Omat sivut – elämäsi turva yhdessä osoitteessa

Omat sivut on aina auki

​​Omat sivut on käytössäsi vuorokauden ympäri

Ifin asiakkaana sinulla on käytössäsi oma henkilökohtainen verkkopalvelu 24/7 – Omat sivut, jossa vakuutusasiointi on helppoa, selkeää ja turvallista. Voit käyttää Omia sivuja vaivattomasti myös älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Luomme jokaiselle asiakkaallemme Omat sivut automaattisesti.

Miksi Omat sivut kannattaa ottaa käyttöön?

Saat Omista sivuistasi parhaan hyödyn irti käyttämällä niitä aina, kun sinun tarvitsee hoitaa vakuutusasioitasi. Näet yhdellä silmäyksellä, mitä olet vakuuttanut ja voit hoitaa vakuutusasioitasi yhdessä paikassa; milloin se sinulle parhaiten sopii. Omilla sivuilla voit lähettää viestejä myös asiakaspalveluumme. 

Ilmoita vahingoista Omilla sivuilla

Omilla sivuilla vahinkoilmoituksen täyttäminen on helppoa, koska käytössäsi on omilla tiedoillasi esitäytetyt lomakkeet. Vahinkoihisi liittyvät asiakirjat, kuten korvauspäätökset, on turvallisesti arkistoitu ja jatkuvasti saatavillasi.

Voit ilmoittaa vahingoista verkossa vain Omilla sivuilla. Omilla sivuilla turvaamme yksityisyytesi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä siellä hallitsemme ja käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti sekä huolellisesti.

Omat sivut on suosittu palvelu

Omille sivuille kirjauduttiin vuonna 2017 yli 3 miljoonaa kertaa. Kuukausittain Omilla sivuilla käy noin 150 000 asiakasta. Ensimmäistä kertaa Omille sivuille kirjautuneita käyttäjiä on kuukausittain noin 15 000. Omia sivuja käyttävät asiakkaamme ovat myös erittäin tyytyväisiä palveluun.

Asiointi sujuu näppärästi verkkopalvelussa, voin käydä sivuilla koska tahansa ja kaikki toiminnot ovat selkeästi saatavilla.

Omat sivut ja sähköinen vakuutusposti

Kun valitset sähköisen vakuutuspostin Omilla sivuilla, saat aina nopeimman tiedon vakuutuksista, korvauspäätöksistä ja laskutuksesta. Palvelu on paperitonta, sillä kaikki vakuutusasiakirjat ja laskut ovat sähköisessä muodossa.

Lähetämme sinulle valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut vakuutuspostia. Laskuista lähetämme ilmoituksen yhteydessä myös maksamiseen tarvittavat tiedot.

Sähköisen vakuutuspostin kaveriksi sopii mainiosti etevä e-lasku.

Kirjaudu Omille sivuille

Kirjaudu Omille sivuillesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.

Jos kirjautuminen Omille sivuille ei onnistu

  • Tarkista toimiiko kirjautuminen johonkin muuhun vahvan tunnistautumisen vaativaan palveluun? Tämä tieto auttaa selvittämään koskeeko ongelma vain Omia sivuja vai onko kyseessä laajempi ongelma.
  • Varmista, että käyttämäsi selaimen päivitykset ovat ajan tasalla.
  • Jos käytät tietoturvaohjelmistoa, jossa on pankkisivujen suojaustoiminto, niin varmista, että sen päivitykset ovat ajan tasalla, ja ettei Ifin Omien sivujen käyttöä ole ohjelman kautta estetty.
Selkeä käyttöliittymä Omilla sivuilla, myös puhelimella käytettynä.

Tutustu myös näihin

Maksa 12 erässä

Nyt voit maksaa vakuutusmaksusi 12 erässä valitsemalla e-laskun. 

Ota e-lasku käyttöön

Vakuutus hakusessa?

Katso kaikki vakuutuksemme, tutustu vakuutuksiin ja laske hinta helposti. Verkkokauppa on avoinna 24/7. 

Katso kaikki vakuutukset

Ifin edut ja palvelut pähkinänkuoressa

Mielestämme vakuutusasioiden hoidon pitää olla helppoa. Lue, miten sinä hyödyt mutkattomista palveluistamme. 

Tutustu asiakasetuihisi