Vakuutusten kilpailutus

Kilpailuta vakuutuksesi yhdellä kertaa. Vakuutustarjouksen saat nopeimmin verkkokaupastamme, joka laskee vakuutustesi kokonaishinnan keskittämisetuineen. 

Laske hinta verkossa

Voit myös jättää yhteystietosi meille ja asiantuntijamme käy läpi vakuutustarpeesi kanssasi joko verkkotapaamisessa tai puhelimitse.

Pyydä vakuutustarjous puhelimitse

Vakuutustarjous puhelimessa tai verkkotapaamisessa

Jos haluat kattavan vakuutustarpeidesi läpikäynnin tai tarvitsemaasi vakuutusta ei saa ostettua verkosta, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään joko puhelimessa tai verkkotapaamisessa.

Verkkotapaamisessa asiantuntijamme jakaa näytöllä vakuutuksiisi liittyvää materiaalia samalla kun keskustelette, ja se onkin helpoin tapa hoitaa vakuutusasiasi kokonaisuudessaan. Sinun ei tarvitse jakaa omaa näyttöäsi tai kameran kuvaa.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä sopiakseen sopivan ajan läpikäyntiin. 

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä

Tämä tapaaminen on tarkoitettu sinun ja perheesi vakuutustarpeiden kartoitukseen.

Jos vakuutustarpeiden kartoituksen sijaan sinulla on esimerkiksi laskutus- tai korvausasiaa, saat apua asiakaspalvelustamme.

Etsitkö vakuutuksia yrityksellesi? Ole yhteydessä yritysasiakkaiden asiakaspalveluumme.

Odota hetki, lomake latautuu.

Usein kysyttyä verkkotapaamisesta

Vakuutusten kilpailutuksessa pelkkä hinta voi johtaa harhaan

Vakuutusten kilpailutus kannattaa tehdä aika ajoin, koska sen avulla voit säästää rahaa ja päivittää samalla vakuutuksesi ajan tasalle. Huomioi hintoja vertaillessasi myös keskittämisen tuomat edut sekä vakuutusten sisällöt, jotka voivat vaihdella suurestikin eri yhtiöiden välillä.

If tarjoaa kattavat vakuutukset, joita pystyt itse muokkaamaan tarpeisiisi sopiviksi oston yhteydessä tai myöhemmin Omilla sivuilla ja If Mobiilissa. Voit myös halutessasi jakaa vakuutusmaksut jopa 12 erään ilman lisäkuluja.

Ifin asiakkaana vakuutusmaksusi eivät hyppää pilviin ensimmäisen vuoden jälkeen, etkä joudu maksamaan muiden asiakkaiden väliaikaisia alennuskampanjoita.

Tarjoamme keskittämisetua 15 % kaikista vakuutusmaksuistasi, kun hankit Ifistä sekä kotivakuutuksen että kaskon autoosi. Mikäli hankit jommankumman, alennuksesi on silloinkin 10 %. Kun keskität vakuutuksesi Ifiin, kokonaisuutta on myös kätevä hallita, etkä maksa tietämättäsi päällekkäisistä vakuutuksista.

Ota selvää myös näistä, kun kilpailutat vakuutuksia:

  1. Mitä vahinkoja vakuutukset kattavat?
  2. Millaiset omavastuut vakuutuksissa on?
  3. Millaista apua saat vahingon sattuessa?
  4. Onko asiointi nopeaa ja vaivatonta? 

Ifin etuohjelmasta selvää säästöä

Uutta: etuohjelmamme on nyt entistäkin laajempi, ja yhä useampi asiakkaamme pääsee nauttimaan siitä. Oletko sinä yksi heistä? Kahdella vakuutuksella saat jopa 15 % alennuksen lähes kaikista vakuutuksistasi. 

Näin saat alennusta

Ifistä saat kattavien vakuutusten ohella monia maksuttomia palveluja

  • 24/7 päivystävä Ifin neuvonta sisältyy kaikkiin ajoneuvovakuutuksiimme. Saat nopeasti neuvoja, jos vaikka autosi ei suostu käynnistymään. 
  • Omakotiasujat voivat saada ilmaiseksi Omakotitalon kunnossapitosuunnitelma -palvelun, johon kuuluu rakennusalan ammattilaisen tekemä omakotitalon huolenpitotarkastus neljän vuoden välein.
  • Ifin henkilövakuutusasiakkaana saat terveysavun käyttöösi vuorokauden ympäri. Lue Ifin terveysavusta.

Vahingon sattuessa halvin vakuutus ei useimmiten ole se paras vakuutus

Meille on tärkeää, mitä tapahtuu vahingon jälkeen. Korvauspalvelumme toimii nopeasti ja suurella sydämellä. 

Tuoreimmassa, vuoden 2020 asiakaskyselyssä saimme keskimäärin arvosanan 9 asteikolla 1–10, kun kysyimme asiakkaidemme tyytyväisyyttä korvauspalveluumme.