Töihin Ifiin

Monipuolisia mahdollisuuksia

Ifin monipuoliset palvelut ja tehtävät antavat jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraansa sekä kehittyä ja kasvaa.

Haussa uusia osaajia

Etsimme Ifiin jatkuvasti uusia kykyjä tarjotaksemme korkealaatuisia vakuutuspalveluita 3,6 miljoonalle pohjoismaiselle asiakkaallemme. Pyrimme edistämään myös yhteiskunnallista kehitystä.

Hyvä ja viihtyisä työympäristö

Olemme moderni ja monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Työntekijöillämme on monenlaisia koulutustaustoja. Meillä työskentelee esimerkiksi matemaatikkoja, IT-kehittäjiä, lakimiehiä, kirjanpitäjiä, myyntineuvottelijoita, poliiseja, sairaanhoitajia ja monien muiden ammattiryhmien edustajia. Työkulttuurimme on avoin ja osallistava sekä rehellinen ja luottavainen. Kannustamme työssä luovuuteen, vastuunottamiseen, aloitteellisuuteen, innovointiin sekä tehtävänkiertoon.

Haluamme, että työntekijöistämme tuntuu mukavalta lähteä töihin. Työssä pitää viihtyä ja työnteko saa olla myös hauskaa! Henkilöstöllemme suunnatun kyselyn perusteella tämä toteutuu meillä hyvin. Haluamme myös huolehtia siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa eri elämäntilanteissa. Mielenkiintoisten tehtävien ja miellyttävän työympäristön lisäksi tarjoamme kattavia henkilöstöetuja.

Verkostoidu kanssamme seuraamalla meitä LinkedInissä.

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnin yhteydessä

Workdayn kautta tulevat työhakemukset

Työnhaussa sähköisesti vastaanotetut työhakemukset ja muu hakemusmateriaali tallennetaan kahden vuoden ajaksi Workdayhin, joka on Ifin henkilöstöhallinnon käyttämä tietojärjestelmä. Ainoastaan rekrytointia hoitavilla esimiehillä ja HR:lla on pääsy rekrytoinnin yhteydessä Workdayssa vastaanotettuun tietoon.

Ifin rekrytointikumppaneille lähetetyt hakemukset

Työhakemukset, jotka on lähetetty Ifin puolesta rekrytointia hoitavalle yritykselle, tallennetaan rekrytointia hoitavan yrityksen toimesta kahden vuoden ajaksi. Rekrytointia hoitava yritys antaa pyynnöstä lisää tietoja henkilötietojen käsittelykäytännöistään.

Avoimet hakemukset

Toistaiseksi emme vastaanota avoimia hakemuksia Workdayn kautta. Avoimet hakemukset tulee lähettää sille Ifin esimiehelle, jonka yksiköstä paikkaa haetaan. Esimiehelle suoraan lähetetyssä työhakemuksessa tulee olla nimenomainen suostumus siitä, että If voi tallentaa hakemuksen tulevia rekrytointeja varten vuoden ajaksi ja olla yhteydessä hakijaan, mikäli sopiva tehtävä vapautuu. Jos haluat myöhemmin perua antamasi suostumuksen, voit tehdä sen lähettämällä peruutuksen samalle esimiehelle, joka vastaanotti hakemuksesi. Hakemuksesi poistetaan suostumuksen peruuttamisen jälkeen.

Recruitment Privacy Notice

Tutustu ifläisiin

Katso, millaista sanottavaa henkilöstöllämme on toisistaan!
 
Töissä Ifissä: Telesales-tiimi