Lapsivakuutus

Lapsi pääsee jonottamatta hoitoon ja vaikka suoraan erikoislääkärille. Lapsivakuutuksen voi ottaa 7 vrk – 14 vuotiaalle. Vakuutus on voimassa 80-vuotiaaksi asti.

3 syytä ottaa lapsivakuutus Ifistä

  • Lääkäriin ilman kuittirumbaa

    Suorakorvaus helpottaa ja nopeuttaa käyntejä lapsen sairastaessa.

  • Suomen laajin suorakorvausverkosto

    Toimii Terveystalon, Mehiläisen, Aavan ja Pikkujätin lääkärikeskuksissa.

  • Kattaa kaikki harrastukset 12-vuotiaaksi

    Lapsi ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta.

Ifiltä saat lapsen tapaturmavakuutuksen ja sairausvakuutuksen 7 vrk - 14-vuotiaalle. Vertaile vakuutusvaihtoehtoja alla tai laske hinta ja vertaile vaihtoehtoja hintojen kera verkkokaupassa.

Miten lapsivakuutus auttaa? Sairaus Laaja Tapaturma Tapaturma

Saat korvauksen lapsesi tapaturmien hoitokuluista mm. käynnit yksityislääkärillä.

Ingår Ingår Ingår

Saat verottoman korvauksen, jos lapsesi vammautuu pysyvästi tapaturman takia.

Ingår Ingår Ingår

Ifin terveysapu -palvelu on apunasi 24/7 jo ennen lääkärikäyntiä Omilla sivuilla ja If Mobiilissa. Lue lisää Ifin terveysavusta.

Ingår Ingår Ingår

Ifin asiakkaana käytössäsi on laaja suorakorvausverkosto. Lue lisää suorakorvauksesta.

Sisältää Sisältää Sisältää

Saat korvauksen lapsesi yleisimpien rasitusvammojen hoitokuluista mm. käynnit yksityislääkärillä.

Ingår Ingår

Lapsesi saa tukea tapaturmista ja rasitusvammoista toipumiseen.

Ingår Ingår

Et tarvitse erillistä lisenssivakuutusta lapsesi harrastuksiin.

Ingår Ingår

Saat korvauksen myös sairauksien hoitokuluista mm. käynnit yksityislääkärillä.

Ingår

Myös perusvoiteet sisältyvät vakuutukseen.

Ingår

Lapsesi saa tukea myös sairaudesta toipumiseen.

Ingår

Tältä sivulta voit ostaa vakuutuksen vähintään viikon ikäiselle lapselle. Jos etsit vakuutusta syntymättömälle lapsellesi, tutustu syntymättömän lapsen vakuutukseen. Jos taas etsit vakuutusta yli 14-vuotiaalle lapsellesi, tutustu aikuisen sairaus- ja tapaturmavakuutuksiin.

Saat Mehiläisen Digineuvolan maksutta käyttöösi puoleksi vuodeksi

Pienen lapsen kanssa moni asia tulee vastaan yllättäen. Lapsivakuutusasiakkaanamme saat matalan kynnyksen tukea arjen kysymyksiin.

If tarjoaa alle 4-vuotiaille lapsille otettuihin lapsivakuutuksiin Mehiläisen Digineuvola-palvelun kuudeksi kuukaudeksi käyttöön (edun arvo n. 75 euroa).

Mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vastaavat 24/7 OmaMehiläinen-sovelluksen neuvolachatissa terveyden- ja sairaanhoitajat sekä kätilöt. Saat vastauksen heti, kun huoli on – vaikka keskellä yötä.

Lue lisää Mehiläisen sivulla.


Miksi lapsivakuutus Ifistä?

Kun lapsi sairastuu, saat apua nopeasti 24/7

Lapsiperheessä hoidon tarve syntyy usein yllättäen. Ympäri vuorokauden toimivasta maksuttomasta terveysavusta saat ennakkotiedon korvauksesta ja jäljellä olevasta omavastuustasi. Lisäksi autamme sinua sopivan hoitopaikan valinnassa. Voit sujuvasti siirtyä etälääkärille, varata ajan vastaanotolle tai saada sairaanhoitajan neuvoja puhelimitse.

Lääkärikeskuksissa vierailua helpottaa puolestaan kattava suorakorvausverkosto.

Suoraan erikoislääkärille ilman lähetettä

Kun sinulla on lapsivakuutus lapsellesi, voit itse valita, hoitoajan  ja -paikan sekä lääkärin. Voit mennä vaikka suoraan korvalääkärille etkä tarvise lähetettä yleislääkäriltä.

Edullisemmin Ifin etuohjelma-asiakkaalle

Saat 10–15 % alennusta lähes kaikista vakuutuksistasi.

Laaja tapaturmavakuutus lapselle – kattavampi vaihtoehto

Laaja tapaturmavakuutus korvaa laajasti erilaisia tapaturmia. Laaja tapaturmavakuutus kattaa kaiken, minkä tapaturmavakuutuskin, mutta laaja vakuutus korvaa lisäksi rasitusvammoja ja esimerkiksi ponnistuksesta johtuvat vammat. 

Esimerkiksi jos polven kierukka menee rikki ponnistaessa, laaja tapaturmavakuutus korvaa vamman hoidon. Tavalliset tapaturmavakuutukset eivät korvaisi tällaisen vamman hoitoa.

Lapsen tapaturmavakuutus – edullinen perusvakuutus

Tapaturmavakuutus on hyvä perusturva, joka jokaisella tulisi olla. Se kattaa sellaisia tapaturmia, joissa vamma johtuu ulkoisesta syystä. Ulkoinen syy voi olla esimerkiksi jäinen tienpinta, haavan aiheuttanut veitsi tai tuli.

Tapaturmavakuutus korvaa vamman tutkimuksen mutta jättää jatkohoidon omalle vastuulle, jos vamman vakavuus johtuu aiemmasta viasta, eikä tapaturmasta. Laajempi turva korvaa myös tällaisia vaivoja.

Vakuutus kouluikäiselle - miksi se kannattaa?

Nopea pääsy lastenlääkärille helpottaa arkea myös kouluikäisten kanssa. Koululaisilla voi ilmetä pitkäaikaisia sairauksia, kuten astma, erilaiset ihottumat ja allergiat, joiden hoito yksityisillä erikoislääkäreillä on vaivatonta.

Vanhemmille lapsille tapahtuu pikkulapsia enemmän tapaturmia, jolloin lapsivakuutuksen avulla pääsee mutkattomasti esimerkiksi ortopedin tai muiden tapaturmiin perehtyneiden lääkärien hoitoon.

Lapsen urheiluvakuutus turvaa 12-vuotiaaksi

Lapsivakuutus ja laaja tapaturmavakuutus ovat rajoituksetta voimassa kaikessa urheilussa, myös kilpaillessa ja extreme-lajeissa, kunnes lapsi täyttää 12 vuotta.

Lapsesi ei siis tarvitse erillistä lisenssivakuutusta tai urheiluvakuutusta. Ja toisin kuin yhden lajin lisenssivakuutukset, vakuutuksemme on voimassa kaikissa lajeissa ja ympäri vuorokauden.

Kun lapsi täyttää 12 vuotta, tarkista hänen turvansa laajuus Omilla sivuilla tai asiakaspalvelussa.

Usein kysyttyä ja lisätietoja