Vakuutusten kilpailutus

Ifistä saat tarjouksen kaikista tarvitsemistasi vakuutuksista yhdellä kertaa. Nopeimmin saat sen 24/7 auki olevasta verkkokaupastamme, joka laskee vakuutustesi kokonaishinnan keskittämisetuineen.

Valitse ensin yksi vakuutus, ja lisää verkkokaupassa muut tarvitsemasi vakuutukset.

Laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen myös puhelimitse

Jos kaipaat asiantuntevaa apua vakuutusten kilpailutukseen, tai joku tarvitsemistasi vakuutuksista puuttuu verkkokaupastamme, autamme sinua aina mielellämme myös puhelimitse. Saat puhelimitse juuri sinulle räätälöidyn vakuutustarjouksen asiantuntijamme avustuksella.

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä.

Vakuutusten kilpailutuksessa pelkkä hinta voi johtaa harhaan

Vakuutusten kilpailutus kannattaa tehdä aika ajoin, koska sen avulla voit säästää rahaa ja päivittää samalla vakuutuksesi ajan tasalle. Kilpailutusta mutkistaa jonkin verran se, että saman nimisten vakuutusten sisällöt voivat vaihdella suurestikin eri vakuutusyhtiöiden välillä.

Vakuutusten hinnan ohella kilpailutuksessa kannattaa huomioida seuraavat asiat

  • mitä vahinkoja vakuutukset kattavat
  • millaiset omavastuut vakuutuksissa on
  • millaista apua saat vahingon sattuessa ja kuinka nopeasti ja vaivattomasti 

Ifistä saat kattavien vakuutusten ohella monia maksuttomia palveluita

Saat apua autoiluun liittyvissä ongelmissa vuorokauden ympäri, ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä apunasi ovat If Terveys -palvelut. Omakotiasujat voivat saada maksuttoman Kunnon koti -palvelun, johon kuuluu omakotitalon tarkastus neljän vuoden välein.

Vahingon sattuessa halvin vakuutus ei välttämättä olekaan se paras vakuutus

Meille on tärkeää, mitä tapahtuu vahingon jälkeen. Korvauspalvelumme on Suomen paras, ja asiakkaistamme 90 prosenttia on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä palveluumme vahingon sattuessa.

Lue lisää, mitä asioita kannattaa huomioida, kun vertailet vakuutuksia 

Ifin asiakkaana saat kaiken tämän

  • Kattavat vakuutukset, joita saat itse muokata tarpeidesi mukaisiksi.
  • Kaikki vakuutukset samasta paikasta. Kun keskität vakuutuksesi Ifiin, kokonaisuutta on kätevä hallita etkä maksa tietämättäsi päällekkäisistä vakuutuksista.
  • Ifissä hinnat eivät nouse yllättäen. Reilut ja vakaat hinnat perustuvat taitoomme arvioida riskejä. Ifin asiakkaana et maksa vakuutusmaksuissasi muiden asiakkaiden alennuksia eivätkä vakuutusmaksut hyppää pilviin ensimmäisen vuoden jälkeen.
  • Hyvät edut: Saat keskittäjäetua jopa 15 % joka vuosi, If Omavastuurahaa jopa 200 euroa sekä kattavat jäsenetuvakuutukset ja järjestöedut Ifin yhteistyöjärjestöjen jäsenille.
  • Erinomaiset palvelut: Käytössäsi on esimerkiksi tien päällä 24/7 auttava If Apu, terveyteen liittyviä palveluita tarjoava If Terveys, omakotiasujien Kunnon koti -palvelu ja matkalla vuorokauden ympäri auttava hätäpäivystys.
  • Jos vahinko sattuu, sinua palvelee Suomen paras korvauspalvelu.