Omien sivujen lasku

Ifin Omilla sivuilla maksat vakuutuslaskut sormen näpäytyksellä MobilePayn tai verkkopankin kautta. Helpota arkeasi ja vastaanota laskusi jatkossa Omille sivuille. 

Ifin Omat sivut-laskulla maksat parissa minuutissa

Laskujen avaaminen ja näpyttely verkkopankissa on harvalle meistä se arjen lempipuuha. Mitä nopeammin lasku on maksettu, sitä nopeammin sen voikin siirtää pois mielestään. Omilla sivuilla maksat laskusi piirun verran helpommin – mikset siis vastaanottaisi laskujasi suoraan Omille sivuille paperin sijasta?

Omilla sivuilla hoidat vakuutuslaskusi helpommin

  •  Löydät uudet ja vanhat laskusi aina Omien sivujen Laskut-välilehdeltä. Kun uusi lasku on toimitettu, saat ilmoitusviestin meiltä. 
  • Heitä hyvästit viitenumeroiden näpyttelylle! Omilla sivuilla maksat laskusi kätevästi MobilePayn tai verkkopankin kautta. Laskutiedot ovat Omilla sivuilla valmiiksi täytettyjä.
  • Laskun vastaanottaminen Omille sivuille on maksutonta. Paperilaskusta veloitamme 1,90 euroa/lasku, kun maksat vakuutuslaskusi useammassa kuin yhdessä erässä. 
  • Omilla sivuilla sinä olet laskujesi herra. Voit maksaa laskut, siirtää eräpäivää tai muuttaa eräisyyttä vain muutamalla napin painalluksella. 

Näin saat laskusi suoraan Omille sivuille

  1. Kirjaudu Omille sivuille ja valitse sivun alaosasta ”Laskutustiedot”.
  2. Paina ”Lasku Omille sivuille”.
  3. Vahvista tilaus painamalla ”Tilaa Omat sivut-lasku”.

Usein kysyttyä: Omat sivut ja laskutus

Kurkkaa myös nämä