Eläinvakuutukset

Koiran ja kissan vakuutus helposti verkkokaupasta

Eläinvakuutukset koiralle, kissalle ja hevoselle

Etsitkö lemmikillesi sopivaa vakuutusta? Ifistä saat eläinvakuutuksen koiralle, kissalle tai hevoselle. Valitse ylempää eläin, jonka vakuutuksesta olet kiinnostunut, ja pääset verkkokauppaan laskemaan eläinvakuutuksen hinnan. Verkosta voit ostaa vakuutuksen koirallesi ja kissallesi. Vakuutuslaskuri näyttää samalla kertaa eri vakuutusvaihtoehtojen hinnat ja sisällöt, jotta voit tehdä parhaan päätöksen.

Lemmikkivakuutus tuo turvaa esimerkiksi, jos lemmikkisi sairastuu ja se tarvitsee eläinlääkärin apua. Ifin eläinvakuutus on helppo käyttää – vakuutuksessa on selkeä omavastuu, ja voit ilmoittaa netin kautta vahingoista milloin vain. Voit valita eläinvakuutuksen laajuuden tarpeittesi mukaan, valinnan varaa riittää!

Lue lisää lemmikeistä ja lemmikkivakuutuksesta

Haluaisitko vinkkejä koirakaverin kanssa elämiseen vai harkitsetko vasta pienen karvaisen ystävän hankintaa? Valitse alla olevista aiheista luettavaa tai käy Koiran kanssa -sivustollamme.

Kissaihmisiä varten olemme koonneet Kissa talossa -sivuston, jossa käsitellään esimerkiksi kissan hoitoa, rokotuksia ja leikkaamista sekä kissan kanssa matkustamista ja kissakodin vaaranpaikkoja.

Hevosharrastajille olemme tehneet sisällön hevosen ostotarkastuksesta ja annamme vinkkejä hevosen hoitoon syksyllä. Tutustu aiheisiin!