Töihin Ifiin

Ifin monipuoliset palvelut ja tehtävät antavat jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraansa sekä kehittyä ja kasvaa.

Katso avoimet työpaikkamme Henkilötietojen käsittely

Haussa uusia osaajia

Etsimme Ifiin jatkuvasti uusia kykyjä tarjotaksemme korkealaatuisia vakuutuspalveluita 3,7 miljoonalle pohjoismaiselle asiakkaallemme. Pyrimme edistämään myös yhteiskunnallista kehitystä.

Hyvä ja viihtyisä työympäristö

Olemme moderni ja monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Työntekijöillämme on monenlaisia koulutustaustoja. Meillä työskentelee esimerkiksi matemaatikkoja, IT-kehittäjiä, lakimiehiä, kirjanpitäjiä, myyntineuvottelijoita, poliiseja, sairaanhoitajia ja monien muiden ammattiryhmien edustajia. Työkulttuurimme on avoin ja osallistava sekä rehellinen ja luottavainen. Kannustamme työssä luovuuteen, vastuunottamiseen, aloitteellisuuteen, innovointiin sekä tehtävänkiertoon.

Haluamme, että työntekijöistämme tuntuu mukavalta lähteä töihin. Työssä pitää viihtyä ja työnteko saa olla myös hauskaa! Henkilöstöllemme suunnatun kyselyn perusteella tämä toteutuu meillä hyvin. Haluamme myös huolehtia siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa eri elämäntilanteissa. Mielenkiintoisten tehtävien ja miellyttävän työympäristön lisäksi tarjoamme kattavia henkilöstöetuja.

Vieraile LinkedIn-tilillämme

Löydä ja hae töitä. Katso, kenet tunnet Ifistä ja verkostoidu.