Vahinko matkalla tai komennuksella

Toimintaohjeet henkilöön, matkustamiseen tai matkatavaroihin liittyviin vahinkoihin, jotka ovat tapahtuneet yrityksen vakuuttaman vapaa-ajan matkan, työmatkan tai komennuksen aikana.

Hae korvausta hoitokuluista

Jos et ole hakemassa korvausta yrityksen tai työnantajan ottamasta vakuutuksesta, katso toimintaohjeet henkilöasiakkaille.

Sairastuminen tai tapaturma matkalla

Terveydenhoito komennusmatkalla

Komennusvakuutukseen voi sisältyä hoitokuluturvan laajennus terveydenhoidon osalta, joka kattaa tavanomaiset ja kohtuulliset terveydenhoitokulut. Tarkista vakuutusturvasi laajuus työnantajaltasi.

Matkatavarat

Matkatavaroilla tarkoitetaan omaisuutta, joka sinulla on mukanasi matkalla. Omaisuudeksesi katsotaan myös käyttöösi tarkoitettu työnantajan omaisuus sekä omaisuus, jonka olet lainannut tai vuokrannut ennen matkaa. Tarkista vakuutusturvasi laajuus työnantajaltasi. Suppea vakuutus ei sisällä matkatavaraturvaa.

Matkasuunnitelman muuttuminen

Matkan vastuuvakuutus ja oikeusturva

Jos vakuutettu on vastuussa matkalla sattuneesta henkilö- tai esinevahingosta, tai haet korvausta matkaan liittyvistä asianajo- tai oikeudenkäyntikuluista.

Ajoneuvovahinko ulkomailla

Ifin hinaus- ja tiepalvelu auttaa vahinkotilanteissa myös ulkomailla.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Yrityksen Omien sivujen kautta.