MIKSI ELÄINVAKUUTUS IFISTÄ?

 1. Eläinvakuutus on voimassa koko eläimen eliniän.
  Ifin eläinvakuutus korvaa sairauksia ja mahdollisia jatkuvia lääkityksiä pennusta senioriin. 

 2. Eläinvakuutuksen kuntoutusturva korvaa käyntejä fysikaalisessa hoidossa.
  Vammoista parantuminen nopeutuu fysikaalisen hoidon ansiosta. Mitä enemmän liikut ja harrastat koirasi kanssa, sen suurempi riski on, että koirasi jalka esimerkiksi venähtää.

 3. Eläinvakuutuksessa on yksinkertainen omavastuu.
  Kissa- ja koiravakuutuksessa omavastuu on 35% ja hevosvakuutuksessa 25% korvattavista kustannuksista.

 4. Vastuuvakuutus koiralle ja hevoselle.
  Voit täydentää vakuutusta edullisella eläimen vastuuturvalla. Vastuuturva korvaa koiran tai hevosen toiselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen aiheutuneita vahinkoja sekä hoitajalle aiheutettuja henkilövahinkoja. Vastuuturvastasi korvataan esimerkiksi lääkärikuluja, jos koirasi puree hoitajaa, ja hän joutuu käymään lääkärissä.

 5. Eläinvakuutus eli lemmikkivakuutus kissalle ja koiralle verkkokaupasta.
  Hevosvakuutuksen saat soittamalla asiakaspalveluumme.

MILLOIN LEMMIKKIVAKUUTUS KANNATTAA OTTAA?

Koiran- ja kissanpennuille sattuu ja tapahtuu, joten suosittelemme ottamaan lemmikkivakuutuksen heti, kun pentu saapuu kotiin. Kun otat lemmikin vakuutuksen jo pentuvaiheessa, eläimesi on turvattu alusta asti, ja vältyt rajoitusehdoilta. Ifistä saat korvauksia pienimmistäkin lääkärikäynneistä. 

LEMMIKKIVAKUUTUKSEN HINTA

Lemmikkivakuutuksen hintaan vaikuttaa eläimen rotu. Eri koira- ja kissaroduilla on yleisesti tiedossa olevia sairauksia, joten riski sairastua tiettyihin sairauksiin vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Lisäksi hinta muodostuu eläimen iästä ja vakuutuksenottajan asuinpaikkakunnasta.

ETÄELÄINLÄÄKÄRI PUHELIMEESI

Etäeläinlääkäri on eläinlääkäri, joka palvelee sinua videoyhteyden kautta. Kun kissasi, koirasi tai hevosesi on vakuutettu Ifissä, voit käyttää etäeläinlääkäriä maksutta kolme kertaa vuoden 2019 aikana.

SATTUIKO ELÄIMELLESI VAHINKO?

Voit ilmoittaa netin kautta lemmikkivahingoista milloin vain. Katso ohjeet eläinvahingon tekemiseen.