Kissavakuutus

Kissavakuutus turvaa lemmikkiäsi läpi elämän sairauksien ja tapaturmien varalta. Osta kissallesi vakuutus, niin voit olla huoletta tulevaisuudessa.

Reilu omavastuu takaa korvauksen myös pienemmistä lääkärikuluista.

  • Helppo ja yksinkertainen omavastuu

    Maksat vain 35 % eläinlääkärikuluista ja lääkkeistä itse.

  • Etäeläinlääkäri tuo avun luoksesi

    Käytä palvelua puhelimellasi mistä tahansa klo 7-24.

  • Korvauspäätös suoraan klinikalla

    Suorakorvaus toimii jo yli 30 paikkakunnalla.


Voit valita kissallesi sopivan vakuutuksen niin, että vakuutus kattaa laajimmillaan eläinlääkärikuluja, lemmikkisi katoamisen ja varkauden sekä menehtymisen.

Mitä kissavakuutus korvaa? Hoitokulut Hoitokulut ja henkiturva Henkiturva
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Sisältää Sisältää Ei sisältää
Ei sisältää Sisältää Sisältää
Ei sisältää Sisältää Sisältää

Kissan vakuutus tuo turvaa läpi eliniän

Kuten sinulle, myös kissallesi voi sattua ja tapahtua. Vakuutuksella turvaat lemmikkisi sairastumisten ja tapaturmien varalta ja varmistat sille hyvän hoidon.

Voit ottaa vakuutuksen terveelle, vähintään 6-viikkoiselle ja enintään 7-vuotiaalle kissallesi. Voit itse valita, haluatko vakuutuksen korvaavan eläinlääkärikulut, eläimen menehtymisen vai molemmat.

Voit valita korvataanko eläinlääkärikuluja ja eläinlääkärin määräämiä tutkimuksia vakuutuskaudessa enintään 1000 €, 2000 € vai 3000 €. Voit tehdä valinnan alempana tällä sivulla, jos olet valinnut eläinlääkärikulut sisältävän vakuutuksen.

Mitä kissavakuutus korvaa?

Suosittelemme ottamaan kissalle laajimman vakuutusturvan, joka kattaa sekä sairauksista ja tapaturmista syntyvät eläinlääkärikulut että menehtymisen. Ylempänä olevasta taulukosta näet, mitä eri vakuutuksemme sisältävät.

Voit vertailla eri vaihtoehtoja kätevästi myös verkkokaupassamme ja hintalaskuri kertoo sinulle, mikä on kunkin vakuutuksen hinta.

Laske hinta vakuutukselle.

Kissavakuutuksen hinta

Kissan vakuutuksen hintaan vaikuttavat vakuutuksen laajuuden lisäksi lemmikin ikä ja rotu sekä vakuuttajan asuinpaikka.

Hintaan vaikuttaa myös vakuutukseen valitsemasi enimmäiskorvausmäärä eli korvataanko kuluja vakuutuskaudessa 1 000 €, 2 000 € vai 3 000 €. Omavastuu on aina kiinteä 35 %.

Laske hinta vakuutukselle.

Kolme ilmaista etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa

Ifin eläinvakuutusasiakkaana saat kolme ilmaista etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. 

Kumppanimme FirstVetin etäeläinlääkäri neuvoo sinua lemmikkisi terveysasioissa videoyhteyden kautta ja tuo avun suoraan kotiisi. Saat puolueettoman suosituksen jatkohoitopaikasta ja voit valita sen itse. Etäeläinlääkäri palvelee joka päivä 7-24.

Lue lisää etäeläinlääkäristä.

Suorakorvaus ja nopea vahinkojen käsittely – saat sujuvaa palvelua

Kun koirasi tarvitsee eläinlääkäriä, voit valita hoitopaikan itse. Ifin eläinvakuutuksiin kuuluva suorakorvauspalvelu toimii jo yli 30 paikkakunnalla ja yli 60 klinikalla.

Lue lisää suorakorvauksesta ja etsi lähin suorakorvausta tarjoava klinikka kätevästä karttapalvelusta.

Jos et käytä suorakorvausta tarjoavaa klinikkaa, ei sinun silti tarvitse jäädä odottelemaan korvauspäätöstä pitkäksi aikaa. Käsittelemme 90 % eläinvakuutuksen vahinkoilmoituksista vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi sujuvasti ja nopeasti!

Kokeile If Mobiili -sovellusta, jolla teet vahinkoilmoituksen kätevästi puhelimellasi.