Jos asut kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain irtaimistollesi. Omakotitalossa tarvitset vakuutuksen sekä rakennukselle että irtaimistollesi. Ifin verkkokaupasta saat oikeanlaisen kotivakuutuksen asuntosi mukaan ja hinta on kohdallaan. Vakuutus on tärkeä, asuitpa sitten omassa asunnossa tai vuokralla. Useimmat vuokranantajat edellyttävät, että vuokralaisella on kotivakuutus.

Kotivakuutuksen hinta hetkessä netistä

Valitse ylhäältä, millaiseen asuntoon tarvitset kotivakuutuksen. Laske sitten hinta ja vertaile vakuutusten sisältöjä verkkokaupassa. Seuraavaksi valitse paras kotivakuutus juuri sinulle. Tämän jälkeen verkkokaupan laskuri laskee sinulle tarjouksen eli lopullisen hinnan kotivakuutuksellesi.

Paras kotivakuutus juuri sinulle

Halvin kotivakuutus ei ole aina järkevin vaihtoehto. Ifin paras kotivakuutus on LaajaPlus, joka on järkevä vaihtoehto sinulle, jolla on esimerkiksi paljon uutta elektroniikkaa. Toiseksi paras kotivakuutus Ifissä on Laaja, joka on edullinen verrattuna LaajaPlus-kotivakuutukseen. Laaja korvaa mm. kotisi tavaroiden rikkoontumiset.

Netistä ostettava halvin kotivakuutuksemme on Perus, joka kattaa mm. tulipalon aiheuttamia vaurioita ja varkausvahinkoja. Ifin kotivakuutukset ovat edullisia myös ensi vuonna, sillä hintamme ovat vakaat, eivätkä nouse yllättäen.

Olen muuttanut – muuttaako kotivakuutus mukana?

Kotivakuutus korvaa muuttohommissa sattuneet vahingot, mutta se ei siirry automaattisesti uuteen kotiin. Muista siis siirtää kotivakuutuksesi uuteen osoitteeseen joko ennakkoon tai viimeistään muuton jälkeen.

Olen pienyrittäjä. Millaisen kotivakuutuksen tarvitsen?

Kotikonttorilla yritystoiminnassa käytettävä tietokone ei sisälly tavalliseen kotivakuutukseen. Lue lisää, minkälaisissa tilanteissa tarvitset yritysvakuutuksen.

Olen vuokrannut sijoitusasuntoni, millaisen vakuutuksen tarvitsen?

Ifistä saat kotivakuutuksen sijoitusasunnolle, joka korvaa esimerkiksi parkettien, keittiökalusteiden ja muiden huoneiston osien vahinkoja. Tutustu tarkemmin vuokranantajan vakuutukseen.

Sattuiko vahinko?

Nopea korvauspalvelumme auttaa sinua vahingon sattuessa. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen aiheittain.