Valitse vakuutus ja laske hinta

Vakuutus tuo arkeesi mielenrauhaa ja talouteesi tasapainoa. Vakuutuksen avulla saat nopeasti apua ja rahatilanteesi pysyy kunnossa, vaikka vahinko sattuisikin. Etsi täältä vakuutus ja laske hinta verkossa 24/7. Voit ostaa kaikki tarvitsemasi vakuutukset yhdellä kertaa netistä. 

Kaikki vakuutukset

Vakuutuksesta on hyötyä erityisesti silloin, kun jotain yllättävää tapahtuu – ajat kolarin, matkatavarasi varastetaan reissussa tai tiskikoneesi päästää vedet lattialle. Yleisimpiä vakuutuksia ovat autovakuutus, kotivakuutus ja matkavakuutus. Voit hankkia vakuutukset vuorokauden ympäri netin kautta, Ifin verkkokaupasta. 

Miksi minun pitäisi ottaa vakuutus?

Periaatteessa jokainen tarvitsee vakuutuksen. Jotkut vakuutukset ovat pakollisia. Esimerkiksi autonomistajien on hankittava lakisääteinen liikennevakuutus. Toisaalta on mahdollista hankkia useita vapaaehtoisia vakuutuksia. Sellainen voi olla vaikka eläinvakuutus.

Vakuutus on siis tarkoitettu elämän ikäviin yllätyksiin, tilanteisiin, joihin ei ole voinut varautua ja joiden paikkaamiseen tarvitaan rahaa. Jos esimerkiksi lapsesi sairastuu ulkomaanmatkalla, sairaalakulut voivat nousta yllättävän suuriksi ilman matkavakuutusta.

Milloin vakuutus pitää hankkia?

Vakuutusasioita ei tarvitse ajatella onneksi kovin usein. Uusia vakuutuksia tarvitset yleensä silloin, kun tapahtuu jokin elämänmuutos: muutto, matka, uuden auton hankinta tai lapsen syntymä. Vakuutusmaksut pitää maksaa vuosittain, ja voit itse valita, kuinka monessa erässä haluat hoitaa laskusi.

Miten ostan vakuutuksen verkosta?

Valitse tältä sivulta ensin vakuutus, josta olet kiinnostunut. Syötä avautuvalle sivulle pyydetyt tiedot, jolloin laskemme hinnan vakuutuksellesi. Voit ostaa vakuutuksen netistä heti tai jäädä pohtimaan asiaa rauhassa.

Jos haluat hankkia samalla kertaa useampia vakuutuksia, hae hinta ensin yhdelle vakuutukselle. Kun olet vienyt vakuutuksen ostoskoriin, voit lisätä koriin muita vakuutuksia.

Miten vakuutuskorvauksen sitten saa?

Voit ilmoittaa vahingosta kätevimmin netissä kirjautumalla Omille sivuille verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Jos tarvitsemme lisätietoja, kuten kuitteja, otamme sinuun yhteyttä. Olemme tunnetusti nopeita liikkeissämme – käsittelemme 77 % tapauksista vuorokauden aikana.

Miksi kannattaa ryhtyä Ifin asiakkaaksi?

Ifin vakuutuksissa on kattavat turvat ja toimivat palvelut, kuten kaikkiin kaskovakuutuksiin sisältyvä If Apu -palvelu sekä Suomen kattavin lapsivakuutus. Meillä on myös tutkitusti vakuutusalan paras korvauspalvelu*. Vilkaise suosituimpien vakuutustemme parhaat edut: 

Kun otat vakuutukset meiltä, voit olla huoletta. Asiat hoituvat meillä sutjakkaasti, ja jos jotain sattuu, meiltä löytyy apu.

* Vertailututkimus asiakkaiden tyytyväisyydestä vakuutusyhtiönsä korvauspalveluun: Kuinka tyytyväinen olit vahinkojesi käsittelyyn. Nettipaneeli, n=2613, joista Ifin asiakkaita 165. 12/2016–01/2017, Kantar TNS.