Omilla sivuilla hoidat vakuutusasiat ja luet vakuutuspostisi

Omat sivut on aina auki

​​Omat sivut ovat käytössäsi automaattisesti

Ifin asiakkaana sinulla on käytössäsi oma henkilökohtainen verkkopalvelu – Omat sivut.​

Omilla sivuilla vakuutusasiointi on helppoa, selkeää ja ymmärrettävää. Voit hoitaa vakuutusasioitasi vaivattomasti myös älypuhelimella ja tabletilla.​​

Kirjaudu Omille sivuille

Kirjaudu Omille sivuillesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.

Vakuutusposti Omille sivuille

Omien sivujen käyttäjänä voit valita, haluatko saada vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuillesi. Tällöin emme lähetä sinulle enää paperisia vakuutusasiakirjoja tai laskuja täyttämään kaappejasi.

Lähetämme sinulle valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut vakuutuspostia (vakuutusasiakirja, lasku, korvauspäätös tai viesti asiakaspalvelijalta). Laskuista lähetämme ilmoituksen yhteydessä myös maksamiseen tarvittavat tiedot. Huomaathan kuitenkin, että emme lähetä laskusta erillistä ilmoitusta, jos sinulla on käytössäsi e-lasku​.

Vakuutusasiakirjat ja laskut postitse

Mikäli haluat saada vakuutuspostisi taas paperisena, voit tehdä muutoksen Omien sivujen Asiakastiedot-sivulla. Poikkeuksena lähetämme sinulle kuitenkin valintasi mukaan tekstiviestinä ja/tai sähköpostina tiedon, kun Omille sivuille on saapunut uutta tärkeää tietoa, kuten viesti asiakaspalvelijalta.

Omien sivujen asiakastuki

​​Jos sinulla on kysyttävää Omista sivuista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 19 19 19, arkisin 8.00–20.00​.​

Kirjautuminen yritys- ja suurasiakkaille

If Yrityskansiossa hoidat yrityksesi vakuutus- ja vahinkoasiat.

If Login for clients and brokers working with large enterprises.