Henkilövakuutus turvaa sinut ja perheesi

Me suomalaiset vakuutamme tyypillisesti kaiken muun, auton ja talon, paitsi itsemme. Vaikka sinähän olet kaikkein tärkein. Tutustu henkilövakuutuksiimme ja valitse itsellesi sopivin.

  • Vakavat sairaudet ovat yllättävän yleisiä

    Joka viides suomalainen sairastuu syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 vuoden ikään mennessä. (Lähde: Mandatum Life)

  • Nopea hoitoon pääsy myös helpottaa arkea

    Voit valita, milloin menet lääkäriin etkä joudu jonottamaan toimenpiteitä.

  • Tapaturma voi sattua kenelle tahansa

    Kaatumiset ja putoamiset aiheuttavat suomalaisille vuosittain 200 000 vammaa.


Tutustu toimeentulovakuutuksiin

Ifin henkilövakuutusvalikoimasta löytyy myös pysyvän työkyvyttömyyden turva eli työkyvyttömyysvakuutus sekä päivärahaturva. Nämä turvat on suunniteltu auttamaan taloudellisesti lyhyempien ja pidempien sairauslomien sekä työkyvyttömyyden aikana.

Lue lisää sairauden aikana turvaa tuovista vakuutuksistamme ja vertaile mikä olisi sinulle paras vaihtoehto. 

Henkilövakuutus täydentää sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa

Moni ei vakuuta itseään tai perhettään, koska julkiset terveyspalvelut toimivat Suomessa hyvin. Vapaaehtoiset henkilövakuutukset kuitenkin nimenomaan täydentävät Suomen sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa, eivät korvaa niitä.

Julkisessa terveydenhuollossa ongelmana ovat useasti pitkät jonotusajat etenkin silloin, kun vaiva ei vaadi kiireellistä hoitoa. Jonottaessa parantumisesi ja työhön paluusi voivat pitkittyä.

Työnantajan ottamat vakuutukset kattavat ammattitaudit ja työtapaturmat. Työterveyshuolto tuo turvaa yksittäisten lääkärissäkäyntien ja tutkimusten varalle, mutta diagnoosin jälkeen voit joutua itse maksamaan erikoislääkärikäynnit, leikkaukset, kuntoutuksen ja lääkkeet. 

Tarvitsetko apua henkilövakuutuksen valintaan?

Me tiedämme, että henkilövakuutusviidakossa luoviminen ei ole välttämättä se helpoin tehtävä. Siksi teimme avuksesi henkilövakuutustestin, joka kertoo sinulle muutamassa minuutissa, millaisia vakuutuksia suosittelemme sinulle ja perheellesi. 

Siirry henkilövakuutustestiin

Vakuutuksiin kuuluu elämää helpottavia palveluita

Lue lisää If Terveys -palveluista, joihin kuuluu terveysneuvontaa, etälääkäri ja suorakorvaus.

Lisäksi Ifin asiakkaana saat palvelua viikon jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme on auki myös viikonloppuisin. Lataa puhelimeesi uusi If Mobiili-sovellus ja hoidat vakuutusasioitasi helposti mistä vain!

Kaikki vakuutukset kuntoon kerralla

Voit ostaa lähes kaikki vakuutukset verkkokaupasta vuorokauden ympäri. Jos haluat mieluummin jättää soittopyynnön ja keskustella henkilövakuutuksista asiantuntijan kanssa, se onnistuu alla olevalla lomakkeella. 

Odota hetki, lomake latautuu!