Eläinvakuutukset

Eläinvakuutus kattaa laajasti hoito- ja eläinlääkärikuluja, ja saat korvauksen pienemmästäkin haaverista. Lemmikkisi hoidat kuntoon valitsemassasi paikassa tai vaikka etänä.

Suorakorvauksemme ansiosta maksat klinikalla useimmiten vain omavastuun.

Valitse eläinvakuutus Tutustu suorakorvaukseen ja muihin etuihimme

Valitse eläin ja tutustu lemmikkivakuutuksiimme

Tarjoamme eläinvakuutuksia koirille, kissoille ja hevosille, pennusta tai varsasta aikuisikään.

Monta syytä valita eläinvakuutus Ifistä

Valitse eläinvakuutus ja katso hinta

Usein kysyttyä eläinvakuutuksista

Miten lemmikkivakuutuksen hinta määräytyy?

Lemmikkivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa eläimen rotu, sillä eri roduilla on erilaisia riskejä sairastua tiettyihin sairauksiin. Lisäksi hintaan vaikuttaa eläimen ikä ja vakuutuksenottajan asuinpaikkakunta.

Voit räätälöidä lemmikkisi vakuutuksen omiin tarpeisiisi sopivaksi valitsemalla siihen haluamasi turvat sekä säätämällä enimmäiskorvausmäärää. 

Koiravakuutuksen tai kissavakuutuksen joustavia vaihtoehtoja ja niiden hintoja voit kätevästi vertailla verkkokaupassamme ilman ostopakkoa.

Lemmikilleni sattui vahinko, miten toimin?

Voit ilmoittaa lemmikkivahingoista milloin vain Omien sivujen kautta. Katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen. Kokeile myös If Mobiili -sovellusta, jolla teet vahinkoilmoituksen kätevästi puhelimellasi.

Voit asioida missä tahansa eläinlääkärissä, mutta suosittelemme tarkistamaan, onko paikkakunnallasi yhteistyöeläinklinikoitamme. Näillä klinikoilla pääset hyödyntämään suorakorvauspalveluamme, eli maksat kassalla vain omavastuun, ja klinikka hoitaa korvaushakemuksen puolestasi.

Muista myös, että käytössäsi on etäeläinlääkäri, josta saat avun moneen lemmikkisi vaivaan. Ifin asiakkaana saat kolme etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa maksutta. Lue lisää etäeläinlääkäristä.

Miten ostan lemmikille vakuutuksen?

Ifistä saat vakuutuksen kissalle, koiralle ja hevoselle.

Vakuutuksen kissalle tai koiralle voit ostaa helposti verkkokaupastamme, joka on auki 24/7. Syötä pyydetyt tiedot laskuriin, ja näet hinnan vakuutukselle saman tien. Hinnanlasku ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä ostopäätöstä.

Hevosvakuutuksen saat nopeasti kuntoon joko jättämällä vakuutusneuvojalle soittopyynnön tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on auki viikon jokaisena päivänä.