Ajoneuvovahingot ja If Apu tiepalvelu

Täältä saat apua, jos yrityksen ajoneuvolle on sattunut vahinko. Katso tarkemmat ohjeet eri vahinkotilanteisiin ja tee tarvittaessa vahinkoilmoitus.

If Apu auttaa välittömästi, kun sinä haluaisit jatkaa matkaa, mutta ajoneuvosi ei.

If Apu 010 19 18 40

If Apu auttaa kun sinä haluat jatkaa matkaa, mutta ajoneuvosi ei

Kun autosi jättää tien päälle, saat avun kaikkialla Suomessa ja ulkomailla 24/7. Ole yhteydessä If Apuun ja ratkaisemme tilanteen niin, että yrityksesi arki rullaa mahdollisimman pian entiseen malliin.

Kun olemme antaneet sinulle tarvitsemasi neuvot ja ohjeet, lähetämme hinausauton paikalle ja sinulle linkin, jonka avulla voit seurata hinausauton saapumista. Tarvittaessa järjestämme sinulle sopivan kyydin, jolla pääset jatkamaan matkaasi.

Neuvomme ja opastamme kaikkia – korvaus riippuu vakuutuksesi sisällöstä

Neuvomme kaikkia Ifin ajoneuvovakuutettuja, mutta autosi vakuutuksen sisällöstä riippuu, voimmeko korvata yritykselle aiheutuneita vahinkoja. Kun tilaat palvelun If Avun kautta ja vakuutukseesi kuuluu hinaus- ja tiepalveluturva, maksamme laskun suoraan yhteistyökumppanillemme eikä sinun tarvitse maksaa omavastuuta.

Jos yrityksesi henkilö- tai pakettiautossasi ei ole hinauksen sisältävää kaskovakuutusta, yrityksesi saa Ifin ajoneuvoasiakkaana hinauspalvelusta 25 % alennuksen.

Jos olet ajoneuvosi kanssa ongelmissa, toimi näin:

 • Ota yhteyttä If Apuun netissä tai soita 010 19 18 40.
 • Tarkistamme vakuutusturvasi ja saat tiedon mitä kuluja vakuutuksesi kattaa.
 • If Apu auttaa sinut perille, hinaa ajoneuvon korjaamolle ja varmistaa, että pääset jatkamaan arkeasi mahdollisimman sujuvasti.
Jaa If Apu toimintaohjeet työntekijöillesi

Pikalinkit

 • Soita If Apuun

  Voit soittaa meille kaikissa ajoneuvon vahinkoasioissa 24/7, niin annamme sinulle toimintaohjeet.

  Soita 010 19 18 40
 • Tilaa hinaus verkossa

  Tilaa hinaus 3 minuutissa täyttämällä osoite, rekisteritunnus ja puhelinnumero, niin soitamme sinulle ja lähetämme hinausauton. Hinausavun toteuttaa Viking tiepalvelut.

  Tilaa hinaus
 • Ilmoita vahingosta

  Tee vahinkoilmoitus If Yrityskansiossa tai täyttämällä vahinkoilmoitus tästä. Saat nopeasti toimintaohjeet jatkoa varten.

  Kirjaudu Yrityskansioon

Lisää toimintaohjeita