Kotivakuutus

Kun unelmasi uudesta kodista muuttuu todeksi, meiltä saat kodillesi sen arvoisen vakuutuksen.

Valitse alta oma asuinmuotosi ja laske hinta hetkessä.

Lue asiakkaidemme arvioita:

Tutkitusti edullisin laaja kotivakuutus Suomessa

Ifin laaja kotivakuutus osoittautui Suomen edullisimmaksi Kuluttaja-lehden tuoreimmassa vertailussa. Vakuutuksemme erottautui vertailun edullisimpana, oli sitten kyse kerros- tai rivitalon tai omakotitalon laajoista kotivakuutuksista.

Vaikka hinta on kohdallaan, emme tingi vakuutuksiemme laadusta tai korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Siksi laaja kotivakuutuksemme pärjäsi vertailuissa myös muuten kuin hinnaltaan, ja valittavanasi on myös astetta kattavampi Laajaplus.

Lue lisää vertailusta

Apua kotivakuutuksen valintaan

Kotivakuutus on tärkeä hankinta kotiisi, oli se sitten omistus- tai vuokra-asunto. Sijoitusasunnolle suosittelemme vuokranantajan vakuutusta. Äläkä unohda vapaa-ajan asuntoa!

Jos asut kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain irtaimistolle. Omakotitalossa asuessasi tarvitset irtaimistovakuutuksen lisäksi vakuutuksen rakennukselle.

Kotivakuutuksia kannattaa aina vertailla, jolloin löydät juuri sinulle oikean kotivakuutuksen. Aika ajoin kannattaa kotivakuutus myös kilpailuttaa, jolloin hinnan lisäksi kannattaa vertailla myös korvaavuuksia. 

Usein kysyttyä kotivakuutuksesta