Ifin verkkopalvelut

tekevät vakuutusasioinnista vaivatonta

Omat sivut

Omilla sivuilla hoidat kätevästi lähes kaikki vakuutusasiasi. Voit myös lähettää meille viestejä, tarkastella vakuutusasiakirjojasi ja laskujasi sekä tulostaa todistuksia. Hoidat Omilla sivuilla helposti myös korvausasiat.

Kirjaudut Omille sivuille turvallisesti oman pankkisi verkkotunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tutustu Omiin sivuihin

Verkkokauppa

Verkkokaupassamme päivität vakuutuksesi ajan tasalle helposti kotisohvalta. Voit ostaa uusia vakuutuksia tai päivittää nykyisiä vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Verkkokaupassa voit laskea vakuutuksen hinnan sekä vertailla eri turvien kattavuutta ja hintaa.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan

Korvauspalvelu

Ilmoitat vahingosta ja haet korvausta kätevästi verkossa. Omilla sivuilla käytössäsi ovat valmiiksi esitäytetyt lomakkeet.

Ilmoita vahingosta

E-lasku

Otettuasi käyttöösi sähköisen vakuutuslaskun, saat jatkossa laskut veloituksetta suoraan verkkopankkiisi. Laskulla on aina valmiiksi täytettynä kaikki tiedot maksamista varten.

Lue lisää e-laskusta

Yli 90 % asiakkaista suosittelee Ifiä

Kysyimme verkkokaupan asiakkailta asteikolla 0-10, miten todennäköisesti hän suosittelisi Ifiä muille. Marraskuussa 2015 verkkokaupan kyselyyn vastasi 453 asiakasta, joista 91,3 % antoi meille arvosanaksi 7-10.

Verkkopalveluiden tietoturva

Ifin sivujen käyttö on suojattu TLS-salauksella

TLS mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen käyttäjän selainohjelman ja palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi.

If käyttää TLS-yhteyksiä aina, kun lähetetään suojausta vaativia tietoja Internet-yhteyden kautta. Ifissä suojataan liikenne julkisella sivustolla oleville lomakkeille ja sivuille, joihin edellytetään sisäänkirjautumista. Käytämme TLS-yhteyksissä viimeisintä turvalliseksi todettua TLS-versiota sekä 256-bittistä salausta.

Extended Validation (EV) -varmenne

TLS-salauksen lisäksi käytämme julkisissa sivustoissamme Extended Validation –varmenteita, jolloin sivujen käyttäjä voi olla varma, että asioi oikean tahon kanssa. EV-varmenteen käyttö on helppo havaita, koska turvalukon ja HTTPS:n lisäksi EV-varmenteella suojattu sivusto muuttaa osoitekentässä olevan yrityksen nimen vihreäksi.

Ifin sivuilla asioidessaan käyttäjä voi tarkistaa selaimen osoitepalkista, että varmennettu yhtiö on If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Tarkistus tehdään painamalla hiirellä selaimen osoitekentän vihreää yhtiönimeä, jolloin käyttäjä saa nähtäväkseen käytetyn varmenteen tekniset tiedot. Tällä tavoin käyttäjä voi varmistua siitä, että kukaan ei yritä harhauttaa häntä Ifin nimissä. Ifin verkkopalveluiden käyttö on täysin turvallista, kun varmistaa, että yhteys on muodostettu oikeaan palveluun.