Omat sivut – Hoida vakuutusasioitasi sinulle parhaaseen aikaan

Kirjaudu

Omat sivut käytössäsi ympäri vuorokauden

Ifin asiakkaana saat käyttöösi oman henkilökohtaisen verkkopalvelun. 

Omilla sivuilla voit

Lisäksi Omilta sivuilta saat Green Cardin eli Vihreän kortin ja digitaalisen matkavakuutuskortin. Omilla sivuilla voit antaa palautetta palveluistamme Lähetä viesti-osion kautta. 

Lataa If Mobiili ja käytä Omia sivuja entistä helpommin!

Omille sivuille kirjauduttiin vuonna 2019 3,6 miljoonaa kertaa. Kuukausittain Omilla sivuilla käy noin 160 000 asiakasta.

Kirjaudu Omille sivuille

Kirjaudu Omille sivuillesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.

Jos kirjautuminen Omille sivuille ei onnistu

 • Tarkista, toimiiko kirjautuminen johonkin muuhun vahvan tunnistautumisen vaativaan palveluun? Tämä tieto auttaa selvittämään, koskeeko ongelma vain Omia sivuja vai onko kyseessä laajempi ongelma.
 • Varmista, että käyttämäsi selaimen päivitykset ovat ajan tasalla.
 • Jos käytät tietoturvaohjelmistoa, jossa on pankkisivujen suojaustoiminto, varmista, että sen päivitykset ovat ajan tasalla, ja ettei Ifin Omien sivujen käyttöä ole ohjelman kautta estetty.  
 • Tyhjennä selaimen välimuistin ja evästeet.

Ilmoita vahingoista Omilla sivuilla

Omilla sivuilla vahinkoilmoituksen täyttäminen on helppoa, koska käytössäsi on omilla tiedoillasi esitäytetyt lomakkeet. Vahinkoihisi liittyvät asiakirjat, kuten korvauspäätökset, on turvallisesti arkistoitu ja jatkuvasti saatavillasi.

Voit ilmoittaa vahingoista verkossa vain Omilla sivuilla. Omilla sivuilla turvaamme yksityisyytesi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä siellä hallitsemme ja käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti sekä huolellisesti.

Omat sivut ja sähköinen vakuutusposti

Ottamalla käyttöön sähköisen vakuutuspostin säästät ympäristöä ja teet asioinnista vaivatonta. Palvelu on paperitonta, sillä esimerkiksi vakuutuskirjat, oppaat ja ehdot ovat sähköisessä muodossa.

Lähetämme sinulle valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut uusi asiakirja. Sähköisen vakuutuspostin valitseminen ei vaikuta laskujen toimitustapaan.

Sähköisen vakuutuspostin lisäksi sinun kannattaa ottaa käyttöön myös etevä e-lasku.

Tutustu myös näihin

 • Ota käyttöön If Mobiili

  Mobiilisovelluksemme ansiosta käytät verkkopalveluitamme entistä helpommin missä ja milloin tahansa.

  Tutustu ja lataa
 • Maksa 12 erässä

  Voit jakaa vakuutusmaksusi jopa 12 erään ilman lisäkuluja. Saat tämän, kun otat käyttöön e-laskun. 

  Ota e-lasku käyttöön
 • Vakuutus hakusessa?

  Tutustu vakuutuksiimme ja laske hinta helposti. Verkkokauppa on avoinna 24/7. 

  Katso kaikki vakuutukset