Omat sivut – Hoida vakuutusasioitasi sinulle parhaaseen aikaan

​​Omat sivut on käytössäsi vuorokauden ympäri

Ifin asiakkaana saat käyttöösi oman henkilökohtaisen verkkopalvelun ja sinne tunnukset automaattisesti.

Omilla sivuilla voit mm.

 • siirtää laskun eräpäivää
 • muuttaa osoitetietojasi
 • ilmoittaa vahingoista 
 • päättää vakuutuksia sekä
 • laittaa autosi tai moottoripyöräsi seisontaan. 

Lisäksi Omilta sivuilta saat esimerkiksi Green Cardin eli Vihreän kortin ja matkavakuutustodistuksen. Voit myös antaa palautetta palveluistamme Lähetä viesti-osion kautta. 

Lataa If Mobiili ja käytä Omia sivuja entistä helpommin!

Asiointi sujuu näppärästi verkkopalvelussa, voin käydä sivuilla koska tahansa ja kaikki toiminnot ovat selkeästi saatavilla.

Ilmoita vahingoista Omilla sivuilla

Omilla sivuilla vahinkoilmoituksen täyttäminen on helppoa, koska käytössäsi on omilla tiedoillasi esitäytetyt lomakkeet. Vahinkoihisi liittyvät asiakirjat, kuten korvauspäätökset, on turvallisesti arkistoitu ja jatkuvasti saatavillasi.

Voit ilmoittaa vahingoista verkossa vain Omilla sivuilla. Omilla sivuilla turvaamme yksityisyytesi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä siellä hallitsemme ja käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti sekä huolellisesti.

Omille sivuille kirjauduttiin vuonna 2018 yli 3,3 miljoonaa kertaa. Kuukausittain Omilla sivuilla käy noin 160 000 asiakasta.

Omat sivut ja sähköinen vakuutusposti

Kun valitset sähköisen vakuutuspostin Omilla sivuilla, saat aina nopeimman tiedon vakuutuksista, korvauspäätöksistä ja laskutuksesta. Palvelu on paperitonta, sillä kaikki vakuutusasiakirjat ja laskut ovat sähköisessä muodossa.

Lähetämme sinulle valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut vakuutuspostia. Laskuista lähetämme ilmoituksen yhteydessä myös maksamiseen tarvittavat tiedot.

Sähköisen vakuutuspostin kaveriksi sopii mainiosti etevä e-lasku.

Kirjaudu Omille sivuille

Kirjaudu Omille sivuillesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.

Jos kirjautuminen Omille sivuille ei onnistu

 • Tarkista, toimiiko kirjautuminen johonkin muuhun vahvan tunnistautumisen vaativaan palveluun? Tämä tieto auttaa selvittämään koskeeko ongelma vain Omia sivuja vai onko kyseessä laajempi ongelma.
 • Varmista, että käyttämäsi selaimen päivitykset ovat ajan tasalla.
 • Jos käytät tietoturvaohjelmistoa, jossa on pankkisivujen suojaustoiminto, niin varmista, että sen päivitykset ovat ajan tasalla, ja ettei Ifin Omien sivujen käyttöä ole ohjelman kautta estetty.

Tutustu myös näihin

 • Ota käyttöön uusi If Mobiili

  Mobiilisovelluksemme ansiosta käytät verkkopalveluitamme entistä helpommin missä ja milloin tahansa.

  Tutustu ja lataa
 • Maksa 12 erässä

  Nyt voit maksaa vakuutusmaksusi 12 erässä valitsemalla e-laskun. 

  Ota e-lasku käyttöön
 • Vakuutus hakusessa?

  Katso kaikki vakuutuksemme, tutustu vakuutuksiin ja laske hinta helposti. Verkkokauppa on avoinna 24/7. 

  Katso kaikki vakuutukset