Eläinvakuutukset

Koiran ja kissan vakuutus helposti verkkokaupasta

Eläinvakuutus koiralle, kissalle ja hevoselle

Etsitkö lemmikillesi sopivaa vakuutusta? Ifistä saat eläinvakuutuksen koiralle, kissalle tai hevoselle. Valitse ylempää eläin, jonka vakuutuksesta olet kiinnostunut, ja pääset verkkokauppaan laskemaan eläinvakuutuksen hinnan. Verkosta voit ostaa vakuutuksen koirallesi ja kissallesi. Vakuutuslaskuri näyttää samalla kertaa eri vakuutusvaihtoehtojen hinnat ja sisällöt, jotta voit tehdä parhaan päätöksen.

Eläinvakuutus ja omavastuu

Lemmikkivakuutus tuo turvaa esimerkiksi, jos lemmikkisi sairastuu ja se tarvitsee eläinlääkärin apua. Ifin eläinvakuutus on helppo käyttää – vakuutuksessa on selkeä omavastuu, ja voit ilmoittaa netin kautta vahingoista milloin vain. Voit valita eläinvakuutuksen laajuuden tarpeittesi mukaan, valinnan varaa riittää!

Uusi palvelu vain Ifistä: etäeläinlääkäri tuo avun kotiisi

Oletko jo tutustunut uuteen etäeläinlääkäriin? Jos lemmikkisi vointi huolestuttaa, saat nopeasti apua etäeläinlääkäriltä. Lataa etäeläinlääkärisovellus puhelimeesi jo tänään ja ota palvelu käyttöösi! Kun kissasi tai koirasi on vakuutettu Ifissä, voit käyttää etäeläinlääkäriä kerran maksutta.

Lemmikkivakuutus eläimesi turvaksi

Lemmikkivakuutuksemme tuo turvaa lemmikkisi sairastuessa. Vinkkejä hoitoon ja hoivaamiseen saat Koiran kanssa ja Kissa talossa -sivustoiltamme. Hevosen hoitovinkit -sivu antaa hyvää tietoa hevosharrastajalle.