain 35 % eläinlääkärikuluista ja lääkkeistä itse.

  • Etäeläinlääkäri tuo avun luoksesi

    Käytä palvelua puhelimellasi mistä tahansa klo 7-24.

  • Korvauspäätös suoraan klinikalla

    Suorakorvaus toimii jo yli 30 paikkakunnalla.

Ifin kissavakuutus tuo lemmikillesi turvaa koko eliniän

Valitse kissallesi vakuutus, jolla turvaat lemmikkisi koko sen eliniän. Meillä voit päättää vakuutuksen laajuuden itse. Laajimmillaan vakuutus kattaa kissan eläinlääkärikuluja sekä myös kissan katoamisen, varkauden tai menehtymisen. Reilu omavastuu takaa korvauksen myös pienemmistä lääkärikuluista.

Voit ottaa vakuutuksen terveelle, vähintään 6-viikkoiselle ja enintään 7-vuotiaalle kissallesi. Voit itse valita, haluatko vakuutuksen korvaavan eläinlääkärikulut, eläimen menehtymisen vai molemmat.

Kissalle vakuutus nopealla ja sujuvalla palvelulla

Käsittelemme 90 % eläinvakuutusten vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi sujuvasti ja nopeasti. Kun pääset kissan kanssa asioimaan jollain kumppaniklinikallamme, kassalla jää useimmiten maksettavaksi ainoastaan 35 % omavastuu.

Ifin eläinvakuutuksiin kuuluva suorakorvauspalvelu toimii jo yli 30 paikkakunnalla ja yli 80 klinikalla, mutta voit aina viime kädessä valita hoitopaikan itse.

Katso lähin suorakorvausklinikka

Etäeläinlääkäri päivystää aamusta myöhäiseen iltaan

Kumppanimme FirstVetin etäeläinlääkäri neuvoo sinua lemmikkisi terveysasioissa videoyhteyden kautta ja tuo avun suoraan kotiisi. Saat etäeläinlääkäriltä kotihoitovinkit ja puolueettoman suosituksen jatkohoitopaikasta, jonka voit valita itse.

Etäeläinlääkäri päivystää joka päivä klo 7–24. Palvelu voi säästää aikaasi ja hermojasi esimerkiksi silloin, kun et ole aivan varma, tulisiko kissan lievän oireilun tai haaverin vuoksi käydä eläinklinikalla saakka. Kissavakuutuksemme mukana saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa.

Tutustu etäeläinlääkäriin

Vakuutus kissalle hoitokuluilla, henkiturvalla tai molemmilla

Mitä kissavakuutus korvaa? Hoitokulut Hoitokulut ja henkiturva Henkiturva
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Ei sisältää Sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää Sisältää