Kilpailuta vakuutuksesi ja pyydä vakuutustarjous

Vakuutusten kilpailutus kannattaa, koska sen avulla voit säästää rahaa ja päivittää samalla vakuutuksesi ajan tasalle. Vakuutusten kilpailutusta mutkistaa se, että saman nimisten vakuutusten sisällöt voivat vaihdella suurestikin eri vakuutusyhtiöiden välillä. Tutustu siis rauhassa vakuutusten sisältöihin, kun kilpailutat vakuutuksesi.

Halvin vakuutus ei välttämättä ole paras

Kun kilpailutat vakuutuksia, kiinnitä huomiota vakuutuksen hinnan ohella siihen, mitä vakuutukset kattavat, millaiset omavastuut vakuutuksissa on ja millaista apua saat vahingon sattuessa. Vahingon sattuessa halvin vakuutus ei välttämättä olekaan se paras vakuutus. Lue, mitä asioita kannattaa huomioida, kun vertailet vakuutuksia

Ifin asiakkaana saat kattavien ja kilpailukykyisten vakuutusten ohella monia maksuttomia palveluita. Saat apua autoiluun liittyvissä ongelmissa vuorokauden ympäri, ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä apunasi ovat If Terveys -palvelut. Omakotiasujat voivat saada maksuttoman Kunnon koti -palvelun, johon kuuluu omakotitalon tarkastus neljän vuoden välein.

Meille on tärkeää, mitä tapahtuu vahingon jälkeen. Korvauspalvelumme onkin Suomen paras, ja asiakkaistamme 90 prosenttia on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä palveluumme vahingon sattuessa.

Me autamme vakuutusten kilpailuttamisessa

Kilpailuta vakuutus ja laske vakuutuksen hinta helposti Ifin verkkokaupassa. Toistaiseksi verkkokaupasta voi ostaa vain yhden vakuutuksen kerrallaan. Jos haluat laittaa koko vakuutusturvasi kerralla kuntoon, jätä soittopyyntö tai soita asiakaspalveluumme.

Kokemuksemme mukaan asiantuntijan avusta on hyötyä, kun koko talouden vakuutuksista lasketaan vakuutustarjous. Joten anna meidän auttaa – kerro, millaista vakuutusturvaa haluat, ja me laskemme sinulle kilpailukykyisen vakuutustarjouksen.

Ifin asiakkaana saat kaiken tämän:

  • Kattavat vakuutukset, joita saat itse muokata tarpeidesi mukaisiksi.
  • Kaikki vakuutukset samasta paikasta. Kun keskität vakuutuksesi Ifiin, kokonaisuutta on kätevä hallita etkä maksa tietämättäsi päällekkäisistä vakuutuksista.
  • Ifissä hinnat eivät nouse yllättäen. Reilut ja vakaat hinnat perustuvat taitoomme arvioida riskejä. Ifin asiakkaana et maksa vakuutusmaksuissasi muiden asiakkaiden alennuksia eivätkä vakuutusmaksut hyppää pilviin ensimmäisen vuoden jälkeen.
  • Hyvät edut: Saat keskittäjäetua jopa 16 % joka vuosi, If Omavastuurahaa jopa 200 euroa sekä kattavat jäsenetuvakuutukset ja järjestöedut Ifin yhteistyöjärjestöjen jäsenille.
  • Erinomaiset palvelut: Käytössäsi on esimerkiksi tien päällä 24/7 auttava If Apu, terveyteen liittyviä palveluita tarjoava If Terveys, omakotiasujien Kunnon koti -palvelu ja matkalla vuorokauden ympäri auttava hätäpäivystys.
  • Jos vahinko sattuu, sinua palvelee Suomen paras korvauspalvelu.