Ifin asiakasedut helpottavat elämäsi käänteissä

Jokaisella meistä on omat tarinansa, arjen tappurat ja mieleen jäävät tähtihetkensä. Me Ifissä olemme matkassasi kaikissa elämäsi käänteissä. Lue, miksi sinun kannattaa valita If!

3 syytä valita If

 • Palvelemme kellon ympäri

  Asiantuntevat asiakaspalvelijamme palvelevat ma-la, ja Omilla sivuilla hoidat vakuutus- ja vainkoasioitasi kellon ympäri vaikka sohvalta käsin

 • Haluamme ansaita arvostuksesi

  Ifin asiakkaat antavat meille arvosanan 4,6/5 (Trustpilot)

 • Joustoa laskunmaksuun

  Helpota kuukausibudjetointia, meillä maksat e-laskulla vaikka kerran kuussa ilman lisäkuluja

Suosittelemme sinulle

Käteviä palveluita joka säälle

Ifin asiakkaana saat vakuutusturvastasi riippuen roppakaupalla palveluita, joiden avulla pidät kaikesta itsellesi tärkeästä huolta, esimerkiksi:

 • Omakotitalon kunnossapitosuunnitelma: rakennusalan ammattilaisen apua oman kodin kunnossapitotarpeiden ennakointiin
 • Apua ulkomaanmatkalla: apua vain yhden puhelinsoiton päässä selvällä suomen kielellä
 • Kun pelti rytisee: 24/7 palveleva hinaus- ja tiepalvelumme on tavoitettavissa jos uskollinen kiesi hyytyy kesken matkan
 • Etäeläinlääkäri: jos karvaisen perheenjäsenen vointi on huono, pääset eläinlääkärin pakeille viipymättä etäyhteyksin
 • Kitkatta hoitoon: sairastuitko tai jouduitko tapaturmaan? Ilmoittamalla vaivastasi meille verkossa etukäteen kerromme muitta mutkitta sinulle hyödyllisimmät hoitovaihtoehtosi

If Mobiili tuo vakuutusasiat taskuusi

Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun vakuutus- ja vahinkoasioita voi hoitaa parilla napautuksella sovelluksen kautta? If Mobiili tuo älylaitteeseesi tärkeimmät vakuutusasiasi. Laskut, vahinkoilmoitukset ja yhteydenotto asiakaspalveluun hoituvat muitta mutkitta diginä.

Tutustu If Mobiiliin ja lataa sovellus

Verkkolasku, sähköinen lasku vai digitaalinen lasku?

Rakkaalla laskulla on monta eri nimeä. Oli niin tai näin, Ifin asiakkaana voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon sähköisistä laskuvaihtoehdoistamme. Voit maksaa laskusi jopa 12 erässä, kun käytät e-laskua. Omien sivujen laskulla maksat laskusi parissa minuutissa. Valitse vaihtoehto ja hyödynnä nämä maksuttomat edut.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Omien sivujen kautta.