Yrityksen matkavakuutukset

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Y-tunnus on muotoa 1234567-8.

Y-tunnuksen avulla saamme perustiedot yrityksestäsi ulkoisesta rekisteristä. Tämä auttaa meitä perehtymään yrityksesi vakuutustarpeisiin.

Formuläret skickas...

Matkavakuutus on tarpeen kaikkialla. Matkavakuutuksella varmistat matkustavalle henkilöstöllesi tasokkaan hoidon matkatapaturman tai -sairauden yllättäessä.

Henkilökohtainen
matkavakuutus
Matkavakuutus ryhmälle
Komennusmatka-
vakuutus
Vakuutettu
Yksittäinen henkilö Koko henkilöstö Komennuksella olevat henkilöt, haluttaessa myös heidän perheenjäsenensä
Voimassa (aika)
Enintään 45 vrk kestävillä sekä työ- että vapaa-ajan matkoilla Enintään 180 vrk kestävillä työmatkoilla. Haluttaessa lisäksi enintään 45 vrk kestävillä vapaa-ajan matkoilla. Ilmoitetun komennuksen kestoajan
Voimassa (alue)
Ulkomailla tai kaikkialla maailmassa Ulkomailla, kaikkialla maailmassa tai kotimaassa Komennusmaassa ja sieltä tehtävillä matkoilla kaikkialla maailmassa

If Travel -Internetsivusto (www.if.fi/travel) on suunniteltu erityisesti komennetuille ja liikematkustajille. Sivustolla on viimeisimmät tiedot mm. riskialueista, sopimuskumppaneistamme, matkavakuutuksista, ohjeista vahinkotilanteisiin sekä yhteystiedot korvauspalveluumme. Vahinkoilmoitukset ovat helposti tehtävissä sivustolla olevan linkin kautta. Sivustosta on sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

​​Matkavakuutuksesta korvataan

  • ​sairaudesta tai tapaturmasta johtuva vakuutetun kotiinkuljetus
  • matkan peruuntuminen (ei konkurssitilanteet)
  • matkan keskeytyminen.

Muut henkilövakuutukset tai maiden väliset sosiaaliturvasopimukset eivät yksinään takaa riittävää turvaa matkailijoille.

Yllä olevasta taulukosta näet matkavakuutusvaihtoehdot. Valitse niistä yrityksellesi sopivat ratkaisut. Yritys voi tarvittaessa ottaa matkavakuutuksen myös määräaikaisena tietyn matkan ajalle.

Oletko hankkimassa matkavakuutusta itsellesi?

Lue lisää: Henkilöasiakkaan matkavakuutukset ​​​


Matkavakuutusta kannattaa täydentää

Turvaa henkilöstösi myös työtapaturmien ja sairauksien varalta kotimaassa