Henkilövakuutus turvaa sinut ja perheesi

  • Sairaus- ja tapaturmavakuutus korvaa sairauksien ja tapaturmien hoidosta aiheutuvia kuluja.
  • Toimeentulovakuutuksilla turvaat toimeentulosi esimerkiksi vakavan sairauden kohdatessa.​

Lue alta lisää henkilövakuutuksista tai siirry suoraan tutustumaan Ifin henkilövakuutuksiin.

Henkilövakuutukset ovat joko hoitokuluvakuutuksia, jotka korvaavat sairauksien ja tapaturmien hoidosta aiheutuvia kuluja tai toimeentulovakuutuksia, jotka antavat turvaa esimerkiksi työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden varalle.

Henkilövakuutus täydentää sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa

Moni ei vakuuta itseään tai perhettään, koska julkiset terveyspalvelut toimivat Suomessa hyvin. Vapaaehtoiset henkilövakuutukset kuitenkin täydentävät Suomen sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa, eivät korvaa niitä.

Julkisessa terveydenhuollossa ongelmana ovat useasti pitkät jonotusajat etenkin silloin, kun vaiva ei vaadi kiireellistä hoitoa. Jonottaessa parantumisesi ja sairauslomasi voivat pitkittyä.

Työnantajan ottamat vakuutukset kattavat ammattitaudit ja työtapaturmat. Työterveyshuollossa saadun diagnoosin jälkeen voit kuitenkin joutua itse maksamaan erikoislääkärikäynnit, leikkaukset, kuntoutuksen ja lääkkeet. 

Perhe löhöilee sohvalla

Henkilövakuutuksella voit saada isomman alennuksen muistakin vakuutuksista

Tiesitkö, että Ifin etuohjelma on uudistunut ja nyt myös henkilövakuutukset oikeuttavat alennukseen.

Jos olet Ifin etuohjelman tasolla 1 eli sinulla on meiltä kasko- tai kotivakuutus, niin ottamalla henkilövakuutuksen kasvaa alennuksesi 15 prosenttiin. Saat siis jatkossa isomman alennuksen myös muista vakuutuksistasi.

Näin Ifin etuohjelma toimii

Tarvitsetko apua sopivan vakuutuksen valintaan?

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset? Anna meidän auttaa. Tee nopea testi ja saat ehdotuksia, mitkä vakuutukset sopivat tarpeisiisi.

Kaikki vakuutukset kuntoon kerralla

Voit ostaa lähes kaikki vakuutukset verkkokaupastamme vuorokauden ympäri. Jos haluat mieluummin keskustella vakuutustarpeistasi tai tarvitsemaasi vakuutusta ei ole tarjolla verkkokaupassa, asiantuntijamme auttaa sinua mielellään joko puhelimessa tai verkkotapaamisessa (usein kysyttyä verkkotapaamisesta). 

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä sopiakseen sopivan ajan läpikäyntiin. 

Odota hetki, lomake latautuu!

Usein kysyttyä henkilövakuutuksista