Eläinvakuutukset

Eläinvakuutus kattaa laajasti hoito- ja eläinlääkärikuluja, ja saat korvauksen pienemmästäkin haaverista. Lemmikkisi hoidat kuntoon valitsemassasi paikassa tai vaikka etänä.

Suorakorvauksemme ansiosta maksat klinikalla useimmiten vain omavastuun.

Valitse eläinvakuutus Tutustu suorakorvaukseen ja muihin etuihimme

Valitse eläin ja tutustu lemmikkivakuutuksiimme

Tarjoamme eläinvakuutuksia koirille, kissoille ja hevosille, pennusta tai varsasta aikuisikään.

Monta syytä valita eläinvakuutus Ifistä

 • Nopea ja sujuva korvauspalvelu

  Jopa 90 % eläinvakuutuksen vahinkoilmoituksista käsitellään vuorokauden sisällä, joten saat korvausrahat tilillesi nopeasti.

  Eläinvakuutuksiimme kuuluva suorakorvaus helpottaa asiointia entisestään, sillä saat korvauspäätöksen suoraan eläinklinikalla. Palvelu toimii jo yli 30 paikkakunnalla.

  Tutustu suorakorvaukseen
 • Kokeile etäeläinlääkäriä maksutta

  Etäeläinlääkäri palvelee sinua videoyhteyden kautta FirstVet-sovelluksessa klo 7-24. Palvelu on kätevä esimerkiksi silloin, kun et ole aivan varma, pitäisikö lemmikkiäsi käydä näyttämässä eläinlääkärissä.

  Kun sinulla on kissallesi, koirallesi tai hevosellesi Ifin eläinvakuutus, saat kolme ilmaista etälääkärikäyntiä vuodessa.

  Lue lisää etäeläinlääkäristä
 • Yksinkertainen omavastuu

  Kissa- ja koiravakuutuksessa omavastuu on 35 % ja hevosvakuutuksessa 25 %, eli saat korvauksen myös pienemmistä hoitokuluista.

  Tavoitteemme on tehdä arjestasi lemmikkisi kanssa mahdollisimman huoleton ja turvallinen, ja siksi jaamme myös asiantuntijoidemme neuvoja ja ideoita liittyen eläinten hoitoon ja terveyteen.

  Vinkit arkeen koiran kanssa
Valitse eläinvakuutus ja katso hinta