Omat sivut

Omat sivut on henkilökohtainen verkkopalvelu, jossa hoidat vakuutus- ja vahinkoasioitasi 24/7.  

Kirjaudu Omille sivuille

Omat sivut on auki ympäri vuorokauden

Mitä kaikkea voin tehdä Omilla sivuilla?

Omilla sivuilla voit

Miten kirjaudun Omille sivuille?

Kirjaudu Omille sivuillesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun käyttö on turvallista, ja vain sinä näet henkilökohtaiset tietosi. Tietoliikenneyhteys on salattu.

Mitä tehdä, jos en pääse kirjautumaan Omille sivuille?

  • Tarkista, toimiiko kirjautuminen johonkin muuhun vahvan tunnistautumisen vaativaan palveluun. Tämä tieto auttaa selvittämään, koskeeko ongelma vain Omia sivuja vai onko kyseessä laajempi ongelma.
  • Varmista, että käyttämäsi selaimen päivitykset ovat ajan tasalla.
  • Jos käytät tietoturvaohjelmistoa, jossa on pankkisivujen suojaustoiminto, varmista, että sen päivitykset ovat ajan tasalla, ja ettei Ifin Omien sivujen käyttöä ole ohjelman kautta estetty. 
  • Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet.
  • Omat sivut toimivat kaikilla yleisimmillä selaimilla. 
  • Omia sivuja on turvallista käyttää

If Mobiili on nopein tie Omille sivuille

Tiesitkö, että pääset Omille sivuille entistä nopeammin, kun lataat If Mobiili -sovelluksen? Ensimmäisen kerran jälkeen voit kirjautua sisään PIN-koodilla, sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella, puhelimestasi riippuen. 

Voit käyttää If Mobiilia lähes kaikkien asioiden hoitoon. Jos haluat täyttää esimerkiksi terveysselvityksen tai tehdä auton rekisteröintitietoihin muutoksia, If Mobiili ohjaa sinut tunnistautumaan Omille sivuille nettiselaimella.

Suosittelemme sinulle:

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.