Matkavakuutus

Henkilötunnuksesi
Kenelle haluat ottaa vakuutuksen?
Verkkokaupasta 10 % alennus!

Matkavakuutus turvaa sinut ja matkatavarasi


 • Turvaa hoitokulujen varalle

  ​Hoitokulut voivat nousta ulkomailla kymmeniin tuhansiin euroihin. Korvaamme kulut ilman ylärajaa.

 • Sisältää peruuntumisturvan

  ​If Matkavakuutus sisältää aina myös peruuntumisturvan.

 • Nopea korvauspalvelu

  ​Teemme yli 70 % korvauspäätöksistä vuorokauden sisällä.

Mitä kuluja matkavakuutus korvaa? Matkustajat Matkatavarat

Matkavakuutus turvaa sinut ja matkatavarasi

If Matkavakuutus koostuu kahdesta osasta, joita voit täydentää matkasi mukaan. Matkavakuutukseen kuuluu aina matkustajavakuutus, ja lisäksi voit hankkia myös matkatavaravakuutuksen.

 • Matkustajavakuutus korvaa, jos sairastut tai joudut tapaturmaan matkalla. Tarvitset oman turvan jokaiselle aikuiselle, alle 20-vuotiaille mukana matkustaville lapsille riittää vanhemman vakuutus.
 • ​Matkatavaravakuutus korvaa matkatavaravahingot, muille ihmisille aiheuttamiasi vahinkoja sekä oikeudenkäyntikuluja. Matkatavaravakuutus kattaa koko perheen matkatavarat.

Katso taulukosta, mitä matkavakuutukseen kuuluu ja valitse sinulle sopivat lisäturvat.

Vältä jopa kymmenien tuhansien kulut sairastuessasi matkalla

If Matkavakuutus helpottaa hoitoon pääsyä ja korvaa lääkäri- ja sairaalakuluja, jotka ulkomailla voivat nousta huiman korkeiksi.

Jos käy niin ikävästi, että matkasi yllättäen peruuntuu tai keskeytyy, voit saada korvausta kuluista ja menetetyistä matkapäivistä.

Edullisin matkavakuutus on jatkuva vakuutus

If Matkavakuutus voi olla jatkuva tai määräaikainen (matkakohtainen). Jos matkustat kaksi kertaa tai useammin vuodessa ulkomaille, on jatkuva vakuutus sinulle kätevä, ja myös halvin vaihtoehto.

Säästät selvää rahaa, kun et joudu ottamaan vakuutusta joka matkalle erikseen. Ja onhan se helpompaa, kun on yksi muistettava asia vähemmän matkalle lähtiessä.

Hoida matkavakuutus kuntoon ensin ja sitten voit keskittyä matkan suunnitteluun! Saat vielä 10 % alennuksen, kun hankit matkavakuutuksen nyt verkkokaupastamme.​

Korvaako matkavakuutus?​ Lue tarinoita reissun päällä sattuneista vahingoista.

Matkavakuutuksen voimassaolo eri harrastuksissa tai kilpaurheilussa

Huomaathan, että kilpaurheiluun ja tiettyihin harrastuksiin kuten esimerkiksi laitesukellukseen tai kiipeilylajeihin, tarvitset lisäturvaa matkavakuutukseesi. If Verkkokaupasta ostettava vakuutus ei ilman lisäturvaa ole voimassa näissä tilanteissa. Voit helpoiten hankkia lisäturvaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tarkemman kuvauksen matkavakuutuksen voimassaolosta eri harrastuksissa ja urheilulajeissa näet vakuutusoppaasta ja –ehdoista.​