Millaisen kotivakuutuksen tarvitsen?

Jos asut kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain irtaimistollesi. Omakotitalossa tarvitset vakuutuksen sekä rakennukselle että irtaimistollesi. Ifin verkkokaupasta saat juuri oikeanlaisen kotivakuutuksen asuntosi mukaan ja hinta on kohdallaan. Vakuutus on tärkeä, asuitpa sitten omassa asunnossa tai vuokralla. Useimmat vuokranantajat edellyttävät, että vuokralaisen kotivakuutus on kunnossa.

Valitse ylhäältä, millaiseen asuntoon tarvitset kotivakuutuksen. Laske sitten hinta ja vertaile vakuutusten sisältöjä verkkokaupassa. Muista, että halvin kotivakuutus ei ole aina järkevin vaihtoehto.

Olen muuttanut – muuttaako kotivakuutus mukana?

Kotivakuutus korvaa muuttohommissa sattuneet vahingot, mutta se ei siirry automaattisesti uuteen kotiin. Muista siis siirtää kotivakuutuksesi uuteen osoitteeseen joko ennakkoon tai viimeistään muuton jälkeen.

Haussa halvin kotivakuutus? Hinta hetkessä netistä

Meiltä saat kotivakuutuksen tarpeittesi mukaan. Verkkokauppa kertoo sinulle kotivakuutuksen hinnan, turvatasojen erot sekä selkeät korvausesimerkit. Ifin paras kotivakuutus on LaajaPlus, joka on järkevä vaihtoehto sinulle, jolla on esimerkiksi paljon uutta elektroniikkaa. Laaja turva on edullisempi vaihtoehto, joka korvaa mm. tavaroidesi rikkoontumisia. Netistä ostettava halvin kotivakuutuksemme on Perus, joka kattaa mm. tulipalon aiheuttamia vaurioita ja varkausvahinkoja.

Olen pienyrittäjä. Millaisen kotivakuutuksen tarvitsen?

Kotikonttorilla yritystoiminnassa käytettävä tietokone ei sisälly tavalliseen kotivakuutukseen. Lue lisää, minkälaisissa tilanteissa tarvitset yritysvakuutuksen.

Olen vuokrannut sijoitusasuntoni, millaisen vakuutuksen tarvitsen?

Ifistä saat kotivakuutuksen sijoitusasunnolle, joka korvaa esimerkiksi parkettien, keittiökalusteiden ja muiden huoneiston osien vahinkoja. Tutustu tarkemmin vuokranantajan vakuutukseen.

Sattuiko vahinko?

Nopea korvauspalvelumme auttaa sinua vahingon sattuessa. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen aiheittain.