If Etuohjelma palkitsee ja palvelee

Voit saada jopa 15 - 16 % alennusta vakuutuksistasi.

Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella!

Ota täysi hyöty mainioista asiakaseduistamme. Saat etuja ja säästöjä jo pelkällä oman kodin kotivakuutuksella tai kaskovakuutuksella, kun vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuille. Samalla kun asiointisi helpottuu, säästät luontoa ja omaa aikaasi.

Taso 1
Koti tai auto
Taso 2
Koti ja auto
Taso 3
Koti, auto ja henkilö

Alennus vakuutuksista

10 % 15 % 15 %

If Omavastuurahaa vuodessa

20 € 30 € 40 €

Oma palveluneuvoja

checkmark

Koti = Oman kodin kotivakuutus
Auto = Henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus
Henkilö = Henkilövakuutus

Saat alennusta vakuutusmaksuista joka vuosi

If Etuohjelmassa saat pysyvän alennuksen kaikista jatkuvista vakuutuksistasi (poikkeuksena Primus-vakuutus). Edut kasvavat asiakkuutesi mukana, korkeimmalla tasolla saat alennusta vakuutuksistasi peräti 15 %. Jos olet jonkin yhteistyöjärjestömme jäsen, on alennuksesi kullakin tasolla vielä yhden prosenttiyksikön suurempi eli jopa 16 %.

Saat If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista

Kerrytät vahingottomilta vuosilta If Omavastuurahaa, jopa 40 euroa vuodessa – aina 200 euroon saakka. Voit käyttää rahan omavastuusi pienentämiseen useimpien vahinkojen sattuessa. Tutustu If Omavastuurahaan ja tarkista, mihin voit käyttää sitä.

Saat oman palveluneuvojan avuksesi

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat halutessasi oman palveluneuvojan. Asioit aina saman, tutun henkilön kanssa, joka huolehtii perheesi vakuutusasioista ja auttaa sinua pitämään vakuutusturvanne ajan tasalla. Oman palveluneuvojasi voit ottaa helposti käyttöösi Omilla sivuillasi.

Säästä aikaa, vaivaa ja luontoa

Etuohjelman piiriin pääset, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Saat valintasi mukaan ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun sinulla on uusi lasku*, viesti tai asiakirja. Näin pysyt helposti ajan tasalla vakuutusasioistasi.

If Sopimus kokoaa kaikki vakuutuksesi yhteen ja näet ne samalla vakuutuskirjalla. Voit myös maksaa vakuutukset yhdellä laskulla, sinulle sopivalla laskutusvälillä: 1, 2, 4 tai 12 kertaa vuodessa ilman laskutuslisiä.

*ei koske e-laskua

If Etuohjelman säännöt

Lataa If Etuohjelman säännöt (pdf)

Oletko kilpailuttamassa vakuutuksia?

Vakuutusten kilpailutus kannattaa, koska sen avulla voit säästää rahaa ja saat tarpeisiisi juuri sopivat vakuutukset. Lue, mitä asioita kannattaa huomioida, kun vertailet vakuutuksia. Saat netistä kaikki tarvitsemasi vakuutukset yhdellä kertaa ja vaikka keskellä yötä – verkkokauppamme on avoinna 24/7. 

Usein kysyttyä If Etuohjelmasta

Olen uusi Ifin asiakas, pääsenkö mukaan If Etuohjelmaan?

Jos ostat If Etuohjelmaan kuuluvan vakuutuksen ja vastaanotat vakuutuspostin vain sähköisesti Omille sivuillesi, saat edut käyttöösi ostopäivästä alkaen.

Otin käyttööni sähköisen vakuutuspostin, miten pääsen mukaan etuohjelmaan?

Edut tulevat voimaan automaattisesti uuden vakuutuskautesi alkaessa, kun sinulla on If Sopimuksessa riittävä määrä etuihin oikeuttavia vakuutuksia. Vakuutuskausi on sopimuskohtainen, ja se uudistuu vuosittain.

Mistä näen vakuutuskauteni uudistumisajankohdan?

Kirjaudu Omille sivuillesi ja katso Vakuutuskirjastasi, milloin nykyinen vakuutuskautesi päättyy. Uusi kausi alkaa edellisen päätyttyä.

Mikä on If Omavastuuraha ja miten sitä kertyy?

Omavastuurahaa kertyy If Etuohjelmassa mukana oleville jokaisesta vahingottomasta vuodesta 20-40 euroa aina 200 euroon asti. Voit käyttää Omavastuurahaa omavastuun pienentämiseen vahingon sattuessa. Omavastuurahaa on käytössäsi Kaskovahingoissa (pl. Lasiturvavahingot) sekä esine- ja venevahingoissa. Voit tarkastaa Omavastuurahasi määrän Omien sivujesi Asiakasedut-sivulla.

Minulla on jo If Omavastuuetua, onko se käytössäni uudessa Etuohjelmassa?

Sinulle kertynyt If Omavastuuetu muuttuu automaattisesti If Omavastuurahaksi ja voit käyttää sitä Omavastuurahaan liittyvien sääntöjen mukaisesti.

Olen Ifin yhteistyöjärjestön jäsen, paljonko saan alennusta uudessa If Etuohjelmassa?

Ifin yhteistyöjärjestöjäsenenä saat 1 %-yksikön enemmän alennusta eli kolmannella tasolla jopa 16 %.

Miten pääsen Etuohjelman korkeimmalle tasolle?

Kun sinulla on koti- ja henkilö- tai pakettiauton kaskon lisäksi henkilövakuutus, pääset If Etuohjelman kolmannelle tasolle. Riittää, että henkilövakuutus on jatkuva vakuutus, esimerkiksi tapaturmavakuutus, jatkuva matkavakuutusPrimus-henkivakuutus tai Primus-tapaturmavakuutus.

Voivatko etuni muuttua?

If Etuohjelman sisältö vahvistetaan vuosittain. Edut voivat muuttua jos järjestöjäsenyytesi päättyy, Ifin ja yhteistyöjärjestön välinen sopimus muuttuu, tai If Etuohjelman sisältöä uudistetaan.