Yrityksen matkavakuutukset

Matkavakuutus on tarpeen kaikkialla. Vakuutuksella varmistat matkustavalle henkilöstöllesi tasokkaan hoidon matkatapaturman tai -sairauden yllättäessä. Voit lisäksi ottaa myös matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

If Travel -sivusto (www.if.fi/travel) on suunniteltu erityisesti komennetuille ja liikematkustajille. Sivustolla on viimeisimmät tiedot mm. riskialueista, sopimuskumppaneistamme, matkavakuutuksista, ohjeista vahinkotilanteisiin sekä yhteystiedot korvauspalveluumme. Vahinkoilmoitukset ovat helposti tehtävissä sivustolla olevan linkin kautta. Sivustosta on sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

Henkilökohtainen
matkavakuutus
Matkavakuutus ryhmälle
Komennusmatka-
vakuutus
Vakuutettu
Yksittäinen henkilö Koko henkilöstö Komennuksella olevat henkilöt, haluttaessa myös heidän perheenjäsenensä
Voimassa (aika)
Enintään 45 vrk kestävillä sekä työ- että vapaa-ajan matkoilla Enintään 180 vrk kestävillä työmatkoilla. Haluttaessa lisäksi enintään 45 vrk kestävillä vapaa-ajan matkoilla. Ilmoitetun komennuksen kestoajan
Voimassa (alue)
Ulkomailla tai kaikkialla maailmassa Ulkomailla, kaikkialla maailmassa tai kotimaassa Komennusmaassa ja sieltä tehtävillä matkoilla kaikkialla maailmassa

​​Matkavakuutuksesta korvataan

  • ​sairaudesta tai tapaturmasta johtuva vakuutetun kotiinkuljetus
  • matkan peruuntuminen (ei konkurssitilanteet)
  • matkan keskeytyminen.

Muut henkilövakuutukset tai maiden väliset sosiaaliturvasopimukset eivät yksinään takaa riittävää turvaa matkailijoille.

Yllä olevasta taulukosta näet vakuutusvaihtoehdot. Valitse niistä yrityksellesi sopivat ratkaisut. Yritys voi tarvittaessa ottaa matkavakuutuksen myös määräaikaisena tietyn matkan ajalle.

Oletko hankkimassa matkavakuutusta itsellesi?

Lue lisää: Henkilöasiakkaan matkavakuutukset ​​​

Kysymyksiä ja vastauksia yrityksen matkavakuutuksesta

Löydä vastaukset yleisimpiin yrityksen matkavakuutukseen koskeviin kysymyksiin. Mitä työmatkavakuutukseen sisältyy ja mitä se korvaa? 

Täältä löydät vastaukset!

Turvaa henkilöstösi myös työtapaturmien ja sairauksien varalta kotimaassa