Töihin Ifiin

Ifin monipuoliset palvelut ja tehtävät antavat jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraansa sekä kehittyä ja kasvaa.

Haussa uusia osaajia

Etsimme Ifiin jatkuvasti uusia kykyjä tarjotaksemme korkealaatuisia vakuutuspalveluita 3,7 miljoonalle pohjoismaiselle asiakkaallemme. Pyrimme edistämään myös yhteiskunnallista kehitystä.

Hyvä ja viihtyisä työympäristö

Olemme moderni ja monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Työntekijöillämme on monenlaisia koulutustaustoja. Meillä työskentelee esimerkiksi matemaatikkoja, IT-kehittäjiä, lakimiehiä, kirjanpitäjiä, myyntineuvottelijoita, poliiseja, sairaanhoitajia ja monien muiden ammattiryhmien edustajia. Työkulttuurimme on avoin ja osallistava sekä rehellinen ja luottavainen. Kannustamme työssä luovuuteen, vastuunottamiseen, aloitteellisuuteen, innovointiin sekä tehtävänkiertoon.

Haluamme, että työntekijöistämme tuntuu mukavalta lähteä töihin. Työssä pitää viihtyä ja työnteko saa olla myös hauskaa! Henkilöstöllemme suunnatun kyselyn perusteella tämä toteutuu meillä hyvin. Haluamme myös huolehtia siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa eri elämäntilanteissa. Mielenkiintoisten tehtävien ja miellyttävän työympäristön lisäksi tarjoamme kattavia henkilöstöetuja.

Verkostoidu kanssamme seuraamalla meitä LinkedInissä ja lue lisää urasta Ifissä.

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnin yhteydessä

Workdayn kautta tulevat työhakemukset

Työnhaussa sähköisesti vastaanotetut työhakemukset ja muu hakemusmateriaali tallennetaan kahden vuoden ajaksi Workdayhin, joka on Ifin henkilöstöhallinnon käyttämä tietojärjestelmä. Ainoastaan rekrytointia hoitavilla esimiehillä ja HR:lla on pääsy rekrytoinnin yhteydessä Workdayssa vastaanotettuun tietoon.

Ifin rekrytointikumppaneille lähetetyt hakemukset

Työhakemukset, jotka on lähetetty Ifin puolesta rekrytointia hoitavalle yritykselle, tallennetaan rekrytointia hoitavan yrityksen toimesta kahden vuoden ajaksi. Rekrytointia hoitava yritys antaa pyynnöstä lisää tietoja henkilötietojen käsittelykäytännöistään.

Avoimet hakemukset

Workdayssa on mahdollista jättää myös avoin hakemus, jolloin työnhakijan tietoja voidaan käyttää tulevaisuudessa vapautuviin tehtäviin. Avoimet hakemukset tallennetaan vuoden ajaksi. Avoimia hakemuksia käsittelevät ainoastaan HR ja rekrytoivat esimiehet.

Recruitment Privacy Notice

Tutustu ifläisiin

Katso, millaista sanottavaa henkilöstöllämme on toisistaan!
 
Töissä Ifissä: Telesales-tiimi