Vastuullisuus

Vastuullisuustyö on luonnollinen osa Ifin liiketoimintaa. Haluamme ensisijaisesti estää vahinkojen syntymisen, koska se on paras lähestymistapa kestävyysnäkökulmasta. Vahinkoja ehkäisevä työ vähentää ympäristövaikutuksia, lisää turvallisuuden tunnetta ja vähentää taloudellisia kustannuksia.

Vastuullisuusraportit Katso video Keilaniemen toimistolta

Vastuullisuus on tiivis osa yhtiömme strategiaa. Kaikessa mitä teemme otamme huomioon, että toimimme aktiivisesti myös vastuullisemman yhteiskunnan hyväksi.

Haluamme käsitellä asiakkaidemme vahingot kestävällä tavalla. Kehotamme toimittajiamme ja kumppaneitamme käyttämään kestävämpiä menetelmiä vahinkojen korjaamisessa ja tuemme heitä tässä työssä.

Mikään ei ole täysin kestävää. Kuten monille muille, myös Ifille vastuullisuustyö on oppimisprosessi. Siksi suhtaudumme avoimesti uusiin vaikutteisiin, seuraamme tutkimusta ja pyrimme yhteistyöhön sekä asiakkaiden että kumppaneiden kanssa kestävyysasioissa.

Vastuullisuus edellyttää kumppanuutta päättäjien, kansalaisyhteiskunnan toimijoiden ja yksityisen sektorin kanssa. Olemme tunnistaneet asiakkaiden, työntekijöiden, johdon, kumppaneiden ja paikallisten yhteisöjen haastatteluiden ja muun tutkimusaineiston perusteella viisi aluetta, joihin vastuullisuustyömme perustuu:

  • Ilmasto
  • Kestävät toimitusketjut ja materiaalit
  • Työympäristö
  • Monimuotoisuus ja sukupuolten tasa-arvo
  • Vastuulliset liiketoimintatavat

If jakaa pyynnöstä yleiselle tasolle karkeistettua ilmastoon liittyvää vahinkotietoa viranomaisille, jotka haluavat käyttää tietoa tutkimustarkoituksiin parantaakseen yhteiskunnan sopeutumista ilmastonmuutokseen. Tietoa jaetaan maksutta. Lisätietoja antaa Ifin vastuullisuusjohtaja, Head of Sustainability, Philip Thörn.

Vastuullisuus Ifin toimistolla Keilaniemessä - katso video

Ifin Espoon toimistolle on myönnetty korkein platinum-tason WELL-sertifikaatti ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä kesäkuussa 2022. WELL on kansainvälinen hyvinvointisertifikaatti, jonka tehtävänä on varmistaa, että työympäristö tukee työntekijöiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. WELL-sertifiointi perustuu tutkimuksiin, joissa on selvitetty, miten ympäristö vaikuttaa työtekijöihin ja heidän hyvinvointiinsa. Työtilojen valaistuksen ja akustiikan lisäksi sertifikaatti edellyttää muun muassa henkilöstön ravinnon, aktiviteettien ja mielen hyvinvoinnin jatkuvaa mittaamista. Katso video vastuullisista valinnoista toimistolla.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä

Philip Thörn

Head of Sustainability

Philip Thörn
philip.thorn@if.se
Puh. +46 709 853811

Outi Kärkkäinen
Viestintäpäällikkö, mediayhteydet
Puhelin: 010 514 1962
Sähköposti: outi.karkkainen@if.fi