Henkilövakuutus turvaa sinut ja perheesi

Henkilövakuutus tuo turvaa ja arjen helppoutta. Sairaus- ja tapaturmavakuutus korvaa sairauksien ja tapaturmien hoidosta aiheutuvia kuluja ja toimeentulovakuutus turvaa toimeentulosi esimerkiksi vakavan sairauden kohdatessa.​

Valitse alta sinulle sopivin henkilövakuutus, laske hinta ja osta vakuutus verkosta vaikka heti.


Tarvitsetko apua sopivan vakuutuksen valintaan?

Mietitkö, millaisia vakuutuksia tarvitset itsellesi ja perheellesi? Anna meidän auttaa. Tee nopea testi ja saat ehdotuksia, mitkä vakuutukset sopivat tarpeisiisi.

Henkilövakuutukset ovat joko hoitokuluvakuutuksia, jotka korvaavat sairauksien ja tapaturmien hoidosta aiheutuvia kuluja tai toimeentulovakuutuksia, jotka antavat turvaa esimerkiksi työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden varalle.

Henkilövakuutus täydentää sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa

Moni ei vakuuta itseään tai perhettään, koska julkiset terveyspalvelut toimivat Suomessa hyvin. Vapaaehtoiset henkilövakuutukset kuitenkin nimenomaan täydentävät Suomen sosiaaliturvaa ja työnantajan tarjoamaa turvaa, eivät korvaa niitä.

Julkisessa terveydenhuollossa ongelmana ovat useasti pitkät jonotusajat etenkin silloin, kun vaiva ei vaadi kiireellistä hoitoa. Jonottaessa parantumisesi ja työhön paluusi voivat pitkittyä.

Työnantajan ottamat vakuutukset kattavat ammattitaudit ja työtapaturmat. Työterveyshuolto tuo turvaa yksittäisten lääkärissäkäyntien ja tutkimusten varalle, mutta diagnoosin jälkeen voit joutua itse maksamaan erikoislääkärikäynnit, leikkaukset, kuntoutuksen ja lääkkeet. 

Vakuutuksiin kuuluu elämää helpottavia palveluita

Henkilövakuutusasiakkaanamme saat käyttöösi If Terveys -palvelut. Suorakorvauksella hoitosi on nopeaa ja vaivatonta, terveysneuvonnasta saat apua kysymyksiisi 24/7 ja etälääkäri on käytössäsi, missä ikinä liikutkin. 

Lue lisää If Terveys -palveluista.

Ifin asiakaspalvelu palvelee joka päivä. Asiakaspalvelumme on auki myös viikonloppuisin. Lataa puhelimeesi uusi If Mobiili-sovellus ja hoidat vakuutusasioitasi helposti mistä vain!

Kaikki vakuutukset kuntoon kerralla

Voit ostaa lähes kaikki vakuutukset verkkokaupastamme vuorokauden ympäri. Jos haluat mieluummin keskustella vakuutustarpeistasi tai tarvitsemaasi vakuutusta ei ole tarjolla verkkokaupassa, asiantuntijamme auttaa sinua mielellään joko puhelimessa tai verkkotapaamisessa (usein kysyttyä verkkotapaamisesta). 

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä sopiakseen sopivan ajan läpikäyntiin. 

Odota hetki, lomake latautuu!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Koronavirus ja vakuutus

Korvaako vakuutus koronatestin tai koronaviruksen aiheuttaman sairastumisen kulut? Entä matkan peruuntumisen? Kokosimme yhteen tietoa, mitä vakuutus korvaa koronaan liittyvissä tilanteissa.

Lisätietoja koronasta ja vakuutuksista