Kotivakuutus on tärkeä, asuitpa omassa asunnossa tai vuokralla. Sijoitusasunnolle suosittelemme vuokranantajan vakuutusta. Jos asut kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain irtaimistolle. Omakotitalossa asuessasi vakuutat irtaimiston lisäksi rakennuksen.

Kotivakuutuksen hinta

Kotivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa, kuinka laajan vakuutuksen valitset, mikä asunnon pinta-ala on ja missä asunto sijaitsee.

Valitse kuvalinkeistä, millaiseen asuntoon haluat kotivakuutuksen. Täytä asuntosi tiedot, laske hinta ja tutki vakuutusten sisältöjä verkkokaupassa. Tämän jälkeen verkkokaupan laskuri laskee sinulle tarjouksen eli lopullisen hinnan kotivakuutuksellesi. Laskurin avulla voit laskea hinnan myös useammalle vakuutukselle.

Mistä sinulle sopiva kotivakuutus? 

Kotivakuutuksia kannattaa aina vertailla, jolloin löydät juuri sinulle oikean kotivakuutuksen, ja tarjouksen hyväksyminen on helpompaa. Kun olet muuttamassa isompaan tai pienempään asuntoon, varmista, että kotivakuutuksesi on ajan tasalla. Muista tehdä muuttoilmoitus.

Jos sinulla on yritys, tarvitset useimmiten vakuutuksen esimerkiksi kotikonttorilla käytettävälle tietokoneelle. Lue, minkälaisissa tilanteissa tarvitset yritysvakuutuksen.

Suomen parasta korvauspalvelua

Kodin tai irtaimistovahinkojen sattuessa saat avun nopeasti. Ifin asiakkaana saat tutkitusti Suomen parasta korvauspalvelua. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.