Keskeytysvakuutus

Keskeytysvakuutus turvaa yrityksesi jatkuvuuden ja palkanmaksun, vaikka yritystoiminta keskeytyisi äkillisesti.

Haluatko tarjouksen keskeytysvakuutuksesta? Aloita tästä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
  • Keskeytysvakuutuksella liiketoimintasi tulos on turvassa.
  • Yrityksesi maksuvalmius säilyy ennallaan myös vahingon sattuessa.
  • Voit jatkaa yritystoimintaa tilapäisjärjestelyin.

Oletko ajatellut mitä tapahtuu, jos toimitilasi haihtuu savuna ilmaan tai lattia lainehtii putkirikon seurauksena ja joudut keskeyttämään liiketoimintasi? Yrityksen taloudellinen tilanne on harvoin niin vahva, että se selviäisi ongelmitta toiminnan keskeytymisen aiheuttamasta katemenetyksestä. Ifin keskeytysvakuutuksella varmistat liiketoiminnan jatkuvuuden vahingon sattuessa.

Mitä keskeytysvakuutus korvaa?

Keskeytysvakuutus korvaa yritykselle katemenetyksen, joka syntyy, kun yrityksen toiminta on äkillisen ja ennalta-arvaamattoman vahinkotapahtuman takia vaikeutunut tai kokonaan pysähtynyt. Vakuutuksen kohteena on keskeytysvakuutuskate, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta luonteeltaan muuttuvat materiaali- ja palvelukulut.

Turvaa yrityksesi kassavirta keskeytysvakuutuksella

Omaisuusvahingon seurauksena syntyvä keskeytysvahinko saattaa keskeyttää yritystoiminnan pitkäksikin ajaksi. Kustannuksia syntyy, vaikka toiminta onkin keskeytynyt, mikä voi pahimmillaan johtaa yritystoiminnan päättymiseen. Ifin keskeytysvakuutuksella voit turvata yrityksesi jatkuvuuden.

Ifin keskeytysvakuutus turvaa yrityksen palkanmaksukyvyn, eikä yrityksen tarvitse lomauttaa työntekijöitään keskeytysajaksi.

Ifiltä saat keskeytysvakuutuksen myös:

  • Asuntojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta syntyvälle vuokratulolle
  • Lisäkuluille, jotka aiheutuvat toiminnan jatkamisesta poikkeusjärjestelyin

Keskeytysvakuutuksen avulla

  • varmistetaan suunnitellun liiketoiminnan tuloksen toteutuminen. Tuottoja ei menetetä pelkästään ajalta jolloin toiminta on keskeytynyt, vaan myös entisen markkina-aseman saavuttaminen vie oman aikansa.
  • selvitään lakisääteisistä velvoitteista, esimerkiksi lomautusvaroitusajan palkoista.
  • hoidetaan kiinteät kustannukset, jotka tulevat maksettaviksi vahingosta huolimatta, esimerkiksi lainojen korot ja lyhennykset sekä vuokrat.
  • pystytään maksamaan henkilöstön palkat keskeytysaikana ja varmistamaan osaavan henkilöstön pysyminen yrityksessä.
  • voidaan jatkaa toimintaa vahinkoaikana.

Vahingon jälkeen toiminta voidaan usein aloittaa nopeastikin tilapäisissä toimitiloissa tai käyttää alihankkijoita. Korvausasiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään toimintaasi sopivimman ratkaisun. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.