Kotivakuutus

Meiltä saat markkinoiden parhaan kotivakuutuksen. If Laaja kotivakuutus voitti Kuluttajalehden vertailun (07/2020).
Valitse itsellesi sopiva kotivakuutus ja tutustu tarkemmin.

Ifin laaja kotivakuutus on testivoittaja!

If Laaja kotivakuutus voitti Kuluttaja-lehdessä (07/20) julkaistun testin, jossa vertailtiin kahdeksan vakuutusyhtiön laajoja kotivakuutuksia.

Testin parhaaksi valittu vakuutuksemme pärjäsi loistavasti hintaa, ehtoja sekä asiakastyytyväisyyttä vertailevassa testissä kaikilla osa-alueilla.

Kotivakuutus, irtaimistovakuutus, vakuutus rakennukselle - minkä tarvitsen?

Kotivakuutus on tärkeä, asuitpa omassa asunnossa tai vuokralla. Sijoitusasunnolle suosittelemme vuokranantajan vakuutusta.

Jos asut kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain irtaimistolle. Omakotitalossa asuessasi tarvitset irtaimistovakuutuksen lisäksi vakuutuksen rakennukselle.

Kotivakuutuksen hinnan saat nopeasti verkkokaupasta. Valitse yläpuolelta asuntotyyppisi ja löydät lisätietoja tarpeisiisi sopivasta vakuutuksesta. 

Kotivakuutuksen hinta

Kotivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa

  • kuinka laajan vakuutuksen valitset,
  • mikä on asunnon pinta-ala ja
  • missä asunto sijaitsee.

Hinnan kotivakuutukselle voit laskea verkkokaupassamme, jonne pääset yltä valitsemalla ensiksi asuntotyypin (kerros- ja rivitalo, omakotitalo, paritalo, mökki tai sijoitusasunto). 

Täytä asuntosi tiedot, laske hinta ja tutki vakuutusten sisältöjä. Tämän jälkeen kotivakuutuksen laskuri laskee sinulle lopullisen hinnan eli kotivakuutuksen tarjouksen. Ifin kotivakuutuksen hinta ei nouse yllättäen, vaan on vakaa vuodesta toiseen. 

Mikä on sinulle sopivin kotivakuutus? 

Kotivakuutuksia kannattaa aina vertailla, jolloin löydät juuri sinulle oikean kotivakuutuksen, ja tarjouksen hyväksyminen on helpompaa.

Jos mietit, miksi sinun kannattaisi ottaa laaja kotivakuutus, lue lisää Ifin Laaja ja LaajaPlus kotivakuutuksista

Ostamalla Ifistä kotivakuutuksen (ei mökkivakuutus) pääset mukaan If Etuohjelmaan. Saat pysyvän 10–16 % alennuksen vakuutusmaksuistasi. 

Kun olet muuttamassa isompaan tai pienempään asuntoon, varmista, että kotivakuutuksesi on ajan tasalla.

Muista tehdä muuttoilmoitus ja siirtää kotivakuutuksesi uuteen osoitteeseen!