Eläinvakuutukset

Koiran ja kissan vakuutus helposti verkkokaupasta

Lemmikkivakuutus koiralle, kissalle ja hevoselle

Lemmikkivakuutus tuo turvaa esimerkiksi, jos lemmikkisi sairastuu ja se tarvitsee eläinlääkärin apua. Ifistä saat eläinvakuutuksen koiralle, kissalle tai hevoselle. 

Hanki eläinvakuutus kissalle ja koiralle verkkokaupasta. Vakuutuslaskuri näyttää samalla kertaa eri vakuutusvaihtoehtojen hinnat ja sisällöt, jotta voit tehdä parhaan päätöksen. Vakuutuksen hevoselle saat soittamalla asiakaspalveluumme. 

Eläinvakuutus ja omavastuu

Ifin eläinvakuutus on helppo käyttää – vakuutuksessa on selkeä omavastuu, ja voit ilmoittaa netin kautta vahingoista milloin vain. Voit valita eläinvakuutuksen laajuuden tarpeittesi mukaan, valinnan varaa riittää!

Nyt Ifistä: etäeläinlääkäri tuo avun kotiisi

Oletko jo tutustunut uuteen etäeläinlääkäriin? Jos lemmikkisi vointi huolestuttaa, saat nopeasti apua etäeläinlääkäriltä. Lataa etäeläinlääkärisovellus puhelimeesi jo tänään ja ota palvelu käyttöösi! Kun kissasi, koirasi tai hevosesi on vakuutettu Ifissä, voit käyttää etäeläinlääkäriä kerran maksutta.

Lemmikkivakuutus eläimesi turvaksi

Lemmikkivakuutuksemme tuo turvaa lemmikkisi sairastuessa. Vinkkejä hoitoon ja hoivaamiseen saat Koiran kanssa ja Kissa talossa -sivustoiltamme. Hevosen hoitovinkit -sivu antaa hyvää tietoa hevosharrastajalle.